- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Samus
addikt
Dobozosan 10k, a Store-ban pedig mutatja PS4 és PS5-re is 11290 pénzért (nincs konzolom, így azon nem tudom ezt megerősíteni).
Most vagyok Natla bányáiban, itt már látszik, hogy kezdett elfogyni a gyógyszerük a pályadizájnereknek. Arra emlékszem az Anniversary-ból, hogy az Atlantiszi részeket egyenesen utáltam. Itt már nem feladványok vannak, sőt, ebben a részben nincsenek sem feladványok, sem puzzle, sem semmi. Kulcsokat vagy hasonlókat keresel, utána meg a hozzá való zárakat-foglalatokat.
A bánya erre rátett még egy lapáttal a guruló köves résznél, ahol ha nem vagy elég gyors (a borzasztó irányítás ellenére), akkor konkrétan bukod a továbbjutást, de erről nem értesülsz...az egész bánya arról szól, hogy mész a pálya három végéból össze-vissza, hogy kapcsolókat kapcsolgass és ládákat tologatsz, hogy kapcsolókat kapcsolgathass.
Igazából picsogok ezerrel, de azért szivatom magam. Kíváncsi vagyok a többire, meg ha már kiadtam érte egy pizza árát (mondjuk az is szomorú, hogy ennyi egy pizza is), szórakozni akarok. Mindenesetre aki az acsikat kitalálta, legalább kreatív volt -
Zsolt,72
senior tag
"1-1 pályarészt volt hogy hetekig, hónapokig csináltam mire rájöttem hogyan tovább, barátokkal, osztálytársakkal tanakodtunk, szótáraztunk.
Lehet frusztrálóan hangzik a mai rohanó világban, de mi nagyon élveztük a dolgot."Kicsit idősebb vagyok, mint te, de ezt pont ugyanígy gondolom, illetve éltem át anno. Nagyon jó volt játszani velük, nem volt hova fordulni segítségért, csak az ismerősökkel lehetett együtt tanakodni.
A világ megváltozott, felgyorsult; ma már furcsán tekintenek erre a korra, amikor még gondolkodni kellett a fejtörőn, vagy hogy merre tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W