Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz malacka87 #421 üzenetére
Volt olyan rész a játékban, amikor bizony három percet is elszámolt így a gép, miközben mi a magunk feladatait alig fél perc alatt elintéztük. Ez mondjuk azért furcsa, mivel az ajánlott konfigurációval rendelkezem (4GB RAM, Radeon HD 7790, AMD Phenom 4X 955)
Hujj de kacsú az az AMD.
-
aAron_
őstag
válasz malacka87 #484 üzenetére
nem, nem fog, sajnos a motor ilyen béna, AMD-re meg eleve sz@rnak mivel az Intel bácsi pénzeli őket.
már megjelenés előtt sokan ezt vártuk, hát nem ért nagy meglepetés(#483) 1m1s: low-on hogy fut? 8320-al asszem én is szívni fogok... ha megemeled a CPU órajelet akkor sem javul a helyzet jelentősen?
(#486) 1m1s: tehát low-on is
[ Szerkesztve ]
What is your ikigai?
-
wednesday
őstag
válasz malacka87 #503 üzenetére
Crysis 3, meg BF3 AMD-s. És azért mentek jól sok szálon, mert ez az AMD-nek elemi érdeke (FX csak úgy tud felzárkózni). Na Intelnek meg pont nem....
Mondjuk AKKOR sem kéne ennyire szarul futnia, szerintem erre jön azért még patch, meg driver. Én max karácsonykor megveszem...gépújítás után.
-
Stigma.HC
senior tag
válasz malacka87 #651 üzenetére
Nem kell félni, jobb lesz az majd meglátod. Mellé még jön pár patch is. Szépen is néznénk ki, ha nem javulna a teljesítmény. Remélem még a következő nvidia driver is dob majd rajta valamit.
"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester
-
őstag
válasz malacka87 #977 üzenetére
Én tapasztaltam ezt a problémát,egyetlen egyszer...ezen kívül hála égnek soha nem fagyott le,vagy dobott ki a játék...
A bevételem már vagy 60 kör óta 15k körül mozog,és minél több a területem ,annál jobban növekszik...az adó viszont középen van a csúszkán,nekem az bőven elég...
Valami 220k van a kincstárbanszóval nincs miért panaszkodnom...most foglalom európát,hispánia felől jöttem és haladok keleteurópa felé.
Észak afrika az enyém (kivétel az egyiptomi rész),valamint görögöket se piszkáltam. -
Alg
veterán
válasz malacka87 #990 üzenetére
Ez mondjuk megint AI kérdés, hogy hagyja hogy ott nyaralj a városai mellett, nem támad meg, nem megy át ellentámadásba máshol, ső még el is viszi a veszélyeztetett területről a seregeit
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
Csapoati
nagyúr
-
nanorambo
őstag
válasz malacka87 #1143 üzenetére
Róma. Zseniális sorozat, nyersen és rendkívül hitelesen mutatja be a Római birodalmat. A színészek zseniálisak, a sztori baromi jó, a hangulat fantasztikus. Messze a legjobb HBO sorozat.
Ha vannak kicsik a szobában, akkor a sorozat nézése közben küldd ki őket, mert ha valaki meztelen, az tényleg meztelen, nincs takarva semmi. A leszbi/buzi és testvérszexnél sem.[ Szerkesztve ]
-
Terrorista
senior tag
-
myckey
veterán
válasz malacka87 #1173 üzenetére
el-el
ez eddig rendben van,de már lassan 1 órája szétvertem az ellenfeletmost rányomtam a gyorsításra,aztán várom a csodát.
magamhoz nyúlok,ha újra kell kezdenem,meg aztán lehet még egyszer le se tudnék verni ekkora túlerőt.amit választani lehet,az a Concede Defeat
de sehol egy lélek,már körbe jártam mindent,amit a vörös vonalon belül lehetellenfél hajói vannak a parton,de ott sincs senki
[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
-
petymeg
addikt
válasz malacka87 #1347 üzenetére
Én vh-n kezdtem újra, Julia házzal tegnap.
Ie. 220-ra amiket linkeltél azon felül enyém Africa teljes provincia, Illiria déli városa, meg Makedonia nyugati városa. Lenyomtam már Kartágót, Líbiát, most Ardiaei van folyamatban, utána Makedónia, hogy Athén és Spárta szövetségeseimet megvédjem. De lehet hagyom, hogy lenyomja őket Makedónia, aztán ugrok nekik, hogy enyém legyen Hellász, majd meglátom. Aztán irány észak, Cispalpina, Provincia, majd a hispán félsziget.
Sajnos gazdaságilag gyenge vagyok, körönként csak 3000 a bevételem és semmi megtakarításom nincs, mert most a hadseregre gyúrtam rá és nagyon viszi a pénzt.Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest