Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
Aktív témák
-
Tomics
addikt
Nah újra jelentkezek. A nyelvvizsga könnyebb volt mint gondoltam, valszeg az írásbeli meglesz simán, a szóbeli az már neccesebb volt, de azért rendesek voltak. December elejére kiderül az eredmény. Matek vizsgám valszeg hibátlan lett, ma töri, jövő hét magyar-infó-angol. Aztán végre pihi
Tegnap elkezdtem bepótolni a sorozat elmaradásaim (Prison Break, Heroes, House, Dexter
).
Holnap BME-n nyílt nap, ma megveszem a felvi könyveket (Felvi tájékoztató III. műszaki és infó képzés, HVG Diploma 2008 különszám), ha már lehet kapni. Elvileg ma jelentek meg. Remélem, hogy segít valamennyire, mert még nem döntöttem el hogy mit fogok bejelölni, de azért már körvonalazódnak a dolgok. BME-re vagy BMF-re megyek, ez már majdnem biztos. Nem rossz a miskolci vagy debreceni egyetem sem, de Pest felé akarok orientálódni. Tegnap dolgozgattam egy kicsit az erőműbe apummal. Egyre jobban tetszik ez az energetikás meló, jó lenne ha felvennének erre a szakra.
Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HP EliteBook 830 G5 13,3" i7 8650u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB Blue Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 24GB 1TB RTX 4060 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Tegnap elkezdtem bepótolni a sorozat elmaradásaim (Prison Break, Heroes, House, Dexter
).