Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- WireGuard VPN a mindennapokra
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Dottore
üzenetére
Írtam neki, azt mondta, hogy Usa-ból hozzák be mint saját laptopot és aztán itthon vám nélkül megy el a dolog. Mármost elvileg a srácnak van egy boltja és a boltja vállal rá 1 év garit, ha jól vettem ki a szavaiból:
"1 Év garral adom, mert a világgarit nem lehet rá intézni mert soxor nem egyezik a gép konfigja a benne levő alkatrészekkel, és ez azonnali garvesztést von maga után mintha te cseréltél volna benne mondjuk HDD-t. Néha van olyan gép is ami teljesen egyezik a gyári leirással, arra 99% ra intázni a 3 év gart.".
Végülis az annyiban különbözik, hogy abban 3650-es vga van, nem tudom mundjuk ez mennyire szempont, x4500-al is elfut néha napján a cucc?
Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali mobilos kérdések órája
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Sagem MyX-8
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT OC 8GB CHIEFTEC Libra 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600G 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- DELL Thunderbolt TB16 Dock (ELKELT)
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő