Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tolvaj!
őstag
válasz balazs1022 #2886 üzenetére
Mivel más a soc, alapjaiban más a rendszer. Más lesz a root menete, és csinálni kell majd rá egy új cwm -et. Ezeken felül nagyjából stimmel!
Ha aki mer az nyer, akkor aki merít az nyerít?
-
tolvaj!
őstag
válasz balazs1022 #2888 üzenetére
Nem rontottad el, ez a mienknek a ráncfelvarrt változata. Akkor derül ki milyen, ha meglesz, mert elvileg a tied lesz az első.
-
monti0222w
addikt
válasz balazs1022 #2908 üzenetére
Vagy hajón!
-
Szteboy
csendes tag
válasz balazs1022 #2908 üzenetére
Most értem haza és a postai szelvény, hogy csomagom jött.
Gyorsan ment át a vámon.
Egyelőre jele nincs neki, hogy kiszabtak volna valamit.
18-útán bemehetek érte így hátha még ma a kezemben lesz. -
Szteboy
csendes tag
válasz balazs1022 #2918 üzenetére
A Minideal-t választottam, mert az itt hozzá szólok nagytöbbsége is onnan rendelt és megkapta.
Arról nem nagyon álmodoztam, hogy ebben a karácsonyi forgatagban még a vám is megúszható, de sikerült.
Amint fel kell a család és lesz, egy kis időm csinálok bejövő hívás videót. -
mrmft
senior tag
válasz balazs1022 #3110 üzenetére
LEDre Lightflow nekem evvel megy a siman, Sen meg nem probaltam. Csengohanghoz root kell es bemasolni a rendszerfajlok koze, majd az attribumat is beallitani.
-
mrmft
senior tag
válasz balazs1022 #3114 üzenetére
W100on csak a nemfogadott hivas van beallitva es a toltes visszajelzes, mindketto mukodik, villogni nem tud a LED csak folyamatosan vilagit pirosan ha esemeny volt vagy tolt. Minden mas funkcioja a programnak nalam kikapcsolva. Hatterben fut, 8 mega korul eszik a memoriabol.
Hogy nalad nem megy azt passzolom.
Nalam gyari a ROM, csak rootlva lett. Nova launcher, toltal commander, light flow feltelepitve es mas nem is kellett (az erdeti launchert, fajlkezelot es par dolgot amit soha nem hasznalnek torltem). -
mrmft
senior tag
válasz balazs1022 #3118 üzenetére
Igen, root jog kell neki, rootold meg! Ha minden driver fent van akkor eRoot, vagy farmaroot.
-
törölt tag
válasz balazs1022 #3121 üzenetére
Ha a gyárira gondolsz, akkor nekem van egy felesleges, kék színben!
-
lordwolf88
csendes tag
válasz balazs1022 #3110 üzenetére
mennyi volt a vám?
én is várok most egyet, dhl-el szállítatom, és nem tudom, hogy mikor fog kiderűlni a vám.... nyomonkövetés alapján már németországban van -
bucihost
senior tag
válasz balazs1022 #3194 üzenetére
Valóban jobb lett. Köszönöm!
Olyan kérdésem lenne még, hogy most befrissítettem a legújabb fwre. és azóta a "gépelésnek" hangja van, de sehol nem találok beállítási lehetőséget ennek kikapcsolására. Hogy lehet ezt orvosolni?
-
adryco
újonc
válasz balazs1022 #3424 üzenetére
Köszi szépen, megpróbálkozom akkor ezzel.
Időközben kaptam egy fülest, hogy az eladó csak szabin van, azért nem elérhető, úgyhogy megnyugodtam.
Köszi még egyszer mindenkinek! Szép estét nektek! -
tolvaj!
őstag
válasz balazs1022 #3439 üzenetére
Csak az elmúlt másfél hétre...szinte az összes beírás w100 s -ről szól, kivéve egy hölgy kijelző gondját...
A cubot gt99 képekre keress rá a dual sim topikban, rengetegen linkeltek képet és szerintem szebb képeket lő, mint egy w100. De mindennek ellenére én a w100 -at az egyik legjobb telefonnak tartom!!!
De ezek mind-mind szubjektív vélemények!
-
tolvaj!
őstag
válasz balazs1022 #3441 üzenetére
a fényképezés igazából engem nem érint az az utolsó ami érdekel egy telefonnál. a képek megítélése ráadásul sok esetben szubjektív...
a w100s:
- lehet, hogy 4x1,3 GHz a proci, viszont felezett a gyorsítótár mérete a prociban stb stb... ezért is emelték az órajelét a magoknak... frekiben jobb és a fogyasztása is hasonló, de nyers erőben az MT6589 még mindíg egy erősebb proci, nem mellesleg kiforrottabb a platform, hiszen több mint egy éve forgalomban vannak ezek a SOC-ok. tudom sokan rögtön az antutu és hasonló Epénisz mutogató programokkal jönnek, mondván: "de hát magasabb a pontszám!!!"- viszont azt sem szabad elfelejteni, hogy a gyártók rászoktak a benchmark optimalizálásra ( értsd: ha a telefon érzékeli, hogy egy szintetikus tesztprogram fut rajta, akkor a lelkét kileheli, ha kell, de mindent belead és ez látszik az akku fogyasztáson is, mert mire lefut a teszt, addigra jócskán megnyírbálja az akku kapacitást) az MT 6589 esetében még nem volt BM- optimalizáció, csak tette a dolgát a processzorHa aki mer az nyer, akkor aki merít az nyerít?
-
pee13
senior tag
válasz balazs1022 #3444 üzenetére
Nem használt sokat. Az a baj, hogy amikor lövi a fotót, akkor láthatóan sokkal erősebben világít a led, mint amikor a fókuszt keresi, és ez már sok neki.
"I use heavy strings, tune low, play hard and floor it. Floor it. That's technical talk." -Stevie Ray Vaughan
-
ák84
csendes tag
válasz balazs1022 #3463 üzenetére
Hát köszönöm, akkor sajnos rendelés lesz, csak gondoltam hátha valaki már összetörte valamikor és berendelt de más baja is volt a telónak ezért nem használta fel. Na akkor egy hónap múlva cserélem, addig meg el leszek vele ugyanis érdekes hogy teljesen működőképes maradt.
Egyébként én vagyok az első köztetek aki sikeresen be tudta törni a kijelzőt?Nem igazán büszke elsőség ez! -
senior tag
válasz balazs1022 #3463 üzenetére
de gyári hibás is lehet, mint pl ezek a telók.
kamera, akksi, nem érzékel középen, stb...
egy új előlapi panellal olcsóbban kijön.Θ[Everything that has a beginning, has an ending.]Θ GRP
-
Janaboy
veterán
válasz balazs1022 #3805 üzenetére
Ezzel a thl w100s akku kijelzési problémával kapcsolatban...nem lehet, hogy ez esetleg akku vagy hw hiba? Csak nem hiszem el, hogy minden thl w100s tulajnak van-e ez a baja, ha pedig nem mindenkinek van, akkor nekünk miért?
@frivo: miért adod el?
[ Szerkesztve ]
Janaboy
-
Janaboy
veterán
válasz balazs1022 #3832 üzenetére
Nincs cwm telepitve..de ma is csinalt hulyeseget..egesz este toltes reggel 100rol hirtelen 2%al esik ahogy lehuzod, aztam 15korul 52% kiiras mellett hirtelen kikapcsolt es nem kapcsolt vissza..
Lehet akku sz@r?[ Szerkesztve ]
Janaboy
-
Janaboy
veterán
-
Senya
csendes tag
válasz balazs1022 #3928 üzenetére
Holnap napfényben készítek róla képet és felteszem, nem hálósra repedt, a bal felső sarokból tört keresztbe a jobb felső egyharmadig, meg van 1-2 mellékrepedés, de az érintés tökéletesen működik tovább.
[ Szerkesztve ]
Két hangya megy a sivatagban, már majdnem éhenhalnak... Erre szomjanhalnak.
-
Senya
csendes tag
Két hangya megy a sivatagban, már majdnem éhenhalnak... Erre szomjanhalnak.
-
Janaboy
veterán
Törésből hogy állapítható meg, hogy az gorillaglass vagy sem?
Janaboy
-
johniee
senior tag
válasz balazs1022 #3973 üzenetére
Pár hsz-el feljebb írtam, hogy nekem sehogy se akar működni ezzel az eljárással...
"Nekem a paszta szenvedély" by Tesco-Zsömle =)
-
tolvaj!
őstag
válasz balazs1022 #3989 üzenetére
a .nomedia file nem bezárja a programokat, ha nem futtatod, hanem a program mappákban levő hang és kép, illetve video fileokat nem jeleníti meg kilistázva az aktuális lejátszó programban ( galéria, video-zene lejátszó)
ATM-automata
HA van CWM recovery a készüléken, akkor futtass le belőle egy dalvik és sima cache törlést. Nálunk is páromnak van W100-a nekem vowney V5 van és rendszeresen előjön ez a hiba kicsimnél ( kb 2 havonta). Ez szokta megoldani
-
Ditti555
csendes tag
válasz balazs1022 #4006 üzenetére
Ez komoly vagy csak vicc?
-
Ditti555
csendes tag
válasz balazs1022 #4011 üzenetére
Megpróbálom, csak már írtam a minidealnek és nagyon nem szeretném vissza küldeni javíttatni.
-
Ditti555
csendes tag
válasz balazs1022 #4011 üzenetére
Sajnos nem vált be és nem tudom mit tegyek.
Azért nagyon köszönöm! -
tolvaj!
őstag
válasz balazs1022 #4144 üzenetére
multkor párom panaszkodott, hogy szaggat a telefon és kicsit be van lassulva.... megnéztem és 398 óránál tartott a kicsike... ennyire nem szoktuk kihajtani, le a kalappal
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz balazs1022 #4144 üzenetére
Melyik rom-ot használod?
-
tolvaj!
őstag
válasz balazs1022 #4269 üzenetére
Róma... tűző nap .... a haj még mindig tart ezért is jók ezek a telefonok!
-
tolvaj!
őstag
válasz balazs1022 #5085 üzenetére
Véletlenül nem vodafone-os vagy? Ha igen, akkor az APN-t kell átírni vitamax.internet.vodafone.net-ről internet.vodafone.net-re. Ha telenoros vagy, akkor pedig nézd meg, hogy mi van az APN-nél! NET-nek kellene lennie.
-
weinmaker
őstag
válasz balazs1022 #5088 üzenetére
Ilyenek ezek a nők
A lényeg, hogy neked is sikerült megoldaniWww. Kavekorzo.hu - Gyanús vagy nekem, mint a krematórium büféjében a hamubasült pogácsa!
-
weinmaker
őstag
válasz balazs1022 #5106 üzenetére
Na ez jó ötlet! Esembe sem jutott! Köszi!
Www. Kavekorzo.hu - Gyanús vagy nekem, mint a krematórium büféjében a hamubasült pogácsa!
-
weinmaker
őstag
válasz balazs1022 #5110 üzenetére
A dalvikot nem
Www. Kavekorzo.hu - Gyanús vagy nekem, mint a krematórium büféjében a hamubasült pogácsa!
-
weinmaker
őstag
válasz balazs1022 #5162 üzenetére
Működni nekünk is működik, csak mindig panaszkodik, hogy kevés a hely.
GyűlölömWww. Kavekorzo.hu - Gyanús vagy nekem, mint a krematórium büféjében a hamubasült pogácsa!
-
hzx0
aktív tag
válasz balazs1022 #5199 üzenetére
Elvileg ha törlöd (vagy először mented átnevezed) a data/system/batterystats.bin ugyan az mintha cwm be wipe-olnád. Rendszer majd generál ujat.
-
osztszoroz
aktív tag
válasz balazs1022 #5199 üzenetére
Ezzel is kalibrálható.Root szükséges hozzá.
Attól,hogy paranoiás,még nem biztos,hogy nem üldözik.
-
weinmaker
őstag
válasz balazs1022 #5262 üzenetére
A vadi új akkuval is azt csinálta. Szőval nem akku probléma. Gyerek használná, amúgy az összes thl egy fos maradjunk ennyiben. Vettünk kettőt, mind szar. Soha tóbbet
-
weinmaker
őstag
válasz balazs1022 #5264 üzenetére
Dehogynem felismeri, meg van úgy, hogy be is tudom kapcsolni. Igen s van.
-
weinmaker
őstag
válasz balazs1022 #5266 üzenetére
Próbáltam többféle töltővel, és géppel is, sajnos egyik sem nyert.
-
weinmaker
őstag
válasz balazs1022 #5268 üzenetére
Többféle kábellel is próbáltam. Powerbankról is, gépről, hálózati töltőről.
Ez a leejtés azért meredek lenneWww. Kavekorzo.hu - Gyanús vagy nekem, mint a krematórium büféjében a hamubasült pogácsa!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bestbuy játékok
- Half-Life 2
- E-book olvasók
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest