Hirdetés
Aktív témák
-
nagyúr
Na nézem itt a kínálatot, elég "értelmes" meccsek lesznek.
Szerintem megint bepróbálok egy ilyen 1.5 overes szelót, 5-7x odds körül 2K-val.Remélem a sok buzi német nem szopat meg.
esetleg javaslatok jöhetnek, melyik meccsen várható 2 gól.
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
B-L-A-C-K
titán
-
yogibear
addikt
Diósgyőr 2 piros lap... ütős.
Ha most nem egyenlít a Pápa, még kapnak kettőt.[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
WaterWave
veterán
-
WaterWave
veterán
és mai napig emberek tesznek pénzt a magyar focira...
egyszerűen érthetetlen• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
néha
aktív tag
válasz WaterWave #23660 üzenetére
hát az,de am én is kiakartam venni x-re,pedig magyar foci nekem tabu,de mondom mostanában annyi az x,de hü maradtam a szábályaimhoz,de nem is bánom!
[link] ez a másik meccs(H) amit még nagyon éreztem,ha egyszer télleg arra tennék amit érzek....
[ Szerkesztve ]
"Győzni sohasem könnyű, de megpróbálni azért érdemes." by: Kimi raikkonen
-
Buldozer99
senior tag
ááá srácok, a diósgyőr meccs tuit nem volt bunda... miért lett volna az?
Mellnagyobbítás kézrátétellel! Sikertelenség esetén azonnali pénzvisszafizetés!:)
-
-
néha
aktív tag
válasz janos1988 #23664 üzenetére
nem mondom h véletlen de a hatodik érzékem megsugta h kéne rá tenni,és csak azért nem tettem rá mert 1k szelvényt tettem és nem 200-300Ft-st,na mind1
szerk:már 2-1,szal bármi lehet bár még tartom és tartani is fogom az álláspontom
[ Szerkesztve ]
"Győzni sohasem könnyű, de megpróbálni azért érdemes." by: Kimi raikkonen
-
yogibear
addikt
válasz Shkiz0 #23666 üzenetére
Benyúltad azt amin nem lesz egy se... ügyes.
Nekem a Galataszaráj viszi a kis szelvényemet...
Bezzeg a Bragát kis oddsért nem tettem bele, már 2-0-ra vezet
Jihlava meg persze a 90. percben rúgta a gólt...[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
pohár
félisten
-
giigz
veterán
Nordsjaelland szépen hozta, az osztrákok pedig hozták a formájukat. Na pl. ezért nem rakok hónapok/évek óta síelőtársaimra...
-
pohár
félisten
válasz WaterWave #23672 üzenetére
én itthon se voltam, csak most láttam, félidőben... én -1-es AHC-ben raktam, ha győzni tudnak eggyel, az is jó, legalább nem bukuk...
4 szöglet egyhuzamban, kicsit támadnak a srácok
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
-
WaterWave
veterán
Nah Verona vezet is
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
pohár
félisten
raknék egy Den Bosch DNB-t 1,72-ért, de nem merem... bet365-ön megint 200ft-on állok, ideje a duplázgatásnak
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
nagyúr
válasz WaterWave #23678 üzenetére
Hát elmúlt időszak jól jött a 1.5 overekből.
Most meg eleve holland ahol sok gól szokott lenni, és tudom nem jelent semmit, de ha első félidőben volt 4 gól akkor reménykedek benne hogy lesz még 2. Főleg hogy a 2 csapat elvileg ég és föld.
Persze ez nem jelent semmit, nem 1x volt már hogy első félidőbe kilövöldözték magukat a srácok, 2.-ba meg gól sem esett.
Remélem azért most nem így lesz.Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
WaterWave
veterán
válasz Shkiz0 #23682 üzenetére
jhap, de a Cesenaban nem látok gólt... bár ilyenkor jön mindig az, hogy a semmiből lőnek egyet...
Verona győzelem nekem is kéne elhiheted• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
nagyúr
válasz WaterWave #23684 üzenetére
Hát engem most egyelőre a 20k sorsa érdekel, a többi most annyira nem, de ha 70. percig nem lesz meg az 5. akkor nagy eséllyel -20K
Amúgy meg Cesena gól nem kell, nekem a retek osztrákokon kéne 1-1, de ott se úgy néz ki mint amin jönne.
[ Szerkesztve ]
-
WaterWave
veterán
-
-
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #23694 üzenetére
De nem baj, megtoltam még délután a te tippedet, majd azon visszajön
(#23695) giigz
Nem hiszem, nézem a meccset, nyoma sincs annak ami az első félidőben volt.
Ha ki lenne takarva az eredmény akkor senki nem mondaná meg hogy ezen a meccsen már esett 4 gól.
Ez a 2. félidő egy nagy kabaré.[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Még javulhat az Arrow Lake-S platform teljesítménye
- Politika
- Posta, csomagküldés
- Öregszem
- Mazda topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest