- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gery15
addikt
válasz
lipi67 #38335 üzenetére
Na szóval!
Amiket itt írtál ram beállításokat azokkal semmit nem érek szerintem, mert nekem Cl6-os ramjaim vannak. És Cl5-ös időzítéssel tuti nem indulnak el.
Ameddig jutottam eddig az X48-as lapban 3,6GHz ramok 1:1-be mellette 900MHz-en. Procim Vidje 1,225v. 3,6hoz emeltem kicsit rajta biztos ami biztos alapon 1,25v-ra északinak +0,025v illetve a ramonak is +0,2v így már 2v-on mennek. Self, blend simán lefutott több óra Dirt 3 alatt sem volt gond. Ezt így stabilnak mondanám, ja és Loadline Calibration off.
Aztán emeltem 3,7GHz-re feszek maradtak, blend 25 perc után 2 magot kilőtte. Self simán futott 1 órát így gondoltam akkor elég a vcore, emeltem az északit +0,05v-al 25 perc után 1 magot dobta el a blend így emeletem 0,075v-tal és már elfutott 1 órát a blend.
Ezek után 3,8GHz cpu vcore 1,275v-ra raktam 1 óra blend simán meg volt na akkor mondom játék, aha... dirt 3 úgy elvágott, mint a szart. Megnézem a 3,7GHz-es beállítást azt is eldobta. Persze a ram beállítás végig auto-ra volt téve időzítés meg egyebek.Előző lapommal 1 óra blend meg volt 4GHz-en 1:1 ramokkal 6-6-6-18 2v-on, cpu vcore meg biosból gondolom 1,325 körül lehetett, mert cpu-z 1,264v-ot ír.
3,6GHz 1óra blend 1,136v-al simán ment.
3,8GHz az reális 1,2v-al van képem róla.
4,2GHz 1,312v-al volt meg. -
qdak
addikt
válasz
lipi67 #38335 üzenetére
oksi csak nyugodtan, nehogy miattam ugorjon az ebed
kerdesem lenne meg, mert szeretnem lecserelni majd!? a procim, a 4MB al rendelkezo E6000 es szerianal, miert dragabb az E7000 aminek 3MB ja van csak, vagy van ott meg vmi amitol a E7 esek jobbaK? ugyanez a kerdes, a 6os es a 8as szeria kozt is csak a 4-6MB a kulonbseg?
remelem erteni?mod: akkor nekem is folosleges vmodolnom 1,45 re ? huto birna sztem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest