Hirdetés
Aktív témák
-
törölt tag
Nem idézte, én kaptam,..helyesebben mondva a véleményem ami egy vitában azáltal súlyozódott hogy nekem több (sokkal több) közösségi hozszólásom van. (#723)
Persze magyarázatként szolgál hogy nem foglalkozom umond a szakmával, egyszerű felhasználó lévén ritkán kapok és ritkán keresek ezen a téren szakmai kihívásokat.
De ez is most teljesen mindegy, valahol a lényeg ott lenne, hogy most mindegy mi alapján különböztetünk meg embereket...az alapján hogy hány hoszólást írt, vagy az alapján hogy hány közösségi/szakmai hozszólást írt...amíg polcokat helyezel el, addig felhasz is lesz aki belekerül.
Én például úgy gondolom hogy a PH! jelentős részének/magvának/állandó közösségének nem számít a rang, mondom ezt főleg azért mert ha nem így gondolnám, nem hívnék ide másvalakit egy másik fórumból.
Ahogy írták már, vannak arcok akiknek egy adott témában max szerencsés hallgatója lehetek, és term. az ő reggelése is újonc fokozatban kezdődik.
Nagyon ortombának érezném magam ha ezért a rangért másképpen kezelném.
Ez egyébként teljesen igaz felfelé is, a megnyilvánulás az ami számít az én esetemben, viszont ebben sincs semmi harcos hozzáállás, csak így van.
Aktív témák
Hirdetés
- Imperium Ryzen 5 Phoenix 8000 PC Ryzen 5-8600G, A620TUF, 16GB DDR5 RAM, 1TB SSD
- Garanciális be quiet! Silent Loop 2 360mm (BW012) ( Light Wings ventikkel )
- IPad Mini 4 - 128 GB - Cellular + Wifi (+ TOK + FÓLIA)
- ÚJ Lenovo Legion 5 16IRX9 - 16" WQXGA 2k 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3év garancia
- 1 TB Samsung M.2 2280, NVMe, PCIe, Gen4X4, SSD /számlával / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest