Hirdetés
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
vibra
tag
Üdv.
Hitman triple pack-ből idáig csak a 2-őt sikerült elindítanom,de nincs hangja.
Mit és hogyan kellene belőni,hogy szóljon? -
vibra
tag
Sziasztok!
Tegnap telepítettem a 64 bites 10.04-et.Sajnos több hiba is jelentkezett ezért ma reggel visszatettem a 32-est.
Nem tudom miért , de nincs rendszer hangom (ablak bezárás stb.) pedig a hang beállításnál engedélyeztem,némítás nincs,hangerő csúszkák felhúzva.64-es rendben volt, most a 32-en nem.Realtek ALC1200 a hangkártya. -
vibra
tag
Valahol olvastam hogyan kell áthelyezni az ablakon bal felső sarokból a jobb oldalira a bezárást,... stb.
Most valahogy nem találom,kérlek segítsetek. -
vibra
tag
Sziasztok!
A silverlight tartalommal rendelkező oldalakon hogyan lehet életre kelteni a videókat?
-
vibra
tag
válasz
body007
üzenetére
Szia!
Rendben, este tudom csak megoldani.
Annyit tudtam kihámozni a szövegből ,hogy a memoriára panaszkodik.
A biosban visszaállítottam minden tuningot,teljes auto beállításban van minden.Még annyit , hogy a lemezt nem tudom jól csináltam-e:iso-ból kibont és rendszer indítóként írtam meg.
-
vibra
tag
Üdv Mindenki!
Tegnap este szerettem volna kipróbálni a z ubuntu-t.
A 10.04-est választottam.
Elkészítettem a lemezt,beállítottam a biost-is,de a gép indulása után, egy a monitort félig kitöltő üzenet fogadott valami hardver error-al.Tudom,jó lenne ha egy kicsit pontosabb infót adhatnék csak pontosan nem tudom mi állt a szövegben.
Mit nem csinálhattam jól,mi lehet a baj?
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 G2i - i5-11G I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2026.09.04-ig Garanciális! Xbox Series S 1 TB + kontroller
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 512GB SSD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest