Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
Aktív témák
-
copin
őstag
válasz
Major Major
üzenetére
Szinte hihetetlen, de működik!
Nagyon egyszerű volt a hálózat beállítása. Még nem tökéletes, de ha felraktam, akkor majd csúnya hangolás veszi kezdetét, mert ez így nem az igazi (el van csúszva a kép jobbra).
BTW Nem Live CD kell, a sima desktop is elég. Erre már előtte is találtam választ a hup-on. Alakul.
-
copin
őstag
A Fluxbuntut nem fejlesztik tovább?
Major Major Nem biztos hogy ez az, de mindjárt utána nézek, hogy tudjam mit keressek, mert már lejött a progi.
-
copin
őstag
Ide is:
A Xubuntut lehet indítani CD-ről, ahogy a Puppy-t, vagy a Damn Small-t, tehát a képfájlt kiírva, külön program segítsége nélkül?
Itt még meg kell említeni a mobilnetet beállíító alkalmazást, amire még szükségem lesz. Remélem ez is benne van és nem gnome specialitás.
-
copin
őstag
Milyen a mobil net a 8.10-esen? A Vodafone rendszerét ismeri? Valaki be tudta állítani?
-
copin
őstag
Tegnap telepítettem volna újra az ubuntut. Aki pécsi, az tudja micsoda vihar volt tegnap (ma is). Éppen másolta a cd-ről az adatokat, amikor egyszercsak bele csapott a villám a házba és elment az áram. Egy kicsit aggódtam, mert nincs szünetmentes tápom, szóval elég rizikós a volt dolog, de végül nem lett semmi baj.

Aktív témák
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen autót vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Proxmox VE
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Razer Blade 14 5900HX 16GB 1TB RTX 3070 8GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nagyon egyszerű volt a hálózat beállítása. Még nem tökéletes, de ha felraktam, akkor majd csúnya hangolás veszi kezdetét, mert ez így nem az igazi (el van csúszva a kép jobbra).