Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Sidaries

őstag

válasz joey7 #195 üzenetére

Nem országhatárkibővítésre gondoltam. A határok megmaradnak, de az emberek majd szabadon bóklászhatnak a határok között, ott dolgoznak ahol akarnak, a kultúrális értékek és a nemzettudat a határon túl is megmarad, ilyesmi.
    Erre a topikra pedig azért volt szükség, mert mint látod volt rá igény. Van miről beszélni a témában és eloszlatni félreértéseket, tévhiteket.

• Sidaries

őstag

válasz joey7 #194 üzenetére

Na úgy látom sok tévét nézel. :((( Mert ilyet legutóbb onnan hallottam. Mondok neked egy példát és meglátod mekkora ökörséget írtál. Komáromban dolgozok egy elég nagy cégnél kb. 3000 ember. A munkásoknak kb. 60%-a szlovák állampolgár és ez az egész ipari parkra igaz. Őnélkülük az egyész ipari park nem létezne. És ezek zömében színtiszta Magyarok, akik dolgozni jönnek magyarországra, nem pedig a csóró csőcselék akitől te félsz! Egyik sem települ át, hanem minden nap bejárnak, van aki napi 200km-t. Mielőtt a ''elveszik a munkát előlünk'' szöveged jönne azt kell mondjam ez nem igaz. Bőven van még hely, de a környéken nincsen elég ember, ezért jönnek ők! Na ezt egyeztesd össze a hallottakkal.

• Sidaries

őstag

Ha Trianonra gondolok mindíg ideges leszek. Ha az aktuális Trianonnal kapcsolatos véleményekre, akkor még idegesebb.
    Szerintem minden Magyarnak el kell ismernie, hogy Trianon egy mocskos szar volt, ahol a politikai érdekek tönkretettek egy országot. Sajnos Nagymagyarországra várni nem reális. Nagymagyarország csak az EU-ban jöhet már létre.
    Ami nagyon bosszant az az, hogy az emberek nem akarnak beszélni róla! Az, hogy követelik a topik bezárását! Az hogy egyből nácizás lesz a dologból! Kedves fórumtársak térjetek már észhez!!! Kibasztak velünk és ezt nem szabad elfelejteni. Amit elvesznek tőlünk azt vissza lehet szerezni, de amiről lemondunk azt soha. Nagymagyarország létezni fog, bár más keretek között és ebben hinni kell!

Aktív témák