Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
cucka
addikt
Sziasztok,
Ma megvásároltam a játékot, de a zsír verdák eléréséhez ugye szükségem lenne arra a bizonyos megapack-ra is. Ezt természetesen boltban nem árulják. Kalóz forrásból be tudom szerezni a megapack-ot, kérdés, hogy ha feltelepítem, tudok-e majd online játszani?
Ami infót találtam, az alapján ha az új autók valamelyikével megyek online, akkor le fog dobni a szerver. Ez igaz? Egyáltalán, ti az offisöl szerveren toljátok, vagy vannak házilag üzemeltetett TDU szerverek is? A játékon és a patch-en kívül mire van még szükségem, hogy esetleg csatlakozzak az online mókához, amiről a topik szól?(Bocs a láma kérdésekért, pár órája van csak meg a játék. Annak idején a nem bolti verziót kipróbáltam ugyan, de kormány híján nem játszottam vele orrvérzésig.. )
[ Szerkesztve ]
-
cucka
addikt
-
cucka
addikt
válasz StormLine #11033 üzenetére
Köszi a választ.
A megapack-on még gondolkozom, mert annyira szépek az autók ebben a játékban, hogy fájna a szívem, ha nem láthatnám az összeset .
A kormányt már régebben vettem és nem bántam meg, sokkal fílingesebb így játszani.Eredeti cdkey és patch adott, szóval hamarosan én is csatlakoznék az online mókához. (Csak előtte azért be kell szerezni pár autót, meg szoknom kell a játékot)
-
cucka
addikt
Kiváncsiságból benéztem a használt autókhoz, találtam egy MC12-est 1000, azaz ezer pénzért. Most én vagyok hihetetlenül szerencsés, vagy előfordulnak ilyenek mással is?
-
cucka
addikt
Nocd crack-el lehet online játszani? Nekem nagyon kényelmetlen cserélgetni a lemezeket és az is idegesítő, hogy borzasztó lassan indul el a játék a másolásvédelem miatt (már amikor elindul - előfordul, hogy nem érzékeli eredetinek a dvd-t, ilyenkor újra kell probáljam).
-
cucka
addikt
válasz Lunatic666 #11153 üzenetére
Köszönöm, tökéletesen működik.
-
cucka
addikt
válasz StormLine #11321 üzenetére
game progress, 1et egérrel lapozni kell a single pl. chal.hez. ott lesz h az összes (100) missionből hány van meg. vehicle transportra nem lehet leszűrni.
Rankings-nél lehet látni, hogy mely típusú mission-ből hányat csináltál meg, tehát lehet "szűrni" vehicle transport-ra is.És egy kérdés: 100%-os felfedezéshez muszáj végighajtani az összes kis fiszfasz autópálya felhajtó-lehajtón meg elkanyarodó utacskán is, vagy azért ennyire nem voltak szemetek a játék készítői?
[ Szerkesztve ]
-
cucka
addikt
Két kérdésem lenne:
- A "veszek olcsón autót és felrakom eladásra 9.99milláért" trükk működik még?
- Ki lehet valahogy kapcsolni a többi free ride-os játékos mikrofonjából származó hangokat? -
cucka
addikt
Köszi a válaszokat. Az aztó eladós trükköt azért kérdeztem, mert már többi, mint 1 hete ott porosodik egy autóm az eladási listán 9.99m-ért és senki nem akarta megvenni, de akkor nem veszem még le .
-
cucka
addikt
Szerintem a hiba a te készülékedben lehet, nálam folyamatosan fut (mondjuk nemtom hány fps, de nem akad be), sőt normál módban az autók sem csúszkálnak annyira eszeveszettül, mint ahogy leírod.
(HC-t mondjuk nem próbáltam, de arról már többen leírták, hogy el van cseszve rendesen, mindennek lehet nevezni, csak életszerűnek nem)
Belső nézetben persze, hogy nem működik az összes mutató. Mit vársz, mit mutasson pl. egy benzinszint mutató egy olyan játékban, ahol nem fogy soha az üzemanyag? Emlékeim szerint a fordulatszám és a sebesség minden autóban működik, a többi meg úgyis csak dekorációs céllal került oda.. -
cucka
addikt
Tudna nekem valaki segíteni megapack vásárlásban?
Valami olyanra gondoltam, hogy személyesen adok kp-t és cserébe kapok kódot meg cédét, vagy valami hasonló .[ Szerkesztve ]
-
cucka
addikt
válasz Mosquitoo #11651 üzenetére
Igen, király lenne, ha ilyeneket is beraktak volna a játékba. A Maserati választék is nagyon szűk, nincs Granturismo, nincs Quattroporte, nem beszélve a régi, szögletes modelljeikről.
Saturn Sky, VW Golf meg egyéb szarok helyett nyugodtan tehettek volna bele érdekesebb autókat. Például a minden utcasarkon látható Audi A3 helyett milyen király lenne mondjuk egy s2-es (vagy említhetem az überkirályul kinéző Audi Avus koncepcióautót), esetleg egy szintén tucat CLK/CLS helyett egy C111-es?
Esetleg olyan régi egzotikumokat is elő lehetett volna kapni, mint mondjuk a DeTomaso..[ Szerkesztve ]
-
cucka
addikt
válasz enjoy018 #12081 üzenetére
Kedvenc lista:
1. Lotus Esprit, Countach
2. Az összes régi Ferrari: 288,308, f40, testarossa.. (250-est még nem próbáltam)
3. SLR McLaren, Zonda roadster, Königsegg
4. RUF-ok (főleg az RT12. nem egyszerű úton tartani, de legalább élvezetes)
5. MiuraAmikket absz. nem szeretek, az a Maserati MC12, a Mustang/Corvette/Viper összes változata és kb. az összes régi izomautó.
[ Szerkesztve ]
-
cucka
addikt
válasz Sanyix #12147 üzenetére
A megapack-os Königsegg CCS még királyabb. Nagyjából ugyanazt tudja, csak gyorsabb. Nekem 430 körül sikerült menni vele, de még ment volna tovább, csak jött a kanyar. Szerintem ez már leveri a Saleen-t. Egyetlen baja, hogy pont ugyanúgy alig lehet belőle kilátni, mint a másik Königsegg-ből.
-
cucka
addikt
válasz Zsozso70 #12180 üzenetére
Ez egy ismert hiba, mások is jelezték itt a topikban. Csak a gullwing-es autószállításnál jelentkezik, a szerpentin környékén. Szerintem nyugodtan sz*rd le, úgysem jegyzi sehol a játék, hogy hibátlanul csináltad-e meg az autószállítós részeket. A pénz veszteségért szintén fölösleges aggódni, mert nagyon könnyű pénzt csinálni a játékban..
Egyébként volt itt a fórumon egy olyan fanatikus, aki a sokadik próbálkozás után inkább körbeszambázott a szigeten, hogy kikerülje a szerpentint.. -
cucka
addikt
válasz Zsozso70 #12184 üzenetére
Mondom, nem kell ilyesmivel foglalkozni, bugos és kész. Semmilyen előnyöd nem származik abból, ha minden autószállítást tökéletesre csinálsz. Pl. miután lenyomtam valamelyik fostaliga amerikai izomautóval 20-30 kegyetlen kilométert, 100%, hogy nem fogom újrakezdeni egy koccanás miatt, egyszerűen nem ér annyit az egész..
Nálam a hiba csak a gullwing-es küldetésnél jelentkezett, virágbolti és eredeti verzióban egyaránt. 1.66-os Patch-et ugye feltelepítetted?
-
cucka
addikt
válasz TESCO-Zsömle #12187 üzenetére
Valószínűleg tarolna a valóságban is, ha másért nem, akkor a piros színű első lámpa miatt. Értem én, hogy itt alapvetően a dizájnról van szó, de így azért kicsit mégiscsak erős..
-
cucka
addikt
válasz misiizsai #12208 üzenetére
Izé, megvetted a játékot? Ha igen, akkor tedd be az eredeti dvd-t és játssz vele.
Ha nem vetted meg, akkor túl sok segítséget nem fogsz kapni, mellette ajánlom az alapelveket olvasgatni. Meg aztán ahhoz már vastag bőr kell, hogy egy 1800 forintba kerülő A kategóriás játékot is warezoljanak.. -
cucka
addikt
válasz Jakab66[hun] #12502 üzenetére
A RUF az egy cég, akik Porschék tuningolásával foglalkozik. (Nem sufnituningra kell gondolni, nem véletlen, hogy saját márkanév alatt futnak az autók).
Azért nincs Porsche a játékban, mert a kizárólagos jogokat az EA bitrtokolja. Ezért van az NFS-ben Porsche és máshol nem. -
cucka
addikt
válasz TESCO-Zsömle #13464 üzenetére
Verseny engem is érdekelne. Kormány+manuál váltó+automata kuplunggal tolom, ha ez számít. Mondjuk kétlem, hogy annyi ember összegyűlne, hogy csoportokat lehetne csinálni a jelentkezőkből..
Mikor kezdődik a verseny?
Videókártya témához: nálam egy radeon 3850-el 1680x1050-ben magas részletességen teljesen jól játszható, tehát csak ezért a játékért nem éri meg túl sok pénzt kiadni erre, némi kompromisszummal kissebb felbontásban szerintem egy 8600gt szintű kártya is elviszi a játékot..
[ Szerkesztve ]
-
cucka
addikt
válasz TESCO-Zsömle #13499 üzenetére
Szerintem túlbonyolítod az egészet. Eddig vagyunk kb. 12-en, akik szeretnénk játszani, ennyi embert fölösleges szétbontani nemtudommennyi kategóriára, főleg úgy, hogy F1-es pontozás van, ahol az első 8 kap pontot. (Max. olyan szétbontásnak lenne szerintem értelme, ahol a kormányos és a billentyűzetes játékosokat külön pontozzuk..)
Egyébként engem egyáltalán nem zavarna, ha amiatt veszítenék 1-2 pontot, mert x tag ügyesen tud kuplungolni én meg a lassabb automata kuplungot használom, mert ez a történet pusztán a játékról és a szórakozásról szól. Vagy csak én vagyok ezzel így?
Versenyeknél pedig a legcélszerűbb az lenne, ha mindenhol meg lenne adva, milyen autóval kell menni. Ez a legegyszerűbb megoldás, minek túlbonyolítani?
[ Szerkesztve ]
-
cucka
addikt
válasz TESCO-Zsömle #13507 üzenetére
A kvalifikációs verzió nagyon jó ötlet, a legigazságosabb módja a versenyzők szétválogatásának, sokkal jobb, mint a kuplung típusa szerint szelektálni.
Tényleg, mikor lesz már verseny? -
cucka
addikt
válasz Lunatic666 #13532 üzenetére
Minden kategóriában van 1, vagy max. 2 autó, ami ütőképesnek nevezhető, az összes többi felejtős (pl. a Miurával nyomulni nagyon fílinges, mégsem választaná soha senki, ha lehet menni a Daytonával). Azért jó dolog, ha meg van szabva az autó, mert így lehetne menni érdekesebb verdákkal is, az esélyek pedig amúgy is egyenlőek.
Gondolom lesz motoros verseny is, bár mondjuk én pont nem szeretem a motorokat a játékban, de ez egyéni szoc. probléma.[ Szerkesztve ]
-
cucka
addikt
válasz Lunatic666 #13534 üzenetére
persze-persze, előbb utóbb csak rájön mindenki, h melyik az az egy ill. két autó amivel érdemes menni az adott kategóriában
Igazából aki ide írogat szerintem már rég rájött.
Egyedül talán a B kategória az, ahol több autóval is versenyben lehet lenni, az összes többiben gyakorlatilag előre lehet tudni, mivel érdemes menni, így tényleg kiesik a fasza verdák többége. Pl. én nagyon szívesen versenyeznék valamilyen Mercedes-el, de saját kategóriájában egyik sem versenyképes.meg azon is el kéne gondolkodni h ha korlátozunk típusra, akkor a car pack játszik e, mert még sajnos sokan CP nélkül nyomulnak... ez is valahol hátrány... elég sok CP-s autó veri az alap autókat...
Egyedül a D kategória a kérdéses, ahol a RUF eléggé ott van a toppon, a többi carpack-os autó azért annyira nem ütőképes.. (Ok, még talán a McLaren F1 Gt játszik..)
Nekem van carpack-om, de a többi versenyző miatt szívesen lemondok a versenyekre az extra autókról.[ Szerkesztve ]
-
cucka
addikt
válasz TESCO-Zsömle #13572 üzenetére
Igazából amióta bedobtad a kvalifikáció ötletét, mindenki támogatta. Az első/második köridő mondjuk nem látom, miért releváns.
Várhatóan nagyjából milyen hosszúak lesznek a pályák? -
cucka
addikt
válasz TESCO-Zsömle #13586 üzenetére
Az eddig is világos volt, hogy egyetlen kvalifikáció van. Amit nem tudok, hogy milyen következtetéseket lehet levonni abból, hogy egy ismeretlen pályán elsőre és másodikra milyen időt megy valaki. Mondjuk különösebben nem zavar, ha meg kell majd adni ezeket az időket is, szóval nem kötekedni szeretnék
Egyébként meg tényleg jó lenne, ha szép lassan kezdődne a versenysorozat. (Vagy legalább a kvalifikáció, az alatt lehet vitatkozni a versenyek szabályairól )
-
cucka
addikt
válasz Mosquitoo #13685 üzenetére
A komoly sportautóknak olyan aljuk van, ami az autó hátánál felfele kunkorodik, ami pont úgy működik, mint a repülők szárnya, csak fordítva - leszorítóerőt termel. Pl. ha jól tudom, a Ferrarikat ilyenre tervezik.
ontopik: Mi van a korábban beharangozott versenysorozattal? Nem tegnap kellett volna induljon elvileg?
[ Szerkesztve ]
-
cucka
addikt
Tudom, ez nem hirdetés topik, de talán érdekel valakit.
Eladom Logitech Momo racing kormányomat. Jó állapot, bolti garancia, stb. TDU-hoz több, mint tökéletes. Aki billentyűzetről tolja, annak itt az idő kormányra váltani
Szintén eladó eredeti tdu + megapack is.
Priviben érdeklődjetek, elég ide ez az egy offtopik hozzászólás is.[ Szerkesztve ]
-
cucka
addikt
Mivel eladtam a játékos számítógépemet, ezért húzzátok ki a nevemet a készülő verseny listájáról.
És a fentiek miatt van egy eladó tdu játékom megapack-al illetve egy Logitech Momo kormányom..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest