- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
k.krisz03
tag
válasz
k.krisz03 #3028 üzenetére
Időközben kiderült, hogy feleslegesen kínlódtam a Linux felerőttetésével a Compaq gépre, mert azon a gépen olyan progikat használnának majd, amik csak Win alatt mennek.
Nem baj, a laptopomra már csak azért is felraktam a Kubuntu-t. Egész jó! Viszont kíváncsi lennék az Ubuntu-ra is. Annak mennyivel bonyolúltabb a telepítése (ez van meg belőle: ubuntu-6.10-desktop-hu-i386.iso; azért nem a dvd-s, mert a laptopon csak cd-rom van)? Így full kezdőként simán ment a Kubuntu telepítés. -
k.krisz03
tag
válasz
Jester01 #3027 üzenetére
Hát nem tudom, hogy vonatkozik-r rá vagy sem, de azon a Compaq-on nem megy a telepítő.
Nem indul: Kiírja, hogy ''Loading stage2'', és innen nem megy tovább (ez még a cd-ről bootolás elején van). A másik gépemen (az már szerencsére nem Compaq) pedig egy pillanatig látom ugyanezt a szöveget, aztán már indul is a telepítő.
2005/05-ös PC World DVD-n találtam.
Ajánlottak nekem egy 5 CD-s SuSE Linuxot is, leszedtem, de az is hibát ír ki. -
k.krisz03
tag
Hali!
Találtam itthon egy UHU-Linux 1.2-t (valami office változat), és mondom megpróbálom felrakni (hozzáteszem nem értek a Linuxhoz) egy Compaq Deskpro 400-as gépre. No igen, csak egy ilyen üzenet fogadott (szokásos üzenet a hardwercserénél, de az üzenetnek a második része a fontos most): If you are running Unix, you need to configure your system using the Compaq User Diagnostics discette.
A Linux telepítő természetesen nem indult, viszont a másik gépemen hiba nélkül.
Guglival rákerestem erre a lemezes valamire, és leszedtem valami Compaq Softpaq v3.10-et, amivel csináltam 3 lemezt, bootoltam róla, de sajna nem vágom mit kellene csinálni/állítani benne, hogy tudjak Linuxot telepíteni.
Bocsi a lámaságom miatt, de azért reménykedek benne, hogy tudtok segíteni valamit...
Előre is köszi!
Krisz
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Path of Exile 2 early access kulcs
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Önerő nélkül is. 1-16 hónap részletfizetés . Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
- Seagate IronWolf Pro 4TB 3,5 Recertified HDD
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest