Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Bambanő háza tája
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Asszociációs játék. :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stigma.HC
senior tag
-
-
Stigma.HC
senior tag
Ahogy elnézem jobb lett volna még egy-két hónapot tölteni a programmal mielőtt kiadják. Kíváncsi vagyok mit produkál nálam holnap.
"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester
-
Stigma.HC
senior tag
-
Stigma.HC
senior tag
válasz malacka87 #651 üzenetére
Nem kell félni, jobb lesz az majd meglátod. Mellé még jön pár patch is. Szépen is néznénk ki, ha nem javulna a teljesítmény. Remélem még a következő nvidia driver is dob majd rajta valamit.
"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester
-
Stigma.HC
senior tag
Sokat nem tudok róla, egyedül kiki által linkelt cikkre tudok most hivatkozni, ahol nem sok jót jósolnak a működés szempontjából. Ha jól értelmeztem az olvasottakat.
-
Stigma.HC
senior tag
Nekikezdtem én is a játéknak. Rögtön Athénnal. Spárta már az elején jött katonai szövetséget kötni és gyorsan be is daráltuk a felettünk lévő harmadik görög népet. Valahogy sikerült kicsikarnom Egyiptomból is egy szövetséget (ezt miért fogadta el lövésem sincs), gyors bele is rángatott egy háborúba amit készségesen el is fogadtam, erre rögtön 9 közel-keleti állammal állok háborúban Ami kicsit zavaró mert arra akartam terjeszkedni, de most valahogy védekeznem kell mert a közelebbiek seregei sorra jelennek meg a kapumnál.
Amúgy senki más nem hajlandó velem szövetséget kötni a környéken, még kereskedni se akarnak, leszámítva Spártát és Egyiptomot.
Lehet kapitulálok és kezdek egy új játékot"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester
-
Stigma.HC
senior tag
Én is félreraktam már jó másfél hónapja a játékot. Megmondom őszintén, nincs is kedvem elővenni jelenlegi formájában. Pedig én aztán tényleg optimista voltam a javításokkal kapcsolatban
-
Stigma.HC
senior tag
-
Stigma.HC
senior tag
NVIDIA GeForce GTX 700:
Total War: ROME II – akár +64%
The Elder Scrolls V: Skyrim – akár +25%Hm, igaz nekem 6-os széria van de este megnézem mennyit javulnak az értékek. Bár csodát akkor sem várok tőle Ha már kapok +5 fps-t akkor örülök.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nők, nőügyek (18+)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AliExpress tapasztalatok
- Telepíthető a One UI 6 a Galaxy Watch6-ra
- Linux kezdőknek
- Kupon kunyeráló
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva