- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
bpmcwap
senior tag
válasz
Intruder2k5 #37539 üzenetére
Anyámnál a pasija piszkál bele állandóan mert ő egy nagyon okos ember, aztán ha elb valamit akkor én meg mehetek csak van köztük 150maci(km), a hugoméknál nem tudom mi van, nem akarom leírni melyik !+/+!%/!+/+!=/!+% cég szolgáltat, hát nem egy jujpiszi, 5-6havonta variálnak valamit, cserébe mondjuk már kaptak usb stikket ingyé ajándékba 2giga nettel.... de ők se a szomszédomba laknak... arról nem is beszélve hogy ha frissítek nekik az se mindig sikerül úgy hogy beállítások megtartásával, sőt.... utoljára is elszállt mindenhol minden kénytelen voltam újra frissíteni akkor már beállítások megtartása nélkül.... Szóval nagyon jól jönne nekem egy ilyen funkció, hajlandó vagyok egy anyámhoz való utazásom árát felajánlani ha ez esetleg inspirálna valakit.... nekem már a hócipőm tele van...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új WiiM Ultra streamer & DAC Wi-Fi 6E, HDMI ARC, Hi-Res Audio 2 Év Garancia!
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- ASUS DUAL GeForce RTX 4060 Ti O8G OC Edition
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged