Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DroneZ^
őstag
hát igen a régi GPU-nak van pár erős hátránya is..
apám, de ezzel a rézzel lelehetne a napot hűteni az égrőlTanács: VGA-d hátuljára fujtass valami pici szellőt, minimális fordulaton (nem fogod hallani) egy 120 90 ha nincs más, 50-es ventivel a kártya hátáról fujd el a meleget, nálam sokat segitett... mivel vizes konfigoraciod van, feltételezem semmi légcsere nincs a házikodban.
“Audiophiles don’t use their equipment to listen to your music - they use your music to listen to their equipment.”
-
DroneZ^
őstag
látom neked is kurtul a videokártyád
oldalrol rakj oda neki egy ventit akkoris, közelröl kell fujni. VGA blokkba érkezö csövek fekett fujjon befele, vagy:
VGA-d tövébe 1 venti, kifeje fujja átra, de akkor szedd le a vga feletti lemezeket, ott kimegy valami, meg a felette levö ventik is elkapnak valamit, sztem a lényeg h közelröl fujd meg a GPU alját...Fel: mindenki vááár? az mit jelent? lesz is valami kiegészitö vagy patch vagy ilyesmi?
[ Szerkesztve ]
“Audiophiles don’t use their equipment to listen to your music - they use your music to listen to their equipment.”
-
DroneZ^
őstag
sztem az a legjobb ha oldalrol nekiszegezel 1 ventit, közvetlen fujja a gpu alját, valszeg lesz hőmérsékletcsökkenés bár az az 50fok nem valami durva... nekem, akinek IDLE 48fok kíváncsi vagyok Crysisben milyen fokokat dob ki...
Na mára ennyi, megyek alukálni![ Szerkesztve ]
-
Laczfi
tag
Ne szerénykedj már Vagamo! Ügyes voltál, és Okos idő előtti kiállásával Te lettél a harmadik.
Na, megszületett végre az új krúz:
Gyülekező este 20:00-kor a Cadillac szalon előtt, akárcsak tegnap. Kötelező jármű Mercedes-Benz SL 65 AMG, hogy mindenkit lássak . Ennek a gyönyörű autónak szinte minden szín jól áll, úgyhogy szép festésekkel gyertek.
A krúz 3 helyszínből fog összeállni, mindenhol lesz fotózkodás, plusz utolsó helyszínen (ami most nem a versenypálya lesz) ismét knockout verseny lesz, meg talán egy kis gyorsulási. A táv kb 80 km, plusz adjátok hozzá a fotózkodási időt, és ha úgy gyűlünk össze mint tegnap (másfél órába tellett ) akkor az egész kb éjfélig fog tartani. Utána szabadfoglalkozás és napközi.Ma előnyben részesítem az itteni haverokat, szóval ha valaki itt jelzi, hogy biztosra jön, akkor őt megvárjuk mindenképp, ha kell elküldök pár zöldfülű nemidevalósit. Várakozási idő nincs, ha a kiválasztott emberkékkel megtelik a layer, megpróbálunk isolálni és indulunk. Szeretettel várok minden ittenit. És ha valaki jönne utólag, de nem tudott bekerülni, próbálkozzon útközbe, hisz tegnap is folyamatosan potyogtak ki emberkék. Persze csak ha nem fogunk isolálni.
TDUFORUM.EXTRA.HU
-
Fel
addikt
Ugyan így vagyok én is. A patch utáni törléssel eltüntették a rangsorokból az időidet.
Rápróbáltam erre az Objective-re... kormánnyal: 1:56 valamennyi.... gamepad: 1:51'35". Mondjuk az a kormányos eredmány lett az egyetlen, amelyben végig is értem... nincs valami nagy szerencsém a forgalommal, mindig előttem akar valaki kanyarodni .
-
Sirpi
senior tag
A Ben Serman és az Ecko ruhamárkák, vegyél mind a kettőből 10-et és meg is vagy. Csak a boltot kell megtalálnod hozzá, gyakorlatilag ingyenpontok
Hazudnék, ha cáfolnám annak tagadását, hogy ez az ital nem nélkülözi a koffeinmentesség megnemlétének hiányát. Na most akkor van benne koffein, vagy nincs?!
-
Cucori
tag
Hát... nekem nem kellett sok, hogy feltaláljam magam, seperc alatt begyűjtöttem több mint 100 rucit Most meg már unom a játékot, mert nincs több jó gönc.
(Bár tegnap este találtam jó móka-helyet, megint van mivel elütni az időt )Common sense is not so common anymore...
-
Fel
addikt
Játék közben 'P', ahol a fényképeket készítheted és ott találod az editort.
Laczfi: a sok checkpoint és a Time limit kerülése a csalók dolgának megnehezítése miatt kell.
Ezt a képet most lőttem: hernyó... Tudtátok, hogy a Bojjingnál készítik az óriás Antonov ellenfelét... kicsit érdekes megvalósítás.
[ Szerkesztve ]
-
TESCO-Zsömle
félisten
Biztos láttad, hogy ha automatán mész egy nem szekvenciális kocsival, akkor két sebesség közt hagyja visszaesni a fordulatot. Kuplunggal ezt a holtidőt spórolhatod meg.
A 2 kipipálható négyzet közül az első (Clutch), hogy akarsz e kuplungolni. Ha ez nincs kipipálva, ugyanúgy vált, mint automatába, csak neked kell nyomni mikor.
A második a H-séme. Erre akkor van szükség, ha a G25-höz járó H-sémás Váltókarral akarod venni a sebességeket...
És ja! Ha beállítod, mindíg kuplungolnod kell váltásoknál. Fogalmazzunk úgym hogy ha nem kuplungolsz, hiáby nyomkododd le-fel váltót, nem történik semmi.
Szekvenciális kocsiknál nem kell kuplungolni, ott elég a le-fel váltás.
Ja, és egy jó tanács: Automata jobban tudja, hol kell váltani. Érdemes onnan ellesni, mikor válts manuálisan. (fordulatszám)
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TESCO-Zsömle
félisten
Senki sem mondta, hogy könnyű. Azt modtam, sokat hoz. Egyébként megszokás kérdése. Ha sokáig csinálod, először azt jegyzed meg, hallás alapján mikor kell váltani, ill vizuális úton, hogy fékezésnél mennyit vissza. A második, ami sokkal nehezebb, ugynaz a "probléma", mint amivel a zongoristáknak vagy a dobosoknak kell megkűzdenie. Konkrétan, hogy a két kéz külön-külön mozogjon már-már reflexszerűen. Ez persze Gamepad-nél nehezebb, mert ott kicsi a terület. De pl még én is sokszor belezavarodok, ha manuálisan váltok és kanyarodni is kell. Perrsze ez azért va, mert csak akkor manual-ozok, mikor a szükség úgy hozza egyébként auto. Nem sietek sehova. De kb 1 napi gyakorlás után egy bizonyos pálya-auto konbinációt be tudok annyira gyakni, hogy elég jó időket futhassak.
Automata kuplunggal pedig semmi értelme! Csak rontani tudsz a dolgon, mivel automatika egy dolgot mindenkinél jobban tud: Hol kell felváltani.
Például ott van Saleen S7TT. Automata 6k-s fordulat utáni 2. osztásnál vált. Mondták, hagyjam ki az 1. folozatot, meg hogy 5k-nál elég váltani. Mindkét eset csak rontott a futott időn...
mod: MOMO
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Fel
addikt
Igen, kuplungolok. Mivel nincs rajta kuplungpedál, ezért itt is gombra kell tenni a kuplungot. Kicsit macerás az elején, de meg lehet tanulni. Tanulgasd pl az Audi RS4-el, annak gyorsan beröffen a motorja (ha lefulladsz). Nem kell mást tenned, mint elinduláskor padlógázt nyomni és akkor nem áll le a motor, majd utána visszavenni a gázból, h ne füstölgő kerekekkel indulj. Fékezéskor is oda kell figyelni, mert 1000 fordulat környékén már lefulladhatnak, uh érdemes gyorsan visszakapcsolgatni, vagy ha bizonytalan vagy tartsd nyomva folyamatosan a kuplungot, míg lassítassz. És ezek után gyakorolj, gyakorolj, gyakorolj, gyak...
Én is olyasmiket olvastam, h a DFP megbízhatóbb szerkezet, mint a MOMO, de valószínüleg sok függ a felhasználó habitusától is
smisa: hátténezt nem tudom... annyit tudok, hogy a dfp nem egy mai darab, már jópár éve piacon van (van egy tesója a Driving Force EX, de hogy miben különbözik nem tudom..)
-
Bronco80
aktív tag
Vagamo: 2-es nálam, gyakran krúzra 4.
Opelos: Nekem tetszik a pálya, csak hosszú a nehézségéhez/átlagsebességéhez képest. Legalább 7-8 olyan lassú kanyar van, ahol ha nem tökéletesen fordulok el, elvesztettem 1 másodpercet.
Mosquito: az könnyen lehet, mikor az 1:57-et futottam, akkor bennem volt, az azelötti kör, amikor elvesztettem egy másik 1:57-est az utolsó kanyar miatt.
-
szacsee
nagyúr
Asszem join-olhatsz is...én is így léptem be, de jóvá kell hagyni a főnöknek..
Nem tetszik a közösség mi?Jah ha nektek jó, akkor nap közben dobok fel egy Időmérőt (csak összedobtam semmi extra és nem oan jól sikerült), este pedig PH--Race#3..
Tibi, Bronco, Laczfi, Fel ha jóváhagyja..
-
Sirpi
senior tag
Ja, véletlenül 3 napra lett feltéve, de hogy ne bomoljon meg a rend, tegnap éjfélig be kellett küldeni az eredményt. Amúgy is egy csíter szétcseszte, szóval most már úgyis mindegy neki...
Egyébként ez volt eddig a nekem leginkább tetsző pálya, olyan 500km-t mentem rajta (tudom, ahhoz képest ratyi lett az eredmény, de pl. a végén jöttem rá, hogy állítanom a kormány érzékenységén, hogy az éles kanyarokat be bírjam rendesen venni). Kár amúgy, hogy a single challenge-ekben nincsenek hasonlóan technikás pályák, mert így úgy csináltam végig az összeset, hogy 'szűk kanyarokat gyorsan bevevős' skillt nem nagyon szedtem közben össze.
Hazudnék, ha cáfolnám annak tagadását, hogy ez az ital nem nélkülözi a koffeinmentesség megnemlétének hiányát. Na most akkor van benne koffein, vagy nincs?!
-
Tibiajax
nagyúr
Én azt hiszem, a következőt kellene/lehetne csinálni, a további PH-s versenyeknél:
Nem több napos, hanem csak pár órás idővallumot adunk a versenynek, e szent helyen előre lefixáljuk szépen h mikor lesz a köv verseny felrakva, nem kapkodunk orrbaszájba, hanem szépen, ráérősen egy héten 1 max. 2 race lesz, és pár oráig lesz nyitva, addig mindenki felkészül és rámozdulhat majd adott időben a cuccra (Bronco kivételével , persze.. ). Szerintem 2-3 óra elég lesz arra h próbálkozzunk mindannyian, és talán megússzuk csíter nélkül a dolgot.Akinek jobb ötlete van szóljon.
(..ha mer ) -
Sirpi
senior tag
Hát én ezt az F430-as versenynél éltem meg, szerintem teljesen hozzá lehet szokni.
2. CP: na, itt általában -1,6 szokott lenni, hú, most -2,1, de jó vagyok (mármint magamhoz képest persze)
pár CP-vel később: na, itt jó lenne egy +17,0, a fenébe, csak +17,8, sebaj, toljuk tovább.Szóval elég hamar megtanultam, hogy hol mennyit kell mutatnia az órának, és így azt ugyan nem láttam, hogy az ideálishoz képest mennyit hagyok ott, de azért az teljesen jól látszott, hogy ebben a kanyarban sikerült hoznom fél másodpercet a korábbihoz képest.
Mindenesetre azért a csíterek monnyanak le, ha már választani lehet.Hazudnék, ha cáfolnám annak tagadását, hogy ez az ital nem nélkülözi a koffeinmentesség megnemlétének hiányát. Na most akkor van benne koffein, vagy nincs?!
-
Sirpi
senior tag
-
MZsoltee
veterán
Köszi a válszt eddig én is eljutottam:
Megvettem
Felinstaláltam
Megpatcheltem
Csináltam egy online prfilt és elkezdtem játszadozni, csak semmi sincs ami új lenne, az online versenyeken nem tudok indulni...Igazából a PH-s verseny érdekelne, oda hogyan lehet bekerülni?
A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DIGI kábel TV
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Wise (ex-TransferWise)
- Külpolitika
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Windows 11
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest