Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
krisi047
senior tag
válasz
donmackó #10584 üzenetére
Nagyon szuper, köszi! Annyit kellett csak megadnom, hogy Raw kapcsolat, az IP 192.168.1.1 és a nyomtató típusa. Engedélyezést kért az Android és megy is beépülve a nyomtatás gombbal minden alkalmazásban. Egyébként lehet rosszul emlékszem, de mintha a Kitkat óta lenne ez a nyomtatósdi integrálva a rendszerbe.
-
krisi047
senior tag
Sziasztok! Régebben kérdeztem, talán többen ti is, hogy lehet-e Android-os kütyükről nyomtatni a routerre kötött vezetékes nyomtatóval. Akkor nem találtam megoldást itt sem, úgyhogy maradt a laptopos nyomtatás a TP-Link vezeték nélküli segédprogramjával.
Azóta a gyári fw-t Gargoyle-ra cseréltem és egy régi Xerox Phaser 3450 nyomtatót használok a hagyományos kábeles módon. Viszont kíváncsiságból rákötöttem a routerre, ami felismerte és javasolta is a HP Jetdrive használatát vezeték nélküli nyomtatáshoz. Ezt még egyelőre nem próbáltam, inkább az Androidos vonal érdekelt. Sok app kipróbálása után egyetlen működőnek a PrintHand bizonyult. Ugyan csak egy tesztlapot sikerült kinyomni a free verzióval, de legalább bizonyítja, hogy működik. A premiummal bármit ki lehetne, de sajnálok érte 3700-at. Valaki tud esetleg free alternatívát?
-
krisi047
senior tag
Szia! Köszi, ki is próbáltam. Gyári firmware van a routeren, és a TP Link USB Printer Controllerrel megy a kis gagyi Samsung lézernyomtató szépen. Viszont próbáltam az okostelefonokkal is, de nem látják. Próbáltam megadtam manuálisan az IP-t és a 9100 portnak, de sajnos így sem megy. Valakinek valami ötlet?
-
krisi047
senior tag
Sziasztok! Android-os telefonról és iPhone-ról szeretnék wifin keresztül nyomtatni egy Samsung ML2010 nyomtatóval. Elvileg kompatibilis a routerrel, a kérdés, hogy az okostelefonokkal működik-e? Van egy Tether nevű alkalmazás, de egyrészt nem nagyon derült ki számomra mit is tud, másrészt egyelőre nem kompatibilis a 3600-tal, majd csak későbbi firmware update-tel.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- RAID
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Nincs megállás akkuméretben
- Erősítő, hangfalak
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Canon EF 300mm f/2.8L IS USM teleobjektív - Újszerű -
- EVGA 1080Ti SC2 11GB Ajándékokkal, Ingyenes szállítás!
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz - Garancia 2026.10.17 - Ingyen posta
- ASUS ROG STRIX 1000W GOLD AURA EDITION - Garancia 2034.10.03
- ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER OC 16GB - Garancia 2027.10.03
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3201, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2931, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest