- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Ebbe a topikba várjuk az új Hardverapróval kapcsolatos összes olyan általános észrevételt, javaslatot, ami nem konkrét bugreport. A konkrét bugreportoknak külön topikja van!
Aktív témák
-
SUPREME7
őstag
válasz
devilke #2899 üzenetére
"Napi 35+ ezer látogatójával a Hardverapro.hu apróhirdetési portál a piac egyik meghatározó szereplőjévé vált az IT vertikumban (számítástechnika, mobil, fotó, videó, szoftver, játékkonzol, házimozi, hifi). A hirdetési felületeket leginkább azoknak a kis- és középvállalkozásoknak ajánljuk, amelyek a megjelölt témákban szeretnék értékesíteni termékeiket, szolgáltatásaikat"
Egyébként szerintem is rendesen fölé lett árazva, bár nagyon más ilyen informatikai fókuszú szakmai hirdető oldal tényleg nincs (bár jelenleg ez a barbie kinézet nem ezt tükrözi) így lehetnek picit mohók, de biztos többen fizetnének a nem üzletszerűen kereskedők is ha picit olcsóbb lenne.
-
-
DeFranco
nagyúr
első bekezdés: OK, látom. gyász.
Szerintem nincs a kettő között oksági összefüggés, de nem vagyok jogász. Szerintem ha magánlevelezés lenne, a hatóság akkor is betekinthetne, így nem volt értelme "átminősíteni", sántít a dokument, de nem vagyok jogász.
második bekezdés: ezt eddig is megtehették, max. nem tudsz/tudtál róla, egy centivel nem voltál előrébb. Szerintem nem tették meg, pont senkit nem érdekel, hogy én privátban kinek írogatom le, hogy X moderátor lába büdös, de ettől még illúzióim nincsenek.
-
Chaser
legenda
"Fontos tudnod: a HardverApró rendszerén keresztül küldött privát üzenetek nem számítanak magánlevelezésnek, azokat nem védi a levéltitok, mert abba visszaélés miatti hivatalos adatkérés esetén a rendőrség és a HardverApró adminisztrátorai is beletekinthetnek!"
Hát jah, csak hogy hivatalos szervek eddig is belenézhettek ha volt jogi alapuk hozzá.
Mivel - tudtommal - a ph-nál nem dolgoznak állami hivatalos szervek, esetleges visszaélésnél mért is szeretnének ők beleolvasni bármibe is? Ez egy felettébb jó kérdés. Az illetékes hatóság az olvasson bele és tegye meg a szükséges lépéseket ha valamelyik fél feljelentést tesz. De egy ph akárki meg bárki más ne...szerk:
Annál is inkább ne, mert ha valami kis hülyeségen megy a vita, akkor a felek úgyis megengedik, hogy printscreen formájában az ominózus párbeszéd legyen nyilvános. amelyik fél nem megy bele ahhoz nem kell nagy ész, hogy ott akkor ő a hunyó. Szóval na.
Vagy innentől kezdve akkor email lesz az elsődleges kommunikációs csatorna részemről.szerk2: DeFranco: Az idézett részt idéztem, a többinek meg olvass utána.
-
DeFranco
nagyúr
Aktív témák
- Napelem
- PlayStation 5
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Fujifilm X
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Call of Duty: Vanguard
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest