- Gurulunk, WAZE?!
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
copin
őstag
válasz
Major Major
üzenetére
Szinte hihetetlen, de működik!
Nagyon egyszerű volt a hálózat beállítása. Még nem tökéletes, de ha felraktam, akkor majd csúnya hangolás veszi kezdetét, mert ez így nem az igazi (el van csúszva a kép jobbra).
BTW Nem Live CD kell, a sima desktop is elég. Erre már előtte is találtam választ a hup-on. Alakul.
-
copin
őstag
A Fluxbuntut nem fejlesztik tovább?
Major Major Nem biztos hogy ez az, de mindjárt utána nézek, hogy tudjam mit keressek, mert már lejött a progi.
-
copin
őstag
Ide is:
A Xubuntut lehet indítani CD-ről, ahogy a Puppy-t, vagy a Damn Small-t, tehát a képfájlt kiírva, külön program segítsége nélkül?
Itt még meg kell említeni a mobilnetet beállíító alkalmazást, amire még szükségem lesz. Remélem ez is benne van és nem gnome specialitás.
-
copin
őstag
Milyen a mobil net a 8.10-esen? A Vodafone rendszerét ismeri? Valaki be tudta állítani?
-
copin
őstag
Tegnap telepítettem volna újra az ubuntut. Aki pécsi, az tudja micsoda vihar volt tegnap (ma is). Éppen másolta a cd-ről az adatokat, amikor egyszercsak bele csapott a villám a házba és elment az áram. Egy kicsit aggódtam, mert nincs szünetmentes tápom, szóval elég rizikós a volt dolog, de végül nem lett semmi baj.

Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
- Macbook Pro M3 Max 14" - 36 GB/1TB/ 27% ÁFÁS! - 0333
- RugKing 4 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nagyon egyszerű volt a hálózat beállítása. Még nem tökéletes, de ha felraktam, akkor majd csúnya hangolás veszi kezdetét, mert ez így nem az igazi (el van csúszva a kép jobbra).