- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszbon
őstag
Egy kicsit talán tudok segíteni mert látom hogy más nem igazán erőlködik! Először is az EasyTune progit te nem tudod használni, mert nem Giga lapod van! A biosba emeld a proci Fsb-t, de ne túl sokat egyszerre először esetleg tizet adhatsz neki, ha úgy megy akkor még ötösével próbálkozz, de minél feljebb mész annál kisebb lépésekbe csináld! Mivel most kezded az ilyet mint írod azért tanácsolom így(mielőtt valaki leüvőlti itt a hajamat) Valószínü a ram sebesség is megy felfelé, ha autón van hagyva, de ha manualra rakod és 400-ra állítod még akkor is előfordul(nálam így volt) A PCI-e Frekit ne hagyd autón, hanem tedd 100-ra, a PCI-t meg 33-ra! Minden emelés után teszteld le hogy stabil e és nem melegszik nagyon(Everest progival) Az 512-es ramod 200Mhz effektív 400Mhz! Az 1Gb-ost nem értem teljesen de szerintem az is 400Mhz-es, csak megy 333-on is! A feszültségeket egyenlőre ne bántsd, mert szerintem alapfesszel is megy 3.2-őt vagy még többet! Egyenlőre ennyi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged