Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gery2123
őstag
Na a tegnapi Seattle meccs második fele úgy látom izgalmas volt. Otthon vissza is fogom nézni. ☺
Mára valami jó kis dupla?
-- PSN_ID: GerY2123
-
zolynet
veterán
ma a bologna 0.0-val szemezek 1.4x
Life is too short to stay stock!
-
yogibear
addikt
válasz akooos #100107 üzenetére
Irán győzelme 1,85 odds
Irán csoportgyőztes 1,9 odds
ment mindkettőre 500-500 ficcs.Irán csak győzelemmel lehet csoportelső, elvben, eredményeik alapján, papíron picit erősebbek tán, mint UAE, de minden lehet...
Az viszont lényeges lehet, hogy aki csoportelső lesz, az elkerüli a másik ág csoportelsőjét, Japánt, aki amúgy a címvédő...
Ez is lehet motiváció, ki tudja.„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
stefyY
őstag
válasz gery2123 #100110 üzenetére
Tuti, tuti...hát Larnacát biztos raktam volna, de így, hogy levitték az oddsát, 1.20-ért már elgondolkodok, hogy ne tegyem...NY Islanders-el szemezek + szlovén kézisekkel is
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
4850 oc
aktív tag
válasz Daniel Alves #100080 üzenetére
+54k
-
lacy86
addikt
1 ejszaka alatt 147 uj hsz!
Alves!
+18k -
expander
senior tag
Kezdodjon igy minden nap, legalabb mig tart az AO
-
GabN73
addikt
válasz lacy86 #100121 üzenetére
Sok nincs, tapasztalt játékosokra raktam, így jött ki egy ~70 várható téttel együtt...
(Azért egy Navarro 3-6, 1-6 vereség... )Vissza tudtam volna fogadni a 2. szett elején, ha lett volna pénzem, de mivel még most jött meg, be se tudtam fizetni. 5k 4-es oddsra, de hát istenem. Nincs szerencsém most.
-
-
gery2123
őstag
Algeria mennyire esélyes ma? Nem is rossz 1,83 - ért.
Tenisz tippek. Nagyon nem vagyok otthon benne. ☺
-- PSN_ID: GerY2123
-
Bencus88
nagyúr
Én egy ilyennel szemezek most:
Algéria - Dél-Afrika V
Everton - West Bromwich D -
Digestive
veterán
Ott van az iráni gól!
[ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
válasz Daniel Alves #100080 üzenetére
+6680ft
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
yogibear
addikt
válasz stefyY #100139 üzenetére
Irán győzelme 1,85 odds
Irán csoportgyőztes 1,9 odds
ment mindkettőre 500-500 ficcs.ezt írtam, hogy tettem.
Néztem streamen a 2. félidőt, akkor értem gép elé, furi volt az eredményeken akkor a 74%-os UAE labdabirtoklás, ami szerintük most is 68%, mert a bet statja nem ezt mutatta, meg élőben sem ez jött le.„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
-
yogibear
addikt
válasz stefyY #100142 üzenetére
ez is az volt, én már gondolatban kukáztam mindkét szelvényt.
ma már nem is rakok mást, mert mostanában az első két összerakott szelvényem jön, amit meg utána rakok össze elmegy.
de nem panaszkodom, mert a taktika működik eddig, az elmúlt 13 nap alatt igaz csak 8k pluszt kapartam össze, de ezeket mind csak 100-500 fabatkás tétekkel, ha így működik tovább, emelem a tétet szépen lassan...[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
stefyY
őstag
válasz yogibear #100144 üzenetére
Hát hajrá!
Lusta vagyok scannelni ( persze dobhatok képet is ), de ment egy "barátnőmnek szimpatikus" szelvény + nekem egy kis izgulós
[ 200 ---> 1125 ]
NY Islanders
Nancy
Everton[ 500 ---> 1260 ]
St. Louis
AEK Larnaca
J. Isner[ Szerkesztve ]
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
stefyY
őstag
válasz férfiállat #100147 üzenetére
Téten talán látszik, de a sorrend ugyanaz, ahogy leírtam. De sok jelentősége nincs, az Islanders-t én is nézegettem, csak barátnőm rábökött előttem, aztán nem akartam két szelóra ráhúzni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest