Hirdetés

2024. június 15., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#76941) yogibear


yogibear
addikt

[link]

A lengyel Legia Warszawa hazai pályán 4-1-re nyert a Celtic ellen a Bajnokok Ligájában, majd a selejtező visszavágóján 2-0-t játszottak, ám utólag mégis kiestek egy buta adminisztrációs hiba miatt.
A második mérkőzés 86. percében becserélték azt a Bartosz Bereszynskiegót, aki még az előző szezon végén kapott hárommeccses eltiltást egy piros lap miatt. A lengyel klub viszont elfelejtette nevezni a védőt az St. Patrick's ellen, így eltiltásából csak két meccset töltött le, ennek ellenére mégis becserélték ők szerdán.
Emiatt az UEFA vizsgálatot is indított a csapat ellen, a fegyelmi szabályzat 21-es pontja szerint pedig abban az esetben, ha az egyik fél olyan játékost küld pályára, aki erre nem jogosult, és a másik fél óvást nyújt be emiatt, akkor törölhetik a mérkőzést, melyet a vétkes fél 3-0-ra veszít el.
A Celtic pedig a 3-0-s győzelemmel tovább is jutott idegenben lőtt gólokkal, hiszen Lengyelországban 4-1-et játszottak.

Nyomorult skótok mekkora mázlisták, már megint.
Ha a lengyelek nem ilyen tökkelütöttek, tovább mentek volna... de még akkor is, ha az első meccsen az a nyomi Vrdoljak a két büntetőből legalább egyet képes lett volna berúgni, akkor ott 5:1, vagy akár 6:1 és akkor a zöldasztalos 0:3 ellenére is ők a továbbjutók...

„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.