- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sherlock82
senior tag
válasz
hobizoli #187256 üzenetére
Szerintem kicsit ugyan nevetséges volt elvenni az utolsó perces gólt, de az igazi bökkenő az, hogy pont előtte kiírták, hogy lehetséges 11-est vizsgál a VAR. Nem tudom, hogy a kb. 1 perccel azelőtti eset szabálytalan volt-e, de ha igen, akkor 11-est kellett volna kapnia a Fehérvárnak. Azt az elvett gól nem írja felül, azt gondolom. De úgy tűnt, mintha arról megfeledkeztek volna. Meg kellett volna mutatni és kiírni, hogy nem büntető. Így számomra kétséges az egész. Hozzáteszem, teljesen semleges vagyok az ügyben, nem vagyok Fehérvár-szurkoló.
Ezeket még Angliában sem veszik el, pedig ott aztán mindig legalább egy félkegyelmű ül az autóban, de itthon nyomatni kell a felcsútot, a bronzérem az már valami. Szánalmas.
Én azt támogatom hogy legyen gól és támadó foci, az egy vonal nem les. Erre jön a var és szét csesz mint.
Karakó egyébként mindkét gól megadta volna mert nem volt les egyik sem véleménye és a partjelző szerint sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Gombászkönyvek egyben
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt