Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Építkezünk 6. rész (2024)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szólánc.
- Trump vagy Harris
Új hozzászólás Aktív témák
-
nanorambo
őstag
Meg akartam nézni a GameTrailers tesztet, de nem tudták letesztelni még.
Játszhatatlanul futott nekik, még várják a patcheket. Talán a legismertebb videó gamer oldal a világon, nem tescos gépeik vannak és ők sem tudták futtatni. -
nanorambo
őstag
Először 100 katona volt a centuriában. Ugye centuria azt jelenti, hogy száz. Aztán lecsökkentették 60 főre, majd növelték 80 főre. Aztán két centuriából lett egy manipulus. 60 centuria alkotott egy légiót. Aztán Marius után 3 manipulusból (azaz 6 centuriából) lett egy cohors. Egy légió 10 cohorsból állt.
Szép hadsereg volt. Nem szívesen kerültem volna szembe velük. Mondjuk kicsit csalódott vagyok, hogy a Rome 2-be sem csinálták meg rendesen a harcmodort. A centuriákban a harcban folyamatosan cserélődött az első sor, hogy folyamatosan friss katonák harcoljanak. valahogy így[ Szerkesztve ]
-
nanorambo
őstag
Heh. Csak úgy viccből csináltam custom battle-t egy-egy egységgel. Én voltam rómával egy légiós egységgel. Amikor rátámadtam az ellenségre, direkt lassított módban néztem mit művelnek és rohadt jól nézett ki. Az egyik légiós rávetette magát az ellenségre és agyonszúrta a földön, a másik átdobta a pajzsával az ellenséget,
-
nanorambo
őstag
válasz Terrorista #893 üzenetére
Nem!
-
nanorambo
őstag
válasz maszi99 #1097 üzenetére
Nem szoktam ilyet tanácsolni, de jobban jársz, ha az "ingyenes digitális" verziót választod, aztán majd akcióban megveszed olcsón. Én előrendeltem anno. Már alig vártam, hogy megvegyem. Aztán két nappal előtte fent volt a virágboltban. Leszedtem kipróbálni. Hát azóta sem vettem meg és igazából játszani sem játszottam vele...
[ Szerkesztve ]
-
nanorambo
őstag
válasz malacka87 #1143 üzenetére
Róma. Zseniális sorozat, nyersen és rendkívül hitelesen mutatja be a Római birodalmat. A színészek zseniálisak, a sztori baromi jó, a hangulat fantasztikus. Messze a legjobb HBO sorozat.
Ha vannak kicsik a szobában, akkor a sorozat nézése közben küldd ki őket, mert ha valaki meztelen, az tényleg meztelen, nincs takarva semmi. A leszbi/buzi és testvérszexnél sem.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VADIÚJ BONTATLAN, AKTIVÁLATLAN Midnight blue MacBook Air M3 8GB 256GB Magyar bill, GAR!
- NZXT Hue 2 RGB Lighting Kit + NZXT Aer RGB 2 140mm + NZXT Aer RGB 2 120mm
- Asus Rog XG43UQ 4k Gamer Monitor!43"/VA/10bit/144hz/1ms/G-sync-Freesync/HDR1000/KOnzolhoz is!
- Bontatlan vadiúj! 15" MacBook Air M3 16GB 512GB CTO GAR
- Corsair RM650x
- LG Ultragear 32GP850-B Gamer monitor!32"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Beszámítás
- GTX 1050Ti, i5-4670 számítógép
- LEGO Technic - Mercedes-AMG F1 W14 E Performance (42171)
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Beszámítás
- Cooler Master NR200P MAX
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest