Hirdetés
- Őskoczka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Xbox kontroller maraton
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Apple iPad 11” (A16, 2025) 6/128GB
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
pc_seft
tag
válasz
máyköl #24058 üzenetére
Ne te mond meg nekem hogy mit mondjak!Gondolom nem te vagy aki ezt eldönti +én sem.
Milyen stílus ez hogy maradjak csendbe?Nekem te ne mond meg mit írjak. Vagy ha problémád van gyere privibe ne itt.
Gondolom ezzel nyertél a hatalmas tétes szelvényeiddel 300ft-t.Csak nekem nem 4-számjegyű összeget vitt ez el.Enged meg nekem hogy ideges lehessek!
Egyébként szerinted nem bunda?közvetítő benyögi hogy ezért nem lehet adni a 96.percben büntetőt.
De igazad van hisz te vagy máyköl a mindentudó.
winfier Had rá lehet szerelmes a C.Rolandoba
díszmajom
Ja de most látóm hisz te egy igazi Real Fan vagy
Tudod épp neked nem kellene megszólalni,mert mindenki úgy sem vallanád be ha bunda lenne
Inkább nézegesd a posztert a falon ami a fejed fölött van és hajolj meg a C.Ronaldo előtt mert belőtte 11-méterről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Trek: Fleet Command VIP Box gyűjtői ereklyék
- DJI Mini 3 Fly More Combo Plus RC drón szett - új állapot, garancia, 1x battery, 2x battery plus
- DJI Mini 3 RC drón szett - új állapotban, garanciával
- DJI Goggles V2 drón szemüveghez való iFlight Crystal Patch antenna +Stubby
- Világirodalom Remekei , Nem Teljes gyűjtemény
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad Mini 16GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB CM CMP 510 Corsair 750W
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest