Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- WireGuard VPN a mindennapokra
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Aktív témák
-
aag
őstag
válasz
Kendek
üzenetére
Bocs, ha beleszólok, de nekem ezzel volt bajom. Elsődleges NTFS az XP-nek, logikai NTFS az tárolónak, majd egy logikai EXT4 az Ubinak. Amikor aztán átalakítottan tisztán windowszosra a winyót, letöröltem az EXT4 partíciót, úgy eltűnt vele együtt a logikai NTFS-em is mint a szél. Kb 600GB adatom vált semmivé egyetlen másodperc alatt. Vissza sem tudtam csinálni többé, pedig három napig napig ezen szarakodtam...
Azóta én nem telepítek linuxot, csak külön winyóra, (vagy pendrájvra). Én nem mondom, hogy más is így csinálja, de én így fogom az biztos!
Aktív témák
- Lenovo L14 Thinkpad Gen2 FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro WiFi6 Garancia
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő