Hirdetés
Aktív témák
-
janos1988
addikt
Éljen a fogadási csalás örökké! Montenegró is eladta a lelkét. Jó kis zsebpénz ez a U19-es kölyköknek...
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
juliabrilke
veterán
A teljesen utolsó Szlovénia vezet. Persze...
Ha nyernek biztos törlöm minden számlámat.
-
B-L-A-C-K
titán
Hát Svájc jól meg szívatott, pedig vissza is fogtam félidő után...Bár még így sem vészes a helyzet de szinte semmi plusz nem jött....[link]
-
sz_abika
addikt
Füchse nyert, még valami tenisz is rémlik a szelón, erre Montenegró
PSN: xszabikax
-
janos1988
addikt
-
sz_abika
addikt
Betclic visszajöhetne mert atm nem tudok máshol fogadni az esti Miami meccsre
-
anonymus89
addikt
válasz juliabrilke #604 üzenetére
Hihetetlen Szlovénia 11x- odds-t.
Mi a gyíkért kell nekik még az a 3 pont??? (bekaphatják)Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
Daniel Alves
őstag
Jó estét az uraknak!
Ma nekem a Boca kellene és ha jönne akkor boldog lennék...+ utána leutalok minden pénzt és csak 5000ft-ot hagyok a számlán megnézem meddig tudom kihúzni illetve hosszú távon mire megyek vele.
Esetleg akit érdekel (mondjuk ha nem érdekel senkit akkor is írok pár sort hogy mi újság a pénzzel )Ja és akinek a Boca van még hátra sok szerencsét
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
umek7
őstag
válasz Daniel Alves #612 üzenetére
A Boca nem lesz egyszerű, a kezdőcsapatból 8 játékos hiányzik, bár mostanában ezek nem sokat jelentenek..
-
Daniel Alves
őstag
-
umek7
őstag
válasz Daniel Alves #614 üzenetére
Hát már elég régóta, pontosan fogalmam sincs.. eleinte 500-1500 forintokkal játszottam, aztán idővel mikor úgy ment a szekér akkor a bankroll menedzsmentet félretéve elkezdtem nagyobb téttel is játszani (ez nem 1-2 hónapja volt), és mondhatni hosszútávon nyerő vagyok, így jutottam el oda hogy már ekkora tétekkel dolgozom. Persze nincs feneketlen bankrollom, ha nagyon sokáig szopóágra kerülnék akkor kénytelen lennék csökkenteni a tétből. Pl. ez a hónap és az előző elég hullámvasút, viszont előtte vastag pluszban zártam, szóval így megy ez..
[ Szerkesztve ]
-
Daniel Alves
őstag
Amúgy ahogy látom inkább 1 de max 2 meccsekre tolod fel a lóvét általában.
Remélem hosszabb távon én is plusszos leszek mert egészen a Bayern- Holland mérkőzés óta amikor 10k-ból 60k jött már szép summát levettem de pl a mai napon elég b@lfaszjóska voltam hogy finn2-re toltam 25k.
Szerintem a titok nyitja hogy bizonyos dolgokat meg kell tudnia állnia az embernek illetve jó meccseket kifogni!
Ezért is próbálom meg ahogy írtad a bankrollt építeni és 5000ft-tal elkezdeni építeni a dolgot.Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
umek7
őstag
válasz Daniel Alves #616 üzenetére
Régebben kombiztam, mostanában már nem annyira, változó. Egyébként anyagi helyzettől is függ, mert én szerencsés helyzetben voltam/vagyok, ha pl. 50k pluszban zártam akkor nem feltétlenül kellett egyből lekapnom.. Azért az nem mindegy hogy valaki pl. 6k-ról tudja elkezdeni az építkezést, vagy 60k-ról.
-
pohár
félisten
Boston @ Miami - 2. Mérkőzés (Élő) Végső nyertes - Mérkőzés nyertes
Miami Heat 1.222NY Yankees @ LA Angels (Live) Végső nyertes - Mérkőzés nyertes
New York Yankees [Nova,Ivan] 1.943Boca Juniors v Rosario Central 1,5 gól fölött/alatt
Fölött(+1.5) 1.30és a befizetett 3 Mátyásnál járok megint...
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
B-L-A-C-K
titán
Na beleszaladtam egy kis pókerezésbe, és sikerült 30 ezret nyernem... Le is utaltam egy 50-est, 15 ezret nem engedett leszedni, gondolom a bónusz miatt, így az bennmaradt, és 10 ezerért raktam egy kamit, 350 ezer jöhet...
-
Joker9393
csendes tag
BLACK miket tettél bele a kamiba?
-
umek7
őstag
Holnap reggeltől egy egész hetes kami: 6/7
-
Daniel Alves
őstag
Na félidőben szopókára áll a Boca
Na lássuk... szerintem rámegyek arra ,hogy kevés gól lesz a mérkőzésen és megpróbálom enyhíteni a Bocara rakott tétem meg válogatok 1-2 fincsi élőfogadás között!Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
pohár
félisten
válasz Daniel Alves #626 üzenetére
nekem jól áll az overem, 1,30-ért ajándéknak tűnik az 1,5 over, aztán majd kiderül...
hajrá Yankess, hajrá Miami!!
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Daniel Alves
őstag
Na délutánra valakinek valami jó tippje van?
Most egy kicsikét visszaveszek a tempóból és bankroll építésbe fogok!Másik kérdésem.
1. Sportingbet után hova érdemes regisztrálni?
2. Hol lehet a legtöbb bónuszt szerezni?
3. Hol a legkönyebb a bónuszt kivenni?A fórumtagok visszajelzései alapján a bet365 lesz a befutó csak ahogy itt olvastam a 15.000ft- bónuszt 6 alkalommal kell megforgatni vagyis összesen 105.000ft-ot mozgatok meg... :S
Eléggé esélytelennek tűnik! :S A legrosszabb az hogy a 15.000ft-ot egyben és csak egy mérkőzésre lehet feltenni ahol a szorzó 1.5 felett van.
Esetleg sikerült már valakinek kicsalogatni a bónuszt!
Esetleg ha van olyan oldal ahol van barátmeghívásos bónusz oda is szívesen regisztrálnék!Előre is köszönöm a publikum válaszát!
-
jpm
senior tag
válasz Daniel Alves #629 üzenetére
Németország - Izrael 1.16 5.95 12.50 X2 A zsidók szerint mindenkinek, de főleg a németeknek nagyon erősen kell a holocaust áldozataira emlékezni így nem csodálkoznék ha a nagy emlékezésben kihagyna a tudásuk
-
mattpaksi
tag
(1-0) U21Észtország - U21Spanyolország - elég simának tűnik, mit gondoltok?
bár a tegnapi U19-es Montenegró meccs után...A ROCK örök és elpusztíthatatlan!!!
-
PRO_KoRa
tag
válasz Daniel Alves #629 üzenetére
nekem már 2x is...De a 15-s kezdőbónusz arra jár pl:
Befizetsz 4k-t kezdésnek elejére akkor 4k-t kapsz rá és így összesen8 k lesz a számlán.
Tehát ha 15k-t fizetsz be akkor jár a maximális 15l bónusz.
Ahhoz hogy fogadni, azaz használni tudd a bónuszt a befizetett összegedet pl 4000-ft ot teljes összegben 1x meg kell játszani hogy utána forgatni tudd a bónuszpénzt. ezt nem muszáj egy összegben lehet 500-asával is vagy amennyivel gondolod.Persze így tovább tart. miután használhatod a bónuszt, azt 3x kell megjátszani 1,5 ösz szorzón minimum. (bár megjegyzem, én nekem működött 1,3-1,4 es szorzókkal is.) Tehát hogyha befizetsz pl 10k-t akkor azt összesen 4* kell megjátszanod, 1 x a sajáttal és 3* a bónusszal együtt
Üdv: Rajmond.
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz Daniel Alves #628 üzenetére
az, csak mindig van egy idióta faszpörgettyű, aki aznapra elfelejt teniszezni
Gasquet, R - Dimitrov, G Mérkőzés nyereményszorzók
Gasquet, R 1.142Isner, J - Mathieu, P Mérkőzés nyereményszorzók
Isner, J 1.20Tipsarevic, J - Chardy, J Mérkőzés nyereményszorzók
Tipsarevic, J 1.20Benneteau, J - Tursunov, D Mérkőzés nyereményszorzók
Benneteau, J 1.333Granollers, M - Jaziri, M Mérkőzés nyereményszorzók
Granollers, M 1.333ez a favoritok napja lesz, remélem...
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
Ferrer, D v Paire, B Szett fogadás
3-0 - Ferrer, D 1.444Németország v Izrael 2,5 gól fölött/alatt
Fölött(+2.5) 1.333Honka v Helsinki 1,5 gól fölött/alatt
Fölött(+1.5) 1.20GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Daniel Alves
őstag
Jó reggelt mindenkinek!
Sikeresen regisztráltam bet365-re és zúzom az ipart (csak 12k-t fizettem be)Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
pohár
félisten
-
sz_abika
addikt
Na valaki tette Nieminent mára?
Már állt a meccs sérülés miatt - gyanítom Murray - de akkor is komoly...
-
giigz
veterán
Na nézzük, ma nyerni fogok!
-
giigz
veterán
Ezt már szeretem, vettem egy sorsjegyet 200-ért és nyertem belőle egy ezrest. Raktam egy mixet 300-ért, nem sok jöhet belőle, 9 meccs, a legnagyobb szorzó 1,58-ért U19 Portugália, egyébként ilyen 1,10-es szarok, 1.615 Ft jöhet.
[ Szerkesztve ]
-
Daniel Alves
őstag
válasz Daniel Alves #637 üzenetére
-
dReFiX
senior tag
028 Honka - Helsinki JK1.60 V
038 U19Portugália - U19Ukrajna1.58 H
040 *(0-1) Németország - Izrael1.54 H
048 Franciaország - Szerbia1.50 H5.84 x 1000 ~ 5840 HUF
Valaki gyors vélemény, vizsgára menet megrakom
[ Szerkesztve ]
-
sz_abika
addikt
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Daniel Alves #646 üzenetére
Én már csak erre várok... 50-et meg levettem....
Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA® driverek topikja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- ASUS RT-N66U és RT-AC66U
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple notebookok
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Sorozatok