Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- sziku69: Szólánc.
- Amazon Kindle JailBreak
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- kenwood: Kedvenc elektromos zeneim
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
VTom
veterán
válasz
cikasz #31599 üzenetére
Ez nem mese..
Én sokszor tolom egydül DZ-ben, igazából hónapok óta szombaton jöttem ki először a DZ-ből, HVT-ket csinálni, ha voltak csapattársak, ha nem, bent voltam.
Egyedül simán meg lehet oldani, a Pit-et, Q building-et azért elég húzós egyedül kitakarítani, de ügyesen taktikázva azt is meg lehet oldani. Persze ehhez azért komolyan megépített karakter kell. DZ1-3-ig meg semmi probléma nincs egyedül.
Ha egyedül nem tudtok megoldani egy kimentést, akkor még erősen fejlesztésre szorul a karakteretek szerintem.
(#31607) Anonymus23 Én nem csinálnék PvE DZ-t. A DZ az legyen DZ
így is elveszítette már a kezdeti értékét, mert először a DZ sokkal jobb lootot adott, mint a PvE terület, így érdemesebb volt vállalni a kockázatot. Ma már DZ-n kívül fel lehet gearelődni, és már fullosan mész DZ-be.
(#31609) SkyS1gn Nagyon állat!
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Be Quiet Pure Rock FX Black BK033 + Garancia 2027.02.08-ig
- Asus Rog ALLY Z1 Extrem
- Új, bontatlan, iPhone 17 Air gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone 13 Pink Super Retina XDR, 5G, dupla kamera 128 GB Használt, karcmentes 100%
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H110M i5 6500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X Green nBase 600W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- HP EliteBook 1050 G1 i7-8750H 16GB RAM 512GB Nvidia GTX1050 4GB SSD FHD IPS 120Hz 1 év garancia
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest