- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobalazs
nagyúr
Személyes kedvencem a 90es évekből származó klasszikus macintosh hangok. Mint pl. wild eep, quack, stb.
-
empir3
tag
Köszi a a leveled, de az a verzió már megvan nekem és azóta van egy nagyob áttörés a HighSpeed játékoknál. Amit küldtél az v5-ös. v1.1.0-ot keresem nagyon
Amúgy 1.2mb az a játék telefonra. Eléggé meglepett, mert mobil játékok közül nagyon olyant nem kap az ember amelyik bár el is éri az 1mb-t. Ha sikerül megtalálnom megosztom veletek!
S ha valaki megtudja szerezni az szólhat! :d
-
empir3
tag
Sziasztok!
Valakinek nincs meg a HighSpeed 3D V1.1.0? Vagy hogy honnan tudnám letölteni? 176x220-as felbontásba kellene (Sony Ericsson k610i). Válaszotokat megköszönném!
-
heni09
csendes tag
hello!
Nekem is samsung j700-om van és erre a telóra nem csak a .JAR kiterjesztés kell a játékhoz hanem a játék .JAD-ja is kell.
Egy honlapot is tudok mondani ahol egyszerre le lehet tölteni mind a 2 kiterjesztését is:
http://sghj700.tar.hu/csá!
-
Oszkár26
tag
Hali keresek egy quadra pop nevű játékot de sehol nem találom a neten (kis hagjegyek robbannak csak unaloműzés képp kéne pls segítsen valaki (se w200)
-
nancsik
tag
Sziasztok.Tudnátok dobni egy linket ahol s40-re találok pizero témákat.sehol nem találom.elöre is köszi.
-
nancsik
tag
Sziasztok.Tudnátok dobni egy linket ahol s40-re találok pizero témákat.sehol nem találom.elöre is köszi.
-
nancsik
tag
-
VaMik
tag
Srácok, milyen minőségben érdemes mp3 csengőhang fájlt tömöríteni mibiltelefonra?
Melyik az a határ ahol még nem érezhető a romlás? -
numero uno
csendes tag
valaki segitsen motorola k1 témát szerezni
-
sarkany007
csendes tag
Tud valaki egy jo 3d java emulator linket légyszi küldje el privátban
-
szgezu
csendes tag
Sziasztok!
Annak idejen vki kuldte a forumra a nano wars flash jatekot, es jo poen volt, nagyon megihletett. Aki nem emlekszik ra itt a link: http://www.kongregate.com/games/badben/nano-war
Kicsit kiterjesztettem a koncepciot a nagyvilagra (MMORPG/MMORTS-szerure) ugyhogy ha alkalmas keszuleked van (Java MIDP 2.1-et tudo Sony Ericsson -- aki meg tudja irni ugyanezt a klienst h Nokian is mukodjon kap csokit
), es van egy kis kedved is akkor nagyon meg lennek tisztelve ha kicsit beta tesztelgetnenk ezt a hobbybol keszult cuccot. A gui nem olyan csucs, de ha eleg sokan leszunk a jatekelmeny potolja majd biztos.
A kliens es egyeb info megtalalhato a: http://cellite.etl.hu oldalon (/downloads).Remelem talalkoznak csapataink! ;)
Koszi!
/Geza -
D@ni88
addikt
hali
tudtok linkelni olyan normális programot ami rendesen megnyit egy pdf-et meg egy olyat ami doc kiterjesztésű fájlokat?
mert ami adobe readaer van fent most az kicsit szaggat -
dodopek
addikt
Biztosan volt már aki feltette ezt a kérdést,de tudna valaki olyan .jar kiterjesztésű video lejátszót ajánlani,ami megy a SE W350esemen,és elfordítja a képet,hogy fullban lehessen nézni.Ja,és a filmbe tekerés sem lenne utolsó...
Köszi! -
bekem20
csendes tag
jamba játékot kélnék telefonomra Samsung E250 sokat és ere a emailcim reker elkuldened bekem20h@freemail.hu
-
Undeadthomas
csendes tag
Hellosztok most indult egy oldal egész jó nak tünnik a srác egyedül csinálja java-játékokat lehet letölteni és tesztek is vannak a játékokról ami jó mert kevés az ilyen oldal.
http://portgames.tk/ akit érdekel. -
plus44
veterán
üdv!!
Azt kérdezném hogy nokia 5310re (s40) honnan tudom megszerezni a Bounce nevű játékot. Úgy tudm van ingyenens (10 pálya talán ) meg fizetős (30 pálya kb.) változata is, de én se neten se máshol nem találta csak s60ra. Pls segítsetek, nagyon megköszönném.
Dávid
-
Snowy_owl
őstag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni milyen programmal tudok témát helyezni N95-re?
-
glutamin
őstag
válasz
runner 125 #275 üzenetére
Itt vagy egy kiváló flipper kezdésenk (320*240-es):
Van benne rendes sztori és még minijátékok is.
-
runner 125
nagyúr
Sziasztok!
Észrevettem a minap h van a Kaiseren Java támogatás...ennek örömére ki is próbálnék vmi jó kis játékot. Ki mit ajánl?
Autós/motoros/lövöldözős előnyben..
Köszönöm
Üdv.M -
regg
csendes tag
-
_stick_
őstag
lol, ha megvan az ip cím, akkor mi a gond?
http://195.228.45.204/ -
regg
csendes tag
Rengeteg olyan oldal van,ahonnan le lehet tölteni csengőhangot...és épp ez az amit nem tudok hogy melyikről lett letöltve....mert a telefonba a hírpostafiókba csak annyi van írva hogy csengőhang cím:http://195.228.45.204/Store/index.wml?key=hRm7xvsTG8JPf4kgPNk....................szóval stb...:-((
-
regg
csendes tag
SOS!
A gyermekem csengőhangot töltött le valamelyik internetes oldalról,és most szigorúan vonják a szolgáltatás díjat.....:-((
Hogy lehetne kideríteni vajon melyik szolgáltató az?
A részletes tel.számlán,csak annyi van hogy tartalomszolgáltatás:-(:-( -
empir3
tag
Sziasztok! Nekem van egy Sony Ericsson k610i és sehol sem kapom rá a Need For Speed Most Wanted-et 176x220-as felbontásban! Már annyit kerestem, hogy az nem igaz! Valakinek véletlenül nincs meg? Vagy egy linket nem tudna adni,küldeni? Válaszotokat megköszönném
rodgirl! Nem tudom nálad mi lehet a probléma, mert nekem méf soha nem volt olyan, hogy reklámokat töltsön a netről. Sőt még nem hallottam ilyenről, hogy csak akkor megy ha reklámokat kell letölteni hozzá. De ha valamit megtudok akkor szólok!
-
rodgirl
csendes tag
sziasztok!
lehet hogy hulye kerdes, de csak olyan mobilra valo jatekok vannak, amik reklamokbol elnek, es csak akkor mukodnek, ha engedem h reklamot toltson le nekem rendszeresen a netrol a telomra?
ez szivas mert nekem semmi netes elofizetesem nincs es ez igy gondolom eleg draga mulatsag
tud vki linket olyan jatekokhoz amik nem akarnak netezni a telommal,
(motorola v3xx-em van)elore is KOSZONOM
-
frewa
senior tag
up
-
egyipt
csendes tag
syastok!
Tudnátok nekem segiteni h merre találok motorola v3xx-re ingyen letölthetö témákat?
köszi elöre is
-
ToBeY
nagyúr
Valaki nem tudja honnan lehetne megszerezni puzzle bobble játékot?
-
kösz_mindent
csendes tag
ZSOLEX !!!!
Nekem is elég hosszú ideig tartott,mire rájöttem,mivel nekem sajnos senki sem segített
De ahogy megláttam a kérésed,gondoltam most kedves leszek
A SAMSUNG J-700-as telefonokra nem elég,ha a jar fájlokat telepíted,mellé egy jad fájlt is fel kell tenned,csak akkor lesz működőképes!Ehhez egy program kell!Ha van egy jar fájlod pl.egy játék,letöltöd ezt a programot : JAD MAKER és belehúzod a jar fájlt,hihetetlen de igazából csak ennyi az egész!Máris átalakítja jad fájlá,és már teheted is fel mind a két fájlt a telefonodra,majd telepítheted!
Sok sikert,és remélem jó érzés,ha segítenek -
Zsolex
csendes tag
Üdv Mindenjinek!
Segítene valaki?
Samsung sgh-j700 -ra nem tudok játékot telepíteni.
Aki tud kérem segítsen.Köszönöm!
-
három
csendes tag
nem jön a válasz??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
-
janka007
csendes tag
Sziasztok!Tudna valaki olyan helyet mondani ahonnan tudok E-250-eshez videólejátszó alkalmazást letölteni?Amivel el lehet fordítani a képet a mobilon.köszi!
-
nike_
addikt
Legtöbb játék SE-re (nem warez):
-
fecsö76
csendes tag
Sziasztok! Kéne néhány használhato progi Samsung sgh-j700-ra,
-
Jusuke
csendes tag
IGYLEHET SAMSUNG E-250-RE JÁTÉKOT PROGRAMOT STB. TELEPÍTENI 1. a softick PP- elindítod az exét, elkezded a telepítést. kifog írni egy hibát, de nem gond, okézd.
uiután megvagy a telepítéssel, be is kell állítani, de még előtte usb drivert akar majd kerestetni veled, az se kell, kattints h mégse.
jobb klikk- settings:Bluetotth Serial-ott pipáld be azt a com portot aminek a végén ez van : ss_mdm0
Options: pipáld be: Activate PPP on startup
ennyi
ja, minden egyes indulásnál ki fogja írni h nem találja a kívánt könyvtárat, figyelembe se kell venni, kattintsd h mégse.
2. A JAVA uploader progi, nem kell instalálni, csak elindítod és az ADD gombbal kiválasztod a játékot, a .jad fájlt!!
3. A JAD Maker: csak belehúzod a kívánt .jar kiterjesztésű alkalmazást és készít neked egy .jad fájlt.
________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
TELEPÍTÉS:
1. Először is kösd össze a telefont usb kábellel a számítógéphez.
2. Indítsd el a samsung PC Stúdiót, várd meg míg kiírja, hogy connected.
3. Ezután rögtön zárd is be.
4. Most indítsd el a Softick PPP nevű progit, ami a tálcára az ikonok közé teszi le magát. ha odatartod a kurzort. láthatod h kiírja: 1 devoce connected.
5. most ird be a következő kódot a telefonodba: *#52828378#
6. Menj bele az OTA type Setting-be, és ott válaszd a serial bearer OTA-t. csak nyomd meg h ok.
7. Ird be a következő kódot a telefonodba: #*57374425#
8. PP fel, válaszd az USB-t
9.Idítsd el a Java Uploader progit. Kattintsd az Add gombra és add hozzá a kívánt játéj .jad kiterjesztésű fájlját.
10. A telefonodon nyomd okézd a verzió letöltését.
A játék automatikusan telepítődik és indul.
1-2 jótanács mire úgyelj:
-a kódot mindig pontosan ird, vigyázz mikor van *# és #* - nem mindegy!!!!!!!!
-az első kód beirása után miután GPRS helyett serialt választasz kiléphetsz ebből a menüből, simán h láasd a háttérképedet.
-miután beirtad a 2 kódot is és bluetooth hejett usb-t választasz ne lépj ki.
-keresd meg a kívánt játék .jad fájlját add hozzá az uploader progihoz és utána katt a verzió letöltésére.-egyszerre csak egy játékot tudsz telepíteni
-amennyiben többet szeretnél, csak a 7. lépéstől kell újra kezdened.-még vmi, ami nagyon fontos.
ha megvagy a telepítésekkel állitsd vissza az OTA type settinget serialról GPRS-re, különben ha legközelebb kábellel összekötöd a telefont a géppel, az nem fogja felismerni.ÁLLÍTSD VISSZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
EZEKET A PROGRAMOKAT AZ http://samsungmobile.atw.hu/ OLDALROL LEHET LETÖLTENI
-
_szacsi_
csendes tag
De nekem is segithetne valaki!!!
A ravasz az agy és a két füstölgő puskacső,valamint a blöff soundtrackjait szeretném valahonnan letölteni.
Ezeket honnan lehet.
Aki segitene ,annak egy ilyen tiszteletre méltó szmájli járna --->
sőt még egy ilyen is-->
-
_szacsi_
csendes tag
A crank filmben hallható csengőhangot innen
lehet letöltenicsak azért mert felvettek msn-en -
IamGabor
tag
Sziasztok!
Tudtok esetleg olyan helyet, ahol van olyan java progi, melynek segitségével megtudok nyitni doc file-okat a telómon (Nokia 8600)? Előre is köszi!
-
Spirit
őstag
Sziasztok!
Nem tudja valaki,hogy Samsung j700 telefonra hogyan lehet java alkalmazásokat telepíteni? -
nygma
addikt
Üdv!
N95 8 GB-ra honnan tudok letölteni alkalmazásokat? Játékokat? Progikat?
-
zs.tom
tag
Hello!
Ha valaki tud, legyeszíves küldjön egy linket, hogy hol tudom letölteni a heroes of might and magic 3-at telóra!
Előre is köszönöm! -
Szabi1987
aktív tag
Megtudtad csinálni?
-
otuni
csendes tag
Légyszi valaki segítsen, ha tud!
Samsung E250-es telefonom van, már korábbi fórumozóknál olvastam, hogy .jar kiterjesztésű játékot kell letölteni. Ez nálam is megtörtént, bluetoothon átküldtem a telómra (mert sajna adatkábelem nincs) az egyéb fájlok közé, de sajnos sehogy sem tudom elindítani! Az opciók közt csak küldés, törlés stb. van! :-S
Kérlek segítsetek!!!Köszönöm előre is!
-
Szabi1987
aktív tag
Én megtaláltam a Blöff-nek az egyik soundtrack-jét...
Imádom csak sehonnan sem tudom letölteni -
Szabi1987
aktív tag
Valaki nemtudna egy olyan linket adni, vagy valakinek nincs meg a Ravasz,az agy,és a két füstölgő puskacső vagy a Blöff csengőhagja??
Nagy erőkkel keresem de eddig semmi.. -
Szabi1987
aktív tag
Ma a plázába megcsörrent a telefonom a playersroom-ba , és a gyerek aki mutogatta a cipőket elkérte a csengőhangom ez mekkora lol__
-
Szabi1987
aktív tag
Még jó ,hogy Székesfehérvár nem itt van!!
Már sikerült letöltenem,csak nyomorékoskodtam itt
-
Szabi1987
aktív tag
Ez igen Eagl3
Én kerestem de nem találtam.Jó kis csengőhang egyszerü és nagyszerü egyben
De nem tudom letölteni,segits már még egy picit Eagl3 !!
De amugy nem volt egy kicsit mássab a filmben?Le kell töltenem torrentről megint és meg kell néznem
De remélem nem terjed el azért ez a csengőhang.nem szeretném ha a villamoson mindenkinek igy csöngene!!! Neked még megengedem Eagl3
-
Szabi1987
aktív tag
Hali
valaki tudna segiteni?
azt a csengőhangot keresem már nagyon régóta ami a CRANK cimü(FELPÖRGETVE)
filmben a főhősnek a csengőhangja.
Valaki adhatna egy linket -
scrappy
csendes tag
hogy lehet innen letölteni bármit is -itt mindenki csal-
-
Sami55
csendes tag
Hello új vagyok. Nincs valakinek meg a sima Bounce nevű játék 240x320 -as méretben??Nokia 6233 -ra kéne.
Ja.És ha valaki tud jó oldalakat amin sok téma és játék van az írjon.Előre is kösszi.
ÜDV:Sami55
-
fullextra
tag
valaki nem tudja ,hogy van-e Nokia S40-re témaíró program?
köszönöm -
SKyle
tag
Üdv!
Nem tudjátok véletlenül hogy a The Elder Scrolls Travels: Dawnstar és a The Elder Scrolls Travels: Stormhold című játékokat hol tudnám letölteni, esetleg megvásárolni? -
nike_
addikt
válasz
parker___07 #207 üzenetére
Csá. A gallery.mobile9.com oldalon a games címszó alatt válaszd ki a megfelelőt.
-
parker___07
csendes tag
halli.nem tudja hol lehet letölteni sagem játékokat.kösz csá
-
John Fowler
tag
válasz
xxxpunkxxx #139 üzenetére
Hogy a csudába ne figyelne, már kétszer is moderáltak.
-
Eagl3
veterán
válasz
kicsiboncika #203 üzenetére
Sajnos nem lehetséges a telódra témákat tenni.
Viszont itt a telefonod topicja:[link]
Ha van kedved olvasgatni -
kicsiboncika
csendes tag
annyit olvastam, hogy pl a sis kiterjesztés a symbol op.rendszerhez tartozik és ha nincs, nem tudja a sis-t fogadni. az én telómon elvileg nincs op.rendszer... de sokmindent tud fogadni... de nemtom, hogy pontosan miket... próbáltam már sokféle kiterjesztésű témát, de konkrétan LG-t még nem találtam...
azért köszi és ha mégis lenne valami, akkor jó lenne, ha szólnál, szólnátok!
-
Eagl3
veterán
válasz
kicsiboncika #201 üzenetére
"LG L600V telóra szeretnék témát. Ha jól olvastam, nem lehet erre témát rakni! igaz ez?"
Ha úgy olvastad akkor biztos."ha nincs alapból op.rendszer a telón, akkor utólag már nem lehet az ilyesmit megoldani???"
Nem. -
kicsiboncika
csendes tag
Sziasztok!
Valaki segítsen nekem.
LG L600V telóra szeretnék témát. Ha jól olvastam, nem lehet erre témát rakni! igaz ez?
ha nincs alapból op.rendszer a telón, akkor utólag már nem lehet az ilyesmit megoldani???
lehet hülye a kérdés, de még én sem tudhatok mindentsegítsetek plííííííííííííííííííz!
üdv.
kicsibonci
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Padavan firmware
- Nintendo Switch 2
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Google Pixel topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gitáros topic
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával