Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SZIGMA
aktív tag
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni? Adott egy ismerős laptopja, Toshiba Satellite C55-A-10Q (Part no. PSCGAE-001007HU).
Időnként nem érzékeli a gombnyomást, főként az R,E,T,F billentyűknél.
Ahogy néztem, ebben a felső borításba van rögzítve a billentyűzet, kis olvasztott pöckökkel.
Tud valaki forrást billentyűzetre vagy komplett felsőrészre? Magyar billentyűzet, fehér szín.Előre is köszönöm!
Ez egy fórum.Segítség,kritika,trollok, minden előfordulhat.Fogadd el, ez ilyen!
-
atika88
senior tag
Sziasztok!
TOSHIBA Satellite C75 Notebook BIOS jelszót hogyan tudom eltávolítani? (elem kivétel már volt). Köszönöm az infót! -
garga01
őstag
Sziasztok, lassan 1 éve fennálló probléma miatt írok.
SATELLITE C850-1CH laptop, Rendszerváltozat: PSKCAE-06F00RHU
Win10 Home (10.0.19042 build 19042) van telepítve.
Még egy éve vagy régebben, az egyik win frissítésnél meggondolta magát a kijelző és max fényerőn megy, hiába nyomom az F2/F3-at, mutatja a csúszka mintha állítaná de max fényerőn megy a gép. Anya használja annyira nem zavarja, de hosszabb ideig nézni borzasztó, meg az akki időre sincs jó hatással. Anno mikor előjött próbáltam mindent, driver telepítgetés, teljes törlés visszaállítás, semmi se segített. Ritán van használva a gép (havonta 1-2 nap), most lefrissítettem mindent amit tudott a Windows update, ugyanaz a gond. Esetleg van erre valami (egyszerű) megoldás?
Hihetetlenül bosszantó, hogy egy szimpla os frissítés így elcsesz egy alapfunkciót, és persze magától nem javul ki lehet órákat eltölteni a telepítgetéssel meg net olvasgatással...Nincs support privátban! Írj a megfelelő topikba!
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Tigris, tigris, csóvafény...
-
Weaver
senior tag
toshiba satellite c50-a-19u hibátlanul működő magyar billentyűzet kerestetik!
ha tudtok valahol újat, vagy hibátlan használtat bármelyik megoldás jó! -
garga01
őstag
válasz Pyttawrx #15107 üzenetére
Alapból fent volt, de felraktam kb. 6 féle verziót. Mindegyik előtt teljes driver törlés, újraindítás. Egyikkel se megy... A hangerőt állítja az FN gomb, fényerőt nem. Csúszka előjön de semmi se történik. Az is vicc, hogy a support oldalon Win1064bit-re semmit se hoz ki, csak 8.1-re.
Mindegy, én újra nem rakom az egész OS-t, akkor marad így. Mondjuk a billentyűzet vagy minek az a Fujitsu driver tele kínai betűkkel is érdekes, arra is nyomtam egy frissítés, de a windows szerint nincs hozzá újabb. Eddig se szerettem a Toshibát, de a biztos, hogy még nagyobb ívben fogom kerülni ezután.
Nincs support privátban! Írj a megfelelő topikba!
-
timelord1987
őstag
Sziasztok!
Van egy Toshiba Satellite L50-A-19n notebookom. A billentyűzetből csak pár betű működik. Próbáltam live Linuxal, szintén csak pár betű működik. Milyen hibája lehet és hol van hivatalos szerviz, ahol javítják?A Windows 11 telepíthető lesz majd erre?
-
HARDVERAPRÓD
válasz timelord1987 #15117 üzenetére
Szia. Vélhetően billentyűzet hiba lesz. Nézz szét itt a HA-n. Win11 topikban van link az iso-hoz.
-
Janou
Topikgazda
válasz timelord1987 #15117 üzenetére
Ahogy írták előttem valószínűleg billentyűzet hiba. Vagy HA vagy laptopszaki.hu , laptophardware.hu , laptopalkatreszek.hu
Szerintem hivatalosan nem támogatott a Win11. -
timelord1987
őstag
Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket
Körülbelül mennyibe kerülhet a billentyűzet cseréje, és gyárira cserélik a szervizben, ugyanolyan lesz, mint a mostani? -
HARDVERAPRÓD
válasz timelord1987 #15122 üzenetére
-
Erika69
csendes tag
Sziasztok!
Nagy segitségre lenne szükségem..Most kaptam egy óriás;azaz egy 17 colos Toshiba L670 laptopot:egyszerűen nem tudom a wifit ki-be kapcsolni rajta.Az FN-F8 billentyű kombináció nem müködik sehogyan sem.Megfelelő driver van neki.Továbbá egy Ati Readon 5470 videó kártyája van ;és nem tudom,hogy hány megás lehet..-egyszerűen csak mobil vga-nak irja ki. Mi a gond vele.Win10-et tettem felmert 8gb rammal és i -5 .ös procival szerintem nem sok neki.Légyszives segitsetek ,nagyon kérem aki tudna.. -
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Toshiba Satellite C55-A-1P2 PSCGLE-008008HU notiba lehet a DVD író helyére merevlemezt tenni? Az értdekelne főként, hogy milyen vastag? 9.5mm vagy 12.5mm?
Tigris, tigris, csóvafény...
-
kovacsgergo7
újonc
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Egy régebbi típusú Toshiba laptopról lenne szó, pontosabban egy Satellite C850-1G2-ről.
A gépen win 8 volt, amit újra telepítettem Win 10 32bit-re, viszont a probléma az, hogy nem működik a Wifi. Először a 64 bites verzióval próbálkoztam de sajnos a gép öregsége miatt ez nem volt egy reális döntés ezért maradt a 32 bit, viszont 64 bitnél semmi probléma nem volt azon kívül, hogy laggolt a gép. Próbálkoztam a drivert manuálisan telepíteni, viszont semmit nem segített. A hardvert a gép felismeri. UEFI módban nem engedte a 32 bitet ezért maradt a CSM.
P N : PSCBWE-09000NEN
S N : 3D045773S
Valakinek valami ötlet vagy javaslat?
Előre is köszönöm a segítséget.[ Szerkesztve ]
-
draco31
veterán
Hello!
Ismerőnek lett egy TOSHIBA dynabook Satellite B554/L.
Na most a Toshiba szerint ilyen nem nagyon létezik. Win10 ment rá, de csak 2018-as VGA drivert sikerült. Intel HD 4600 van benne.
Találok is Intel oldalán 2021 tavaszit, de arra meg ezt kapom:
Van erre valami megoldás?
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
Janou
Topikgazda
válasz draco31 #15132 üzenetére
Szia
Első körben nézd meg Aida64-el vagy Ven/Dev szám alapján hogy mi van benne. Tuti HD4600?
Ha igen, akkor add be neki az Inteltől letöltött drivert saját lemezes driverként. Tehát te választod ki a listából az eszközkezelőben és beadod neki a driver kitömörített mappájából az inf filet. -
draco31
veterán
Hétfőn tudok belenézni ismét. Eszközkezelőben HD4600-át ír, és felraktam az Intel Driver Support valamit, az is azt írja.
Amit letöltöttem Intel oldaláról, az egy exe fájl csak.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
draco31
veterán
-
draco31
veterán
a 2021-est nem, továbbra is azt írja ami a 15132-ben.
Ha kicsomagolom a telepítőt, akkor csak típus nélküli fájlok lesznek, így eszközkezelőben nem tudom frissíteni, mert úgy nem ismeri fel.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
draco31
veterán
válasz Pyttawrx #15144 üzenetére
Alapvetően a Chrome úgy viselkedik, mint ha nem lenne VGA driver, ezért próbálkoztam volna a frissítéssel. Böngészős játékok mennek rajta, és kb használhatatlan úgy. Mozzila viszont jól viselkedik, lehet akkor annyi lesz, hogy az marad.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
Janou
Topikgazda
válasz draco31 #15136 üzenetére
Szia
Ezzel próbálkozz. [link] Ott van benne a listában a procid. Van zip-es verzió is, ott nem kell szórakozni az exe-vel.
Ezután már csak illesztőprogram frissítése az eszközkezelőben. Ott rányomsz arra, hogy kiválasztom a listából, majd a saját lemezként kiválasztod azt a mappát ahova kicsomagoltad a zip-et. Ha minden jó, változni fog a driver dátuma és verziószáma is.[ Szerkesztve ]
-
-
draco31
veterán
válasz Pyttawrx #15149 üzenetére
Driver nem ment fel kicsomagolva sem, azt írja, hogy már a legfrisebb van telepítve.
Egyenlőre a chrome újra lett telepítve, úgy tűnik ez megoldotta a gondot. Kell a hardveres gyorsítás neki, úgy olyan 60-70% on pörög a proci a játékokkal, kikapcsolva 100% folyamatosan.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- BestBuy topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Elektromos cigaretta 🔞
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PlayStation 5 Pro teszt
- Amazon Fire TV stick/box
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Asus VivoBook Max X541UVK , i5-7200U, 8GB DDR4, 120 GB SSD, Intel + NVIDIA GeForce GPU
- HP 15s-fq2000 laptop 15.6", i5-1165G7/16GB/512GB SSD, WIN11 Pro
- DELL Latitude 5400 14" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
- DELL Latitude 7390 13,3" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
- Asus ZenBook Flip 13-UX36EA, I7-1165G7, 16GB DDR4, 256GB NVME, 1ÉV GARI, ÁFÁS SZÁMLA
- Dell Latitude 5411 i7-10850H, 16GB DDR4, 512GB NVMe, FHD IPS, Nvidia, HUN Vil.Bill. Új
- Eladó Acer Nitro 5
- Lenovo Yoga Pro 7 +++ Ryzen 7840HS +++ 32GB RAM +++ 1TB SSD +++ 14.5" 2.5k IPS
- 9.Hp 640 g4 laptop Processzor:8250U Memória: 8 gb ddr4 SSd:256 gb Billentyűzet:világító Akku jó
- 24.Lenovo l480 laptop Processzor:8250U Full Hd-s Memória: 8 gb ddr4 SSd:256 gb Billentyűzet:világí
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest