Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Stirlitz
senior tag
válasz
body007
üzenetére
Nagyon köszönöm a segitséget! Sajnos valószinüleg már nem lesz modom kiprobálni, mivel el kell adnom a pc-m,és darabig nem lesz új. Ma hajnalra feltörték a kocsim, és elvitték a tárcám. Figyelmetlen voltam, bent maradt a kocsiban. Az autó és a személyes írataim is elvesztek, és a fizetésem is, mivel tegnap délután volt fizetés a munkahelyemen. valamint az autóban is kárt tettek, egy szélvédő is kell. Most itt ülök a szobámban, és figyelek kifelé, várom a rendöröket. 2.5órája bejelentettem az eseményt, de még nem jött ki senki tölük. Csak egy telefonhívást kaptam, hogy jönnek, legyek türelemmel. Mit tehetnék, várok. És szomorú vagyok.
Aktív témák
- AKCIÓ! Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! R7 9850X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB Nvme!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- PCIe 5.0/4.0/3.0 Riser kábelek 90-os hajlított csatlakozóval (220mm/300mm)
- Akciós áron eladó HP Dragonfly G3 /I7-1265U/32 GB/512B SSD/13,5"/FHD+/400nit/Touch
- Motorola Edge 50 Neo 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest