Hirdetés
Aktív témák
-
McCartman
őstag
válasz Daniel Alves #23900 üzenetére
megtudod állni hogy kigyere a ködörből ?
Nem, az a cél, hogy kijöjjön.
[ Szerkesztve ]
Pentium I @233 Mhz MMX ; 96 Mbyte EDO RAM ; Voodoo 1 4 Mbyte ; 3,2 Gbyte Maxtor UDMA 66
-
BossBoss
őstag
válasz xperiababu #23898 üzenetére
Jó, hogy elmeselted. Tanulsagos lehet ez par embernek. Bizony, nem a megelhetesi penzbol kell jatszani. Szisztematikusan, bankmenedzselessel kell muvelni a dolgokat es akkor nagy baj nem erhet. Bocs az ékezetek miatt, de telorol vagyok.
-
xperiababu
csendes tag
válasz McCartman #23899 üzenetére
Köszönöm a bíztató szavakat.
A helyzet az, hogy szakemberhez nem merek fordulni. Tartok attól, hogy bentfognak, a családom megtudja, hogy mi van velem. Nem akarom senkit sem szégyenbehozni. Mindenki dolgozik, hogy legyen mit enni, amihez hozzá tudnék járulni. Mégsem ezt teszem. De ami a legrosszabb, hogy nap, a szüleim szemébe nézni, és belehazudni, a szégyen szétvet. Hozzáteszem, hogy relatív átgondolom a nem fogadásos helyzeteket. Sokszor tudok a megfelelő időben a megfelelő dologgal kompatibilizálni az adott személye(kke)l. De azt tudom, hogy ha orvos nélkül, de javíthassak a jelenlegi életvitelemen, jelenleg ez a legfontosabb.
-
B-L-A-C-K
titán
Itt már mindenképpen kérj segítséget, és ha lehet a szüleidtől, hiszen írtad segítettél Édesanyádon nem is egyszer, normálisan elmondod nekik hogy mi van biztos megértenek, és segítenek neked a továbbiakban orvoshoz is fordulni. Elhiszem nagy a gond, de még ennél is lehet rosszabb, hidd ez a legjobb megoldás hogy elmondod nekik, vagyis én ezt tanácsolnám.
+ itt ne azt nézd milyen ciki vagy nem ciki belenézni a szemükbe, hanem azt hogy hosszútávon nem csak magadat hanem őket is tönkreteszed.
[ Szerkesztve ]
-
McCartman
őstag
válasz xperiababu #23903 üzenetére
Pedig az lenne a legjobb, ha ugyanezeket meg tudnád osztani a családoddal, az ő támogatásukkal sokkal könnyebb lesz.
Szégyen-nem szégyen, ez nem szempont, olvasd el az előző hszem utolsó mondatát, csak ez lebegjen a szemed előtt semmi más.[ Szerkesztve ]
Pentium I @233 Mhz MMX ; 96 Mbyte EDO RAM ; Voodoo 1 4 Mbyte ; 3,2 Gbyte Maxtor UDMA 66
-
Daniel Alves
őstag
válasz xperiababu #23903 üzenetére
Ha én lennék jelenleg ilyen helyzetben akkor a következőt tenném.
-Leülnék a szülőkkel beszélni a dologról max megkérném őket hogy segítsenek kifizetni az adóságom és későb ezt visszafizetném. Sajnos ez csak így megy mert a kamat csak gyűlik és gyűlik ...
-elmennék egy dokihoz hogy beszéljek vele a problémámról.Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
xperiababu
csendes tag
válasz Daniel Alves #23906 üzenetére
Ők nem tudnak segíteni, nekik is ott a fizetnivaló. 0-n áll az egész család. Talán még arra gondoltam, hogy befektetőt keresnék az interneten. Aki kifizeti a tartozásom, szerződést írnék vele egy bizonyos kamatszázalékról, futamidő, részletek összege és kész. Mivel tanulóként dolgoztam, nem kaptam az OTP-ben segítséget. Munkáltatói igazolást a diákszövetkezet nem ad és nem is adott. Szerintetek ez így rossz megoldás?
-
giigz
veterán
Mikre fogadtal manapsag, hogy ennyi bukas összejött? Milyen szisztema szerint raksz?
-
WaterWave
veterán
ha ez megnyugtat én nekem is van beütésem...
ma pl egy 50.200ft-os szelvénnyel játszottam1. másnak egy havi fizetése..
2. idétlen egy összeg, de ez már csak ilyen
3. néha elmegy, de még mindig azt mondom, hogy így éri meg a legjobbanösszességében a 20k feletti tétek mind beteg ember egytől egyig, én se vagyok kivétel, az a nem mindegy hogy miket raksz meg, és hogy jön-e , ha meg jön és aztán egyszer elmegy, akkor hogy állsz fel belőle
nah kb mai napra ennyi• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
McCartman
őstag
válasz xperiababu #23907 üzenetére
Így legyen!
Ezen mindenképp túl kell esned, utána könnyebb lesz meglásd.[ Szerkesztve ]
-
stefyY
őstag
Annyira rossz ilyenekről olvasni.
kis ontopic: Valamiért nem mertem hendivel tenni a realt. Kellett volna pedig.
[ Szerkesztve ]
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
xperiababu
csendes tag
Én a statsztikákat figyeltem, fogadoportal.hu, stb. és így játszottam, hogy a törlesztőket tudjam rendesen fizetni. Két szelvényem tanulságképpen: 2012.11.11-én Atalanta - Inter V @ 2,20 és Mersin Id.Y. - Galatasaray V @ 1,59. Eredő odds: 3,49800. Tét: 15.000.- Várható: 52.470.-HUF. A mai esti, amiért elutaztam vonattal, hogy időben fel tudjam adni és a tét visszajöjjön: 2012.11.17-n: Genk @ 2.20 (kikapott 3-1-re), Porto @ 1,41. Odds: 3,10200. Tét: 5.000.-HUF Várható: 15.510.-HUF. Mellette volt még 10.000.-HUF tegnap, tegnap előtt, és egy 15.000.-HUF még a hét elején. Meg egy 20.000.-HUF, amit telefonon adtam fel hitelben. Meg 40.000.-HUF, amit a telefonszámla terhére fizettem be a Szerencsejáték Onlinera. És leírni ezt a sok pénzt, eszméletlen mennyi cuccot vehettem volna a Zarában ebből. Szóval f*ck egy ember vagyok.
-
B-L-A-C-K
titán
Ú most nézem finom kis BL meccsek lesznek. Nem tudjátok Ibra játszani fog?
-
Vandit.
addikt
válasz stefyY #23916 üzenetére
Én egyiket sem raktam, mint mondtam még hét közepén a Bayernben benne volt az X igaz le lettem hurrogva, hogy nekem minden X. Ajax, Real, Barcát raktam estére jött is mind szerencsére.
B-L-A-C-K: Azt nem tudom, de azt igen, hogy a PSG-nek elég már 1 pont a továbbjutáshoz.
[ Szerkesztve ]
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
WaterWave
veterán
válasz B-L-A-C-K #23917 üzenetére
fog-fog
azért lesz ott egy fincsi juventus-chelsea...
nah ott ha nem esik 2.5 akkor benyalok...mindkét csapatnak fontos pont szempontjából mert lassan az utolsó meccsekhez érünk a csoportmeccsek alatt, nem mindegy, hogy második vagy harmadik helyen van
kb élet-halál harc lesz, lehet leikszelnek egy 1-1, amitől tartok, de szerintem az over annak jönnie kell... de ezt a meccset várom a legjobbanmásik:
Shakhtar Donetsk mai nap szerintem tartalékolt... mindek is kihajtania magukat ha vezetnek vagy 10 pontal az ukrán bajnokságban...
MIvel nekik is 7 pontjuk van nem dőlhetnek hátra...
Nordsjaelland otthonába mennek, de mivel láttam a Chelsea elleni meccsüket, ahol szintén vendégbe voltak, itt az ukrán csapatra 99%-ra mondom a V-t
még hendire is mehet, de inkább maradjunk a biztosnál[ Szerkesztve ]
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
stefyY
őstag
válasz Vandit. #23919 üzenetére
Barca nekem is ment hendivel, dehát...na mindegy, 200-300-400 forintokon nem akadok ki Majd jövő héten még alkotok valamit...2 hete is telibekaptam a BL-t.
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
Vandit.
addikt
-
WaterWave
veterán
válasz B-L-A-C-K #23922 üzenetére
MU-nak mindegy, és vendégben is vannak, Ukránokat erősebb tippnek érzem, ott a pont is kell, meg mivel ma tartalékoltak, sztem lesz ott nafta keményen
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
stefyY
őstag
City - Madrid V / 2,5 over...? Melyik fixebb?
-
Vandit.
addikt
Shakhtar -1, Porto -1, Real +1 eddig ez tetszik lehet ráküldök 40 ezret 2.13-as odds.
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
B-L-A-C-K
titán
Holnapra kéne nekem egy tuti 200 Ft-ra 399 999 Ft-os szeló amit vagy 10x lehúzatok...
-
WaterWave
veterán
holnap, azaz már ma van a futsal vb döntője..
isteni jó oddsok vannak mindkét csapatra, de egyszerűen nem merem megrakni a spanyolokat pedig annyira érzem, hogy jók lesznek• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
-
Vandit.
addikt
Én nem viccelek. Ez elég sima kis duplázós kombi.
-
WaterWave
veterán
válasz Vandit. #23935 üzenetére
én ma 50k-val játszottam szóval én nem vagyok semmi rossz elrontója, még alszom rá... a porto nem tetszik, a másik kettő igen
-
Vandit.
addikt
válasz WaterWave #23936 üzenetére
Én ma csak 20-al raktam azt a 3-at, amit írtam. Portoval mi a bajod? Tény, hogy 1 pont elég nekik, viszont nem hiszem, hogy az utolsó meccsre akarják hagyni a PSG ellen idegenben.
[ Szerkesztve ]
-
WaterWave
veterán
válasz Vandit. #23938 üzenetére
nem tudom nem érzem... ma a bayernt is megéreztem, csak én hiába érzem meg, nem azt rakom meg
mondom mu-t se teszem meg, épp elég malac volt az a multkori 2-0 fordítás, psg-nél meg meghallottam,h ogy ibra hiányzik, egyből lemondtam róla, pedig hét közepén 100% os tippnek gondoltam, csak nem számoltam a piroslappal• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
-
WaterWave
veterán
válasz stefyY #23942 üzenetére
mai real ellenfele nem egy rossz csapat, ki tudta hogy 5-1 lesz, sztem senki
barca meg bl-re tartalékol, elhieheted nem az én 50k- miatt fog 2 vel nyerni... de 2-vel nyert• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
-
stefyY
őstag
-
WaterWave
veterán
-
Vandit.
addikt
válasz WaterWave #23946 üzenetére
Na erről beszélek, eddig gólt sem rúgtak még és most sem hinném, hogy fognak azt meg kétlem, hogy a Porto sem fog.
-
WaterWave
veterán
válasz Vandit. #23947 üzenetére
nekem ilyenkor mindig beugrik a twente meccs DDDDDDDDDD
de még messze szerda, még történhetnek dolgok• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
Vandit.
addikt
válasz WaterWave #23948 üzenetére
Mármint a Twente meccs, ami kupa volt, ugye? A két meccs ég és föld, ahogy a két csapat is a tétről nem is beszélve. Kupa meccset ne említsünk egy lapon egy BL-el szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
WaterWave
veterán
válasz Vandit. #23949 üzenetére
oké persze, tudom hogy a kupa nem egyenlő a bl-el
nah de majd meglátjuk mi lesz• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
Aktív témák
Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hardcore café
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Melyik tápegységet vegyem?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- alza vélemények - tapasztalatok
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest