Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
-
Paarthurnax
senior tag
Nem olvastam még ezt a topicot, de volt már esetleg szó Logitech webkamerák installálásáról? Mióta Ubuntut használok képtelen vagyok a Logitech STX kamerámat Skype alatt működésre bírni és ahogy olvastam külföldi fórumokat nem én vagyok az egyetlen. Esetleg tud valaki megoldást erre vagy vegyek új kamerát?

-
Paarthurnax
senior tag
-
Paarthurnax
senior tag
Van már valami tuti megoldás a külső monitor helyes beállítására? Mikor megjelent a 9.04 felraktam, de akkor képtelen voltam beállítani a Samsung monitorom felbontását és a noti felbontása sem ment menüből csak manuálisan. Sajnos már nem tudom hova írtam fel hogy mit hogyan kell változtatni és talán azóta változtak is dolgok.
A monitorom egy Samsung 226BW 22" 1680*1050, a nitomban pedig egy Intel GMA950 van ha jól emlékszem. -
Paarthurnax
senior tag
Felraktam az 9.04-est, de képtelen vagyok beállítani a 22"-os monitorom felbontását. Nincsen 1680x1050. Melyik fájlt kéne manuálisan átírnom?
Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen notebookot vegyek?
- Sweet.tv - internetes TV
- OLED monitor topic
- Milyen routert?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Gaming notebook topik
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen,MS3971,100% Akksi,MS4091
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Lehet veszek egy újat, ami kapásból menni fog, mert nem akarok órákat tölteni a kereséssel meg próbálgatással.