Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
aaronka
csendes tag
Schalke
http://steamcommunity.com/id/Siteee_official
-
pohár
félisten
vagy koton nélkül kurvázol
gyerünk már Watford, kell egy góóóóóóóóóóóóóól
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
stefyY
őstag
Ilyen se volt még, kidobtam a szelót, megunom, hogy a bíró nyúl bele a meccsbe, ha jól is érzem azt...
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
zolee5016
őstag
1000-es odds jött ki 4 meccsre...pfffff
remélem tartalék 48.csapattal jönnek fel a BL-esekHa meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
Daniel Alves
őstag
Dortmund vagy Bayern?
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
pohár
félisten
válasz Daniel Alves #32508 üzenetére
VVVVVVVVVVVVVV
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
zolee5016
őstag
x
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
pohár
félisten
válasz Daniel Alves #32511 üzenetére
mekflááááj
-
ted_mosby
senior tag
Rohadt Barnsley. X-re raktam, erre nem egy öngóllal vezet a Milwall. Pedig olyannyira egy lapos semmilyen meccs volt, egy nulla nulla kijárt volna neki.
Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
söraddict
csendes tag
illene nyernie a bayern-nek. meg nehogy már a 6 mai bundesliga meccsből csak 1 papírforma legyen
-
jpm
senior tag
Perez összetöri a verdát de azért engem még megszivat
-
Daniel Alves
őstag
Az a gondom ,hogy hiába a sok serult a hazai oldalrol ez egy hamisithatatlan nemet rangado lesz.
-
B-L-A-C-K
titán
Na hogy verjem bele ebbe a Sáálkébe, látom 0-2ről sikerült X-elniük, csak nem lesz megkoronázva a hetem... A kis póker nyereményekből -15 ezret el is könyvelhetek...
-
Algotis
addikt
Nekem Selby vitte el...
Androidos Outlookból küldve
-
pohár
félisten
retek Watford nem lőtt gólt, de még 1,66-ért visszafogadtam arra, hogy nem rúgnak gólt, legalább a szelvény tétje visszajött... mondjuk csak 250ft volt, de jöhetett volna bő 700, mert a Castle nyert
legalább a főszelóm jött simán, ez a lényeg
plusz még élőben raktam egy PSG over 1,5 gólt, utána egyből jött is Lucas, már csak egy kell tőlük
[ Szerkesztve ]
-
zolee5016
őstag
Melóba jövet vettem 3 bukszát...egy 2k-s egy meg 10k-s
Charleroi meccsel mifax van? 18h ra van írva....Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
Ace owner
addikt
Szép lett volna azért..
[ Szerkesztve ]
Galaxy Fold 4
-
zolee5016
őstag
Boleslav
Hozzad a meccset apának![ Szerkesztve ]
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
sz_abika
addikt
Vettel komolyan 1mpel ver mindenkit?
Hagyjuk már ezt az egészet a pcsába...PSN: xszabikax
-
Chereiose
addikt
Mi a szar van már tökömet ma is? Ismét egy árva Ft-ot nem nyerek, mondjuk mostanában ez van an agy papírformákkal, meg a szar tetű schalkékkal akik 0-2 ről 3-3-ra hozzák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Daniel Alves #32527 üzenetére
Dehogy teszek, ennyi elég is volt ~3 hét után, megint pihenek...
-
jpm
senior tag
F1 minimális nyereség. Felhajítom egybe így nem lehet nyerni..
Lulea hoki meccs 5,5 alatt ha végre engedné megrakni a betclic.[ Szerkesztve ]
-
Zjunior
veterán
Chelsea????
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
janos1988
addikt
Most volt szó a retek klub híradójában a szeptemberi lottó nyertesről, aki 3 milliárdot nyert, hogy kitöltötte a nagy nyertes kérdőívet, ahol azt válaszolta, hogy a rokonai tudnak róla, hogy nyert. A másik kérdésnél meg azt válaszolta, hogy nem kapnak a pénzből a rokonok. Jó vicc, rögtön felnyomnák.
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
Daniel Alves
őstag
Azert ez a Bayern nem annyira sima...
-
pohár
félisten
aki fogadna rá:
Almería-Real Madrid:
Diego López, Pepe, Ramos, Ronaldo, Benzema, Bale, Xabi Alonso, Carvajal, Arbeloa, Isco, Illarra.
SUPLENTES / BENCH: Casillas, Casemiro, Nacho, Modric, Jesé, Morata, José Rodríguez.
-
Chereiose
addikt
VERONA GÓLT!! Akkor lehet ma + ba leszek végül...de úgyse jön
-
stefyY
őstag
Anderlecht is elmegy hálistennek, legalább kettőn úszok rögtön...+Verona, az már 3
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
janos1988
addikt
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest