- Gurulunk, WAZE?!
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
zrubi
senior tag
amire azt hiszem nem szolgáltam rá.
ezzekkel szolgáltál rá (többek között):
''..szevasztok! most dobtam fela a gépemre az uhulinux szarságot.''
''...már eleget gyakoroltam a suseval, redhatal, debiannal, meg még a rák tudja milyen szaros linuxal.''
Ez egyszerűen LOL
''ja ha nem kapok rendes válaszokat, lehet ,hogy megveszem ezt a ''szaros'' xp-t''
''...látom a netet senki sem tudja beállitani./ LAMA-k vagytok ti is..''
''...gnome alatt el akartam inditani a terminalt, és lám hibajelentés a'la windowsxp...'' -
rii
nagyúr
''........az elsö hozzászólásról, annyit, hogy egy leirtam a bajom, és ezzel együtt a hangulatomat is. emberből vagyok én is........''
nnnna, igen ... de ezt nem szabad
hangulatmntesen kell irni, mert fórumon másképp jön le....
Hirtelen aszittem WINDOWS! köszön vissza,
bár már ő le van tiltva sztem 
változtass hangnemet, és tedd fel ujra a kérdéseket.... de azt tudnod kell, mit mondott a prog. tanárom: aszonta, hogy LINUX-ot ugy lehet a legjobban megtanulni, hogy szólsz valakinek tegye fe, konfigolja be,.... te nézed....
ö elmegy , .. te letörlöd, és megpróbálod egyedül feltenni.... nem megy megint szósz neki ... és igy tovább... 97-ben nekem is 5-6-10szer rakták fel, állították be a hálót, hangkártyát.... utána már ment magamtól is ..... igaz az a DEBAIAN volt ....
de akik mg nagyon értenek hozzá, azok is lehet elvannak 2-3-5 órát is a konfiggal, mert sztem a linux nem klikk-klakk, hanem /etc ....
tegyük hozzá hogy SZERINTEM .....
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- 146 - 147 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- HP ProBook 650 G5 512 GB / 12HÓ Garancia
- Retro nagy ATX toronyház 2001-ből
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Kolink Rocket Heavy 450W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

hangulatmntesen kell irni, mert fórumon másképp jön le....