Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
StoneBridge
senior tag
Meglepő, de a Vista sokkal gyorsabbnak tűnik a legtöbb téren és szerintem nem csak annak tűnik, hanem az is az XP-hez képest.
Egyedül a mérete nagyocska (~7 gb körül).
Satellite kolléga nem tud valamit mondani erre a Vista alatti Bluetooth problémára?
Írjak a fejlesztőknek, hogy mikor várható driver?
-
Satellite
tag
Az L30-ast vásárolni szándékozóknak azt tanácsolnám, hogy várjanak még egy kicsit,
- és tanulmányozzák szorgalmasan az óriás-plakátokat, reklámújságokat, világhálós banner-eket, mert napokon belül még a vízcsapból is az ''új'' akciós TOSHIBÁ-k fognak folyni... 
Az akku, - azon kívül, hogy valóban csak 2,000 mAh-ás, vagyis kb. fele-kapacitású a legtöbb ''átlag-akkunál'', - nincs semmi gond: ugyanolyan megbízható TOSHIBA-termék, (nem ALBACOMP
) és természetesen az 1 év garancia erre is vonatkozik.
(Ha ezt az alapgaranciát kiterjeszted 2 vagy 3 évre, az az akkura nem vonatkozik, ott továbbra is csak 1 év jótállás van.) -
ABE
őstag
Szia!
Én jelenleg itt találtam a legolcsóbban (136.000 Ft): http://www.pcland.hu/aa150127.htm
Itt lehet hitelre is venni, igaz, nem kamatmentesre. Legutóbb a Saturn-ban volt 150.000-ért kamatmentesen L30-134, most a Corában van tudtommal 170.000-ért. Na most: ha az általam linkelt oldalra felmész, és ott a hitelkalkulátorral kiszámítod, hogy milyen konstrukciót akarsz, akkor talán még jobban is kijössz, mintha egy hipermarketben vennél kamatmentesen. Egy próbát megér. Esetleg várj egy-két napot, mert most lesz az áruházláncoknál akcióváltás. Ha ezeket figyelemmel akarod kísérni, akkor a www.globalplaza.hu oldalt ajánlom.
Az akksiról annyit, hogy a legrégebbi L30-as gépek is csak kb. fél évesek, ha jól tudom, de ezalatt nem hallottam arról, hogy elhalnának az akksik. Enyém december végi, és 3 hónapig használtam kb. a gyári akksit, ezalatt nem éreztem, hogy gyengült volna.
A hűtés hangjára pedig itt a topicban le lett írva a megoldás, igaz, nem túl elegáns, de működik.
A problémám csak annyi volt a géppel, hogy a gyári akksi kis kapacitású volt, ezért én lecseréltem. Igazából különösebb hibája szerintem nincs a gépnek, legalábbis ha tudomásul veszed, hogy ennyi pénzért nem szabad csodát várni.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Fotók, videók mobillal
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szívesen használsz Samsung böngészőt? Immár PC-n is megteheted
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15s Gen2 i7-1185G7 / 16GB / 512GB SSD / T500 / Win11 Pro / EU Bill
- Eladó garancias hp victus rtx 3050ti
- Új 0km es GARANCIÁS asus tuf ryzen 7 7435hs rtx 3050 144hz
- HP Spectre x360 Érintős TERVEZŐ Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Ganacia / BONTATLAN NULL Perces!
- Samsung Galaxy S24 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- Honor Magic 5 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

- és tanulmányozzák szorgalmasan az óriás-plakátokat, reklámújságokat, világhálós banner-eket, mert napokon belül még a vízcsapból is az ''új'' akciós TOSHIBÁ-k fognak folyni... 
) és természetesen az 1 év garancia erre is vonatkozik.
Janou