- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Klaus Duran: 2025 dude
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
Új hozzászólás Aktív témák
-
joker1220
őstag
Az a baj hogy mivel mind2 oldalrol butorlap, hátulrol meg fal van, több és frissebb levegőt szív be előlről mint hátulról, ezt már kipróbáltam!
Rendicsek, akkor próbálgatom ahogy írtad, mondjuk nem célom max kihajtás, csak egy kis stabil + elérése
Bár ahhoz tényleg tudni kellene hogy mi a vége!
Akkor lehet hogy én másra hittem az állítható értéket, F9 es a bios, nem tudom hogy ezen belül van e különbség , de szerintem ugyanaz van nekem is csak benéztem valamit
Délután kipróbálom és majd írok a fejleményekről
Akkor ezek szerint a ramot felesleges is piszkálnom ha úgysem lesz jobb....ezek szerint nincs nagy különbség az 1.8 v és a 2.0 v közt
Ez kimaradt:
A játékokkal általában 1280*1024 ben játszom, ez a max felbontás, régi monitor...
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Új Samsung Galaxy A36 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest