Hirdetés

2024. március 2., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#36) wjbhbdux válasza .LnB (#35) üzenetére


wjbhbdux
veterán

Ez az egész csak egy hosszú tutorial igazából, és a végén önmagában egy 40-es karakter még nem is jó semmire, ha nincsenek jó modjai, és jól moddolt fegyverei.

A fegyvereknél szerencsére nem az adott darabra számolja, hanem az 1 néven lévőt szintezed akármelyiket használod.

Csak az első karakterrel lesz időigényes, aztán már modokkal meg ha tudod hova menj, 1-2 óra alatt is meg lehet a 0-40.

Amíg a storyt vittem kb 12 óra volt, beleszámolva sok server bajokat is, meg fagyogatott, nemtom mennyi a valós játékidő, ott most olyan 30-as szintig vitt el, de még le van zárva a térkép fele kb. ez majd hosszabb lesz idővel.

Aztán megnéztem a területek kipucolása végén megnyíló defense módot, az még eszetlenebb,15 percen át özönlenek az ellenfelek mire levegőt tudsz venni :D

Nem tudom hogy csak a beta miatt, de ott dől az XP. Az első 2 zónában lévő level 5 és 20-as küldetésen is, ahol minden 1 golyótól meghal, fél óra volt a 31.-40. szint.

Egyetértek az unalomba fulladással, mert bármit csinálsz mindig ugyanaz van, hogy ott vagy és rádspawnol x ellenfél aztán nyomod a gombot, nincs semmi üresjárat, felfedezés, stb. azon kívül hogy néha 1 szobával arrébb kell menni. Túl hasonló minden feladat.

Ha nem vagy küldetésen csak egy üres Unreal techdemoban sétálsz, élettelen.

Ami a játék sava-borsa lesz, az intercept boss harcok, egész jól ki van dolgozva és van tanulnivaló rajtuk. Az első után már épkézláb csapat kell, mert elég komoly DPS check van a 10 perces idő limittel ezeken. Randomokkal kifejeztten nehéz vagy lehetetlennek tűnő elsőre, gyúrni kell a modokon.

De az jó, hogy van egy kis egyedi kihívás benne, mert amúgy csak egy gagyi ázsiai Warframe klón lenne.

A kérdés hogy a Nexon grind/pay2win arány hogy lesz majd belőve.

/s

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.