- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chandler
senior tag
válasz
elmoraan (r) #3685 üzenetére
tudom hogy van bios, de ha pl tesztelem a procit vmilyen programmal dos alól (pl floppy-ról) akkor esetleg nem éghet el a cpu?
-
Chandler
senior tag
válasz
Chandler #3682 üzenetére
na végig olvastam a cikket, a memória osztás dologra rájöttem, de az időzítés az mi?
meg a teszteb feszt emelve is csak 42 fokos volt a proci, nálam meg alapon 54 körül van.
viszont az nagyon jó ötlet hogy vinyók nélkül tesztelni mert így nem száll el. honnan tudom meg hány fokos a cpu, ha nincs windows meg bios? :S -
Chandler
senior tag
válasz
elmoraan (r) #3681 üzenetére
azt megnéztem, mem emelkedett ezért visszatettem egy olyan osztásba ahol csak 310mhz-en fut
egyébként ez az osztás mit takar? mert én csak annyit látok hogy emelkedik meg csökken a mem frekije...
és köszi a cikket -
Chandler
senior tag
Sziasztok
Elég kezdő vagyok tutning témában (ezért is írok ebbe a topicba).
Elkezdtem húzni a procit (AMD Athlon XP 2400+ thoroughbred-b magos, alap órajel 2ghz, e mellé abit nf7-em van).
Az FSB-t felemeltem 133 -ról először 140-re, akkor ment stabilan, de amikor 150-re emeltem el sem indult a gép, bios reset meg minden, most jó (habár utána a vmi gáz volt az ide kontrollerrel mert nem indult a windows, amikor felakartam rakni akkor meg szintén nem indult, átcseréltem a mastert és a slave-et és most jó).
A proci amugy terhelés nélkül vagy kis terhelésnél 54 fok körül van.
Azért is most kezdtem el tuningolni mert akarok venni 2 hónap múlva 1 új gépet és addigra szeretnék tudni úgy tuningolni, hogy ne legyen belőle baj
Szóval most mit kéne csinálnom? Nem hiszem hogy ez a procim határa...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Felturbóznád a gèped? Ezt Neked ajánljuk!
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest