Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Idővándor
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
k.krisz03
tag
válasz
k.krisz03 #3028 üzenetére
Időközben kiderült, hogy feleslegesen kínlódtam a Linux felerőttetésével a Compaq gépre, mert azon a gépen olyan progikat használnának majd, amik csak Win alatt mennek.
Nem baj, a laptopomra már csak azért is felraktam a Kubuntu-t. Egész jó! Viszont kíváncsi lennék az Ubuntu-ra is. Annak mennyivel bonyolúltabb a telepítése (ez van meg belőle: ubuntu-6.10-desktop-hu-i386.iso; azért nem a dvd-s, mert a laptopon csak cd-rom van)? Így full kezdőként simán ment a Kubuntu telepítés. -
k.krisz03
tag
válasz
Jester01 #3027 üzenetére
Hát nem tudom, hogy vonatkozik-r rá vagy sem, de azon a Compaq-on nem megy a telepítő.
Nem indul: Kiírja, hogy ''Loading stage2'', és innen nem megy tovább (ez még a cd-ről bootolás elején van). A másik gépemen (az már szerencsére nem Compaq) pedig egy pillanatig látom ugyanezt a szöveget, aztán már indul is a telepítő.
2005/05-ös PC World DVD-n találtam.
Ajánlottak nekem egy 5 CD-s SuSE Linuxot is, leszedtem, de az is hibát ír ki. -
k.krisz03
tag
Hali!
Találtam itthon egy UHU-Linux 1.2-t (valami office változat), és mondom megpróbálom felrakni (hozzáteszem nem értek a Linuxhoz) egy Compaq Deskpro 400-as gépre. No igen, csak egy ilyen üzenet fogadott (szokásos üzenet a hardwercserénél, de az üzenetnek a második része a fontos most): If you are running Unix, you need to configure your system using the Compaq User Diagnostics discette.
A Linux telepítő természetesen nem indult, viszont a másik gépemen hiba nélkül.
Guglival rákerestem erre a lemezes valamire, és leszedtem valami Compaq Softpaq v3.10-et, amivel csináltam 3 lemezt, bootoltam róla, de sajna nem vágom mit kellene csinálni/állítani benne, hogy tudjak Linuxot telepíteni.
Bocsi a lámaságom miatt, de azért reménykedek benne, hogy tudtok segíteni valamit...
Előre is köszi!
Krisz
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Linux kezdőknek
- Battlefield 6
- HP notebook topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Revolut
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro max 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
- Új elekrtomos rollerek 2/3 áron és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
- Dell Latitude 5410 i5 10310U, 16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest