- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
válasz
Chosen #40059 üzenetére
A 4 ram nem épp a legjobb mert jobban terheli a lapot mint 2, valószínű az északinak kell majd feszkó. A P45 chipset fasza, támogatja a 400-as FSB-t is, szóval chipset szinten jó lesz. De jól látom nincs a VRM-en hűtés? Ahhh. Szerencsére csak kétmagos a proci.
A normálisabb ramok többsége tud 1066-on menni. De itt jön képbe, hogy nem érdemes gyorsabban hajtani, mert az FSB/északi szokott a szűk lenni. Tehát 2x szorzóval kel hajtani, gyanítom át fogod lépni a 400-as FSB-t onnantól tuningolódik a ram is. 450-nél több FSB-t úgy se tolsz ki belőle. Már az is csoda lenne. Akkor meg még mindig csak 900-on megy a ram.
Meg itt jön szóba a szorzócsökkentés, és FSB tovább növelése, ha bírja a proci meg a lap is stb. kis kakaót ki lehet hozni abból is. És akkor még szóba jöhet a ram túlhúzás, ha tud annyit menni, hogy érdemes (mivel húzással nő az elérési ideje is, az időzítés növelése miatt, de van egy határ ahol ugyanúgy egyenlő, és am agasabb frekiből előnyt lehet kovácsolni a szűk FSB ellenére), de nem szokott, ez meg főleg nem fog. Meg ezek már benchbuzi dolgok, 2 pontszámmal többet kap. Ez elég bonyolult, nem a mai csuda Uefis tuning hogy kettőt kattint és ÁHÁHÁHÁHÁHÁÁH húztam a gépen.
-
törölt tag
válasz
Chosen #40056 üzenetére
A felezett Wolfik? Akkor gondolom ugyan az, mint a teljesek. Annak 1.3625V a max vidje, tehát eddig nyugodtan felcsavarhatod. Bír többet is kicsivel, de előbb nézzük mit hoz a proci.
Órajelben itt is a szokásos 4GHz elérhető szinte tuti, 4.2 is nagy eséllyel, felette kezd nehezedni.
Max hőmérsékletnek 70 fok.Alaplapnak meg ha jó hűtése van akkor +0.2V-ot is lehet adni. Mármint az FSBnek meg az északinak. De csak ha kell.
-
Nekem a Realtemp-el csak az a bajom hogy nem lehet teljesen letenni system tray-re... Vagy eddig még nem találtam meg.
Bagoly: Persze... Hívom 4-kor(amikor be kell futnia kb.) a barátom:'Jaj, neked elfelejtettem szólni hogy csak pénteken megyek haza!'Már nagyon unom a gyári hűtőt.
Neked bajod megoldódott? -
Pörp
senior tag
Ha nincs olyan program ami bezavar, és próbáltad tuning nélkül is, illetve új windows telepítésével akkor nekem csak egy tippem marad, ami lehet hogy hülyeség. Nézd még meg hogy nem púposodtak-e fel az alaplapon azok a nagy kondenzátorok. Ez megtörténhet, és tudtommal okoz instabilitást, bár hála Istennek nekem még nem volt ilyen...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Plazma TV topic
- Háztartási gépek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Trollok komolyan
- Yettel topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Samsung LCD és LED TV-k
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 5600G 4,4GHz 19MB 65W AM4 Integrált Radeon Graphics 1 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7 9700T - TDP 35W - 8mag/8szál - Eladó!
- Intel Core i7-14700K 20-Core 3.4GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor! BeszámítOK
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest