Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszbon
őstag
Egy kicsit talán tudok segíteni mert látom hogy más nem igazán erőlködik! Először is az EasyTune progit te nem tudod használni, mert nem Giga lapod van! A biosba emeld a proci Fsb-t, de ne túl sokat egyszerre először esetleg tizet adhatsz neki, ha úgy megy akkor még ötösével próbálkozz, de minél feljebb mész annál kisebb lépésekbe csináld! Mivel most kezded az ilyet mint írod azért tanácsolom így(mielőtt valaki leüvőlti itt a hajamat) Valószínü a ram sebesség is megy felfelé, ha autón van hagyva, de ha manualra rakod és 400-ra állítod még akkor is előfordul(nálam így volt) A PCI-e Frekit ne hagyd autón, hanem tedd 100-ra, a PCI-t meg 33-ra! Minden emelés után teszteld le hogy stabil e és nem melegszik nagyon(Everest progival) Az 512-es ramod 200Mhz effektív 400Mhz! Az 1Gb-ost nem értem teljesen de szerintem az is 400Mhz-es, csak megy 333-on is! A feszültségeket egyenlőre ne bántsd, mert szerintem alapfesszel is megy 3.2-őt vagy még többet! Egyenlőre ennyi!

Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- 6 és 7. generációs i3 és i5 procik
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5-8500 100% tesztelt, hűtő nélkül
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i3-6G I 8GB I 128SSD I DVDRW I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest