Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
PETEE78
senior tag
-
PETEE78
senior tag
Nomad-ek bekaphatják. Pedig már éppen megjött a kedvem a DZ-hez.
Ezeket miért nem rakják át egy csíter szeróra? Megérdemelnék.You are being revived
-
PETEE78
senior tag
válasz vaakuum #29434 üzenetére
Egy idő után rá fog állni a szemed. Először a típust nézed aztán a páncélt utána hogy mire van rollolva pl tűzerő vagy elektro...
Más. Kínomba már elkezdtem mérni a Lexit. 8:32 alatt futottuk le. Úgy hogy a csapat többi tagja nm tudta, hogy mérem.You are being revived
-
PETEE78
senior tag
válasz akoska07 #29530 üzenetére
Tegnap random 4es csapattal bóklásztam. Kimentésnél összefutottunk egy magyarral akinek HUN volt a neve végén.Odavágtak neki egyet, de nem szedték le. Egyből írtam nekik, hogy ne lőjenek. Egy kicsit feszkós volt a helyzet, de a magyar srác nem nagyon parázott. Egy ideig jött velünk, aztán lelépett.
You are being revived
-
PETEE78
senior tag
válasz dezs520 #29590 üzenetére
chc, chd-t kellene feltolnod, mert nagyon kevés. Farmolj olyan fegyver kiegészítőket, amik ezt tartalmazzák.
Azért egy kb 30 CHC-t jó volna elérned, hogy "harapjon" is a fegyvered. Az ehhez tartozó fegyver taleneteket is érdemes átnézni.A Famas kombónál, ha emlékszel a fegyverek nem tartalmazhatnak olyan kiegeket, amik a pontosságra adnak. Hogy mennyi plusz sebzést ad azt ugye sárgán jelöli a másik fegyvered sebzése mellet.
Feltétlen keress egy savage kesztyűt a chc chd és a plusz fegyversebzés miatt.
Ha nem esik semmi jó figyeld a heti vendor listát az összefoglalóból és próbálj onnan összeszedni egy-két hiányzó cuccot, aztán majd később le tudod cserélni.
És akkor még nem beszéltünk még a pulse és egyéb lehetőségek használatáról.
You are being revived
-
PETEE78
senior tag
válasz ceripapa #29724 üzenetére
i3 550 + gtx660-al FHD-ban 40fps-el ment eddig és nem tapasztaltam semmi gebaszt DZ-n kívül.DZ tegnap este játszhatatlan volt...
Viszont DZ-ben gyakran előjön, hogy a karakteremmel egy idő után nem tudok futni, se ugrani, csak sétál. DZ06,DZ01-ben semmi gond. A többi terület viszont katasztrófa. Gondolom a gépem is próbálja utolérni magát. Baromi idegesítő.Nem úszom meg, hogy váltsak legalább i5-re.
[ Szerkesztve ]
You are being revived
-
PETEE78
senior tag
-
PETEE78
senior tag
válasz DokiBaxxi #29789 üzenetére
2 napja dettó! Ugyanez a helyzet nálam is. A vinyó pörög, már egész DZ területén késve tölti be a textúrákat. Már minimumra vettem a grafikai beállításokat, hozzáteszem ha nincs probléma így fullHD minimumon ~60 FPS. i3 gtx 660-al.
Valamit elqúrt egy frissítés vagy nem tudom, mindenesetre elkezdem túrni a netet, mert így játszhatatlan.
Tegnap olyan töltési késések voltak, hogy begyalogoltam az aszfalt alá, a kijáratnál pedig egy pedig 1 percig!!!! áltam, mire felrtakta a textúrát és kiengedett
Már mondtam a srácoknak menjenek kimenteni, nem tudok mit csinálni... erre kaptam a fülest, hogy nyomjak op gombot.Ez néha használt is, de az se mindig.
Igen a teljes képernyő egyszer balakra állt gondolom egy alt tab miatt. A hibajelenség így sem szűnt meg.
És még így is kihoztam pár ládát, na ez a nehezítés kérem..Megnyugodtam, nem a gépem döglődik.
win 10-re gyanakszom...You are being revived
-
PETEE78
senior tag
válasz micafighter #29801 üzenetére
Jogtiszta nod-om van. Az volt az első amit ellenőriztem, nem pörgette a procit, és nem ellenőrzött semmit.
Részemről ez a hibaforrás kilőve.You are being revived
-
PETEE78
senior tag
válasz DokiBaxxi #29844 üzenetére
Na beállítottam csak c rendszeren 2GB min és max. Csak HDD-k vannak a gépben.
Valamint a játékban bekaopcsoltam a csökkentett latenciat. Szerintem ezt vagy egy frissítés kapcsolta ki, vagy az Nvidia optimalizáló.
Erre egyébként ugye írja, hogy leeshet a képsebesség.
Nekem ezek a trükközések visszahozták a régi teljesítményt.
Töltési problémák megszüntek...You are being revived
-
PETEE78
senior tag
Hétvégén írtam, hogy nekem megoldódtak ezek a problémák, de nem...
Ugyan az a problémám mint qukesz-nek.
Kipróbálom az ablakos módot, csak az a bosszantó, hogy eddig ilyen hibajelenség nem volt. Megjelenés óta játszom a játékkal, gyönyörűen futott FHD, médiumon, full screen-ben.(#29956) qukesz: Lexin ahogy mennél az emeletre, ott nem tölti be a textúrákat igaz?
[ Szerkesztve ]
You are being revived
-
PETEE78
senior tag
válasz DokiBaxxi #29967 üzenetére
Akikkel játszottam hétvégén DZ-ben, mindenki panaszkodott, hogy nem tölti be a textúrákat stb...
Elsőnek én is ezt írtam... win10-re gyanakszom,de fingom nincs akkor melyik frissítés kavarhatott be.Vagy lehet hülyeség amit írok, de leszedtem az ac3-at mikor lehetett. Az nem frissíthetett valamit a directx-hez tartozóan, ami esetleg bekavarhat?
[ Szerkesztve ]
You are being revived
-
PETEE78
senior tag
válasz DokiBaxxi #30075 üzenetére
Kipróbáltam, nekem minden magot lát, rendesen dolgozik.
Sajnos bele kell törődnöm a "CGA" felbontásba, low beállításokon , pedig kezdetekkor FHD-ban med-high beállításokkal végig lehetett rohangászi az egész DZ-t. Max a metro alagutaknál kellett egy picit várni, míg betöltötte a textúrát.A felesleges huszadrangú javítások, meg esztra leadbordok helyett majd egyszer valamikor helyreteszik.
Addig marad:
[kép]You are being revived
-
PETEE78
senior tag
1. gonosz-halálos-pusztitó LOVA-C 20.4k 850+44 30+32
2. pusztitó-önfentartó-ádáz Taktikai SA-58 27,8k ezt kapja az elsődleges.
Srácok mit pörgessek? az első fegyveren a puszitót kompetensre?
és a másodikon? a pusztító heylett brutálist? vagy inkább ne nyúljak hozzá?
így 35%CHC 92% CHD 80%HD
You are being revived
-
PETEE78
senior tag
-
PETEE78
senior tag
Annyira jó érzés, amikor dizsiben azért lőnek hátba, mert nem tölti be a kib textúrát és elkezd sétálni akarakter... 4 másodperc volt még hátra a rúzsból és így persze utolértek.
Gépfejlesztésig nem megyek vissza, így játszhatatlan. Addig marad a pénzgyűjtés Lexin 1.6-ra fasza!
You are being revived
-
PETEE78
senior tag
válasz Anonymus23 #31322 üzenetére
"....és ezzel mélyen megsértettem minden egysejtűt."
You are being revived
-
PETEE78
senior tag
válasz Anonymus23 #31341 üzenetére
Tegnap próbálgattam a taktikust... eddig 3firec+3 tact ba rohangáltam pve Lexire. Viszont 20. körre kipróbáltam a 4 Taktikust és így a csapattársak szépen feltolták a skillt 300 fölé.. Szóval nem rossz a 4 taktikus megoldás se, feltéve, ha a csapattársak tudnak sebezni is
You are being revived
-
PETEE78
senior tag
-
PETEE78
senior tag
Így van! Ezért csináltam PVE-re barret chest+4 taktikussal. 275 körüli skillel a 4 taktikus 350 körülre felmegy jó dps karakterekkel. Így azért marad szívósságom is. 1. Liberátor 2. megállító. Tökéletes párosításnak vélem valamint seeker mine és heal láda vagy sticky. A dragon turretet már meguntam Eddig ez a kombó vált be a legjobban. Talnetre kill utáni skill power emelést, valamint visszatöltés gyorsítást használok.
You are being revived
-
PETEE78
senior tag
válasz DokiBaxxi #31721 üzenetére
Nem értem mi értelme volna a GS-emelésnek, sőt az előző csökkentésnek se láttam értelmét Sőt ezek a tier fokozatok is úgy vélem teljesen feleslegesek a játékban. Vagy lenne mondjuk 2 fokozat maximum, amíg fel nem gearelődik a karakter. Kíváncsi lennék a mostani fokozatonkénti játékos arányszámokra.
A nevesítettet fegyverek buffja jó hír! Van pár a ládámban, végre talán használhatom is majd őket.
You are being revived
-
PETEE78
senior tag
válasz vegitossj7 #31921 üzenetére
nem lehet sprint közben tölteni? ezt most úgy kell érteni, hogy gyalogolni fogsz közben? ugye akkor ez most csak egy jófajta vicc?
You are being revived
-
PETEE78
senior tag
-
PETEE78
senior tag
válasz vegitossj7 #32383 üzenetére
Talán mert azok az emberek akik ezért felelősök és javítanák az alapvető hibákat, már rég elvesztek az UBI hierarchikus rendszerében.
[ Szerkesztve ]
You are being revived
-
PETEE78
senior tag
válasz arnikusz #32523 üzenetére
Szintén Reclaim-ert és hihetetlen sok Alpha-t és M870-et dobál. (Csak Lexit zúzok hetek óta, kell a lóvé 1.6-ra) Mostmár elég is volt, mert begolyózok
Alphát meg mintha azóta dobálná főleg így amióta kiderült, hogy nerfelik.
Vagy 10 karakter felöltözött volna belőle.You are being revived
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest