- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
L4mie
veterán
válasz
TeeJay #58784 üzenetére
Megnéztem Analyzerrel, hát elég alacsony a jelszint a testvéremék szintjén, tiszta frekvencián vagyok, nincs interferencia, mégis gyenge bárhogy állítom az antennákat....szóval wifi switch lesz belőle...
Lehet hogy magasabb deciBell értékű az antenna, de a router által rá küldött jel is erős?
-
L4mie
veterán
Jah igen, a v1 se tudta olyan szinten átlőni a födémet, hogy a lenti két gép WiFi ről stabilan menjen a játék (MMo-ztak mindkettőről, így ment a hiszti) végül lehúztunk egy kábelt, szerencsére sikerült fúrás nélkül. így most már csak telefonok mennek WiFiről
de így aztán biztos megoldódik a nyünyögés meg a lefedettség.
-
L4mie
veterán
Oké köszönöm az infókat, utánaolvasok,
Igazság szerint 7m-re kéne vinnie, csak egy 40cm-es VB födémen át, amit eddig a V1-megoldott, de lehet itt interferenciától kezdve mindenféle gond, megnézem majd ha hazaértem újra a Wifi beállításokat, remélhetőleg megoldja.Ha pedig nem sikerül gondoltam van erre is valami FW amivel lehet jelerősséget erősíteni, mint anno a WRT54GL re volt, nem vagyok egy nagy fw, mókoló, ezért is keresnék olyant ami stabil, egyszerű stb. tudja amit én szeretnék
-
L4mie
veterán
válasz
hudyfiu #58756 üzenetére
12 esre lőttem, sógorjelölt szerint rendben volt, bár én nem néztem, majd ma hazaértem meglesem WiFi analyserrel, lehet benézett valamit, nem tudom mivel nézte meg.
Szóval elvileg interferencia nem lehet gond, esetleg ha tényleg gyengébb a v2 WiFije....akkor módolt FW-ből tudtok ajánlani majd olyant amivel lehet picit húzni a jelerősségét, másra nem nagyon kell a módolt FW, se torrent se ftp, se QoS-t nem nagyon akarok belőni, telefonokat használunk WiFi-n meg egy laptopot, de az meg ott van tőle 2m-re 1 légtérben. Csak nem akarom hallani a folyamatos QQ-t hogy jajj nem megy az online játék a telefonon....mert eldobja a jelet...remélem csak interferencia lesz
-
L4mie
veterán
Sziasztok, elképzelhető, hogy a V2 gyengébb Wifit-t biztosít mint a V1?
Helyileg antenna állásilag ugyanott ugyanúgy van. V1 átment simán a 40cm-s födémen a V2 szakadozik, gyenge a jel.
Vagy valami más gond lesz, beállítás esetleg interferencia? -
L4mie
veterán
válasz
wwenigma #58718 üzenetére
WR340GD-t cserélnénk le a cégnél, e helyett hoznám be a 1043ND V1-t, 3 noti meg pár mobil függne rajta 60 as netről,
szóval semmi extra, ráadásul csak switchnek használnánk, csak az erősebb jelerősség és a stabilitás miatt kéne fejleszteni itt bent, mert a tárgyalóban már elég tré a wifi.
Kolléga szólt, hogy neki meg van egy V2, amit nem használnak, így én meg átveszem tőle azt, így lesz az árkülönbség nekem 1500
Amúgy semmi bajom otthona v1-el stabil meg minden, de azért a fejlesztés soha nem árt -
L4mie
veterán
Sziasztok, megéri a v1-et lecserélni v2-re 1500 forint ráfizetéssel? O.o
-
L4mie
veterán
válasz
Intruder2k5 #53600 üzenetére
Köszönöm!
-
L4mie
veterán
válasz
Intruder2k5 #53598 üzenetére
na látod....ennyit értek hozzá
utána kéne néznem már rendesen,
gondolom nem a gyári FW kell hozzá,
mit ajánlatok, elboldogulok egy routerrel amúgy, csak nem tudom melyik fw-t ajánljátok?Routerként eddig is meg voltunk elégedve vele, de most majd file/media-serverként tudjam használni a külső usbs vinyót.
-
L4mie
veterán
válasz
Intruder2k5 #53596 üzenetére
Na igen, de kéne legalább egy live linux, hogy le tudjam formázni ext3-4 re a winyót, legalábbis erre jutottam, de még agyalok rajta, V1 es routert mennyiért lehet használtan eladni 1.5-2 éves körül van.
-
L4mie
veterán
válasz
Intruder2k5 #53550 üzenetére
hát....bevallom most már erősen gondolkozom rajta
mit ajánlatok?
-
L4mie
veterán
válasz
Intruder2k5 #53548 üzenetére
Firmware Version:
3.13.12 Build 120405 Rel.33996n
Hardware Version:
WR1043ND v1 00000000gyárit ^_^
-
L4mie
veterán
válasz
Intruder2k5 #53546 üzenetére
1,5TByteos HDD USB-3 as külsőben, nem megy semmi :S
azért egy olyan 5-10MB/s et várnék :S -
L4mie
veterán
valamit rosszul csinálok....NTFS partició, másolok, és kb 700 kbyte/sec el másol....
-
L4mie
veterán
Sziasztok, a router USB je mekkora sebességet tud?
Ráteszek egy 1.5 TByte os HDD-t és azt szeretném hálózati meghajtónak használni, torrentet gépről oda menteni, TV-vel elérni esténként filmezéshez ne PC ről kelljen kiküldeni a jelet, ilyesmi.
-
L4mie
veterán
Sziasztok!
A kérdésem, hogy van egy 1.5TB külső merevlemezem, ezt szeretném a routerre kötni mint hálózati adattárolót.1 particióban gondolkozom, több mappában ezeket osztanám a 4 otthoni gép között sima munkacsoportos megosztás semmi tartomány vagy ilyesmi, mind a 4 win 7.
TV vel néznék róla filmet és számítógépről tölteném rá a filmeket.Mi a menete, mit kell állítanom a router menüjében, hogy amit elképzeltem jól működjön?
máködik-e egyáltalán, milyen sebességre számítsak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Egér probléma
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Yettel topik
- Elite: Dangerous
- Viccrovat
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10