Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- WireGuard VPN a mindennapokra
Új hozzászólás Aktív témák
-
afro9
tag
válasz
uborka3
üzenetére
Aha, ezt sejtettem, szóval tisztában vagyok vele, hogy 64 fölé nem kéne hogy menjen.
Milyen hűtőt érdemes használni? Melyik márka/típus éri meg? Igazából január vége felé vennék úgyis új procit, LGA775, Core2-est, mint ez, csak újabbat. Tehát olyan hűtő kéne, ami megéri, és az újra is jó lesz, és arra is megéri.
OK, tegyük fel, hogy már van jó processzorhűtő, nem megy 65 fölé. Ekkor mit kéne állítanom, hogy stabil legyen a rendszer? Konkrétan: ha magasabb FSB-t állítok be, akkor be se bootol, -> alaplap automatán visszaállítja. Másik: olvastam itt asszem PH-n, hogy magasabb FSB-t állítva, de alacsonyabb szorzót lehet többet kihozni belőle. (asszem E4300-ból így 3,2 GHz-et sajtoltak ki itt PH-n az egyik fórumban)
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Elektromos autók - motorok
- Okos Otthon / Smart Home
- Battlefield 6
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Építő/felújító topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Kèszletről,azonnal vihető 9060XT! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293, 100% Akksi
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest