- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Új hozzászólás Aktív témák
-
artiny
őstag
Sziasztok
amd athlon ii x4 620 2,6 rol szeretnem 2,8ig túlhúzni (alaphutovel)Megmondanátok,hogy mit mire állítsak?
idáig így néz ki az eddigi kapott válaszokból(pl procim forumábol)
-CPU over clocking-:220-ra
-PCIE Overclocking-t 100-ra-Processor Freqency Multiply. x4.0 1300, x5.0 stb egészen x11.0 2200MHZ ?
-CPU/NB freq.t 10.00x-re
-CPU over voltage.t normal ?
-VDD NB-t normal ?
-Loadline Calibration-t 0%-ra-HT Link Freq-t 2000Mhz -?
-Link Width: auto 8 bit 16 bit - itt melyikre?auto,normal és olyan van h + v ,ha normalon hagyom az mit jelent? ilyenkor nem fordulhat elő h tulfeszeli a cput a alaplap?
biosrol video:
http://www.youtube.com/watch?v=xxIZ4S9Udqk -
artiny
őstag
Helo azert kene ez
mert nem nagyon ertek a huzashoz / meg nem csinaltam ilyet/ es ezzel a video alapjan egyszeru volt amit neztem youtubon. A gyerek megfogta a felso vonalon a gombot egyet nyomott rajta es elfogadta es ennyi,de volt olyan is a videok alapjan aki az also vonalat is huzta ,azt nem tudom mire van
Azt gondolom h a feszultsegeket ez nem allitja vagy a szorzojat [link]kep a progirol
-
artiny
őstag
Van aki hasznalta mar ezt a CLOCKGEN nevu progit?
el mondhatnal hogy kell hasznalni -
artiny
őstag
Helotok
Van egy x2 4200+ 2,2GHZ procim amit lehet h megprobalnak tulhajtani vagy huzni egy kicsit.Meg nem csinaltam ilyet es nem is ertek hozza.
Lattam egy videot youtubon amin eleg egyszerun huzta a gyerek a procit[link]
Beszereztem ugyan ezt a progit amit hasznal,de tenyleg csak egyet nyomok a felso nyilra elfogadom es ennyi?
A video alapjan az also vonalon a gomb a legvegen van, de ha progit megnyitom mint a kepen is[link]nekem valahol a negyedjenel all,nem tudom h azt ha elkezdem tolni az elso vonalon a gombot h az alsot fel kell tenni a maxra?
most terhelve igy nez ki a hofokok [link]
egy 2,4-2,6 mennek fel h a proci olyan 57-60 fok legyen terhelve max.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 3
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Star Trek
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Intel Core i7-10700 8-Core 2.9GHz LGA1200 (16M Cache, up to 4.80 GHz) Processzor!
- Új,bontatlan,dobozos, számlás,garanciás 7800X3D CPu.
- Intel Core i9-13900K 24-Core 4.3GHz LGA1700 (36M Cache, up to 5.80 GHz) Processzor!
- Intel Core i5-14500 14-Core 2.6GHz LGA1700 (24M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Be quiet! Pure Rock procihűtő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3065, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 256GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest