Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- potyautas: Nóta állj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Jó, én viszont nem tárolok szemetet, mert a nyitvatartást meg feljegyzéseket azonnal törlöm a képek közül ha már nem kell. És mint említettem én nem 2017 óta tartom digitálisan a képeimet és videóimat, hanem 2003 óta, vagyis 21 éve...
Arról diszkréten hallgatsz, hogy mennyit fizetsz a családi csomagért. -
-
Te erted amit mondasz? Magadnak mondasz ellent egy hszben
azert van tobbfele madzagod mert a gyartok igy akarjak.
Legalabb az interfesz mar egyezik, alap adatatvitel, toltes mukodik.
Ha kell a dell noti usb c toltojevel toltom az iphoneom.
Hála az Eu direktivanak.Huzd ki a markafan fejed a gyartok hatsojabol picit es felig tele lesz az a pohar.
-
-
Ezt megint a gyartokon kellene leverni, engem is halalra idegesit, hogy az egyik kabel 3-as szabvanyu, a masik 2-es, az egyik tud tolteni akarmilyen sebesseggel, a masik nem. Pont ugyanazt tudom mondani: ha a gyartok, vagy a szabvanyt kitalalok nem akarnak ra megoldast, kenyszeriteni kell oket adminisztrativ eszkozokkel. Pont.
-
DarkChild
senior tag
Nem sokkolt, ismerem az AirDropot.
Meglepő lesz, de Androidon is létezik hasonló funkció, ott Nearby Sharenek (újabban Quick Share) hívják és amint az alábbi összehasonlító videóban is látszik, gyorsabb is, mint az AirDrop: https://youtu.be/zN89Xg7Jesc&t=80s
(Bár gondolom a sebesség hardver függő is lehet, itt épp egy Galaxy Ultraval tesztelték, ami azért nem gyenge...)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Lexus, Toyota topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- SSD kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xbox Series X|S
- Autós töltők 2025: tényleg megvan a 200 W?
- További aktív témák...
- Corsair SF850L Gold 850W SFX Moduláris Tápegység
- Corsair RM1000X Gold 1000W Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- MAKULÁTLAN! Dell Precision 7760 Tervező Vágó Laptop -70% 17,3" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Kiwiears Astral
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest