- Argos: Szeretem az ecetfát
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
Új hozzászólás Aktív témák
-
F4ther
tag
válasz
IO.sys #46270 üzenetére
Mind a két venti ugyanolyan. Mind a kettőnek 4 csatlakozója van, PWM-esek. Igaz, nem cseréltem fel a kettőt (CPU_FAN, CPU_OPT), hogy megnézzem, hogy változik e a helyzet vagy csak a CPU_OPT fan csati ír hülyeséget
Ezt megnézem majd.
A 44%, az AI overclocking. Ha bekapcsolom a funkciót, minden újraindításkor / bekapcsoláskor kiír egy bizonyos %-ot, hogy hogy áll az AI tuning. Az elején ilyen 10 / 20% körüli érték van, aztán hamar elmegy 40% körülre, de 44%-on megáll. Azóta nem változott. Ez úgy műnködik az ASUS leírása szerint, hogy ahogy használom agépet, ő fokozatosan figyeli a paramétereket, és az alapján állítja be az overclock értékeket, és biztosítja a rendszer stabilitását a "legjobb" beállítások elérésének érdekében. (Persze ez erősen marketing gyanús, de annak akinek nincs ideje erre, vagy nem akar belefolyni, jó dolog lehet, így nekem is). De kicsit olyan mint ha megakadt volna, vagy pedig egyszerűen lehet több idő kell neki, ezt nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 7 5700X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- i5-8400 Processor, 6 mag, Max Turbo 4.00 GHz, ajándék hűtővel-elkelt TheCrafter22, értékelésre vár
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged