- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z.É.T.
őstag
válasz
daneel_hu #5672 üzenetére
Szeptember eleji minimális tünetes 30 körüli havert múlthéten helyezték át másik poziba, mert azóta sem tudja/tudta elvégezni a korábbi munkáját. Bőven türelmesek voltak vele, de nem lehet úgy dolgozni elemzőként, hogy mindent diktafonra kell rögzítened, miután meguntad a napi száz cetlit az asztalodon.
Durva böjtje lesz még ennek a szabadon eresztett járványnak össztársadalmi szinten is...(én más vírusos betegség miatt 12 éve hanyatlottam nagyot agyilag, sosem jött vissza és egyéb bajaim is maradtak, csak hatalmas különbség, hogy az én esetem egy a millióból, a SARS-COV-2-nél meg 10-25% közötti a post/long covid.
Mindenki legyen baromi hálás a sorsnak, aki könnyen vészelte át és nem maradt szövődménye!)
Új hozzászólás Aktív témák
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés