Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Üdvözlünk a topikban!
Ingyenesen elérhető játékokat osztunk meg egymással platformtól és minőségtől függetlenül. Kérünk a megosztásokat ne kritizáld, ha technikai vagy bármilyen egyéb hibát találsz, jelezd.
Ha nem ingyenes játékot posztolsz, kérlek rakd a hsz-t OFF-ba.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
Ingyenes II. világháborús egyjátékos FPS.
-
Dilikutya
félisten
-
Dilikutya
félisten
Azért 5€ nem a világ vége, bőven jó ár egy jó játékért. Én se a 3. se a 4. részt nem vettem meg. az első kettőt behúztam akcióban, de már az elsőt feladtam az elején, amikor a jelenben kellett bohóckodni.
-
Dilikutya
félisten
válasz Golden9 #1096 üzenetére
Nem, mivel ilyen szarokat én eleve fel sem rakok. Már amikor először előkerült ez, akkor tudni lehetett, hogy hulladék, meg reklám, stb.
Meg azért a support-ban sem bíznék annyira...Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
válasz Golden9 #1103 üzenetére
Ezért nem veszünk ilyen telefonokat sem.
Kínaiból a Huawei után talán a Xiaomi lenne még az, amit már mernék megvenni. Sőt egy bizonyos árszint alatt csak a Xiaomi maradna, mivel a Huawei nem tűnik erősnek az olcsóbb kategóriában, a Samsung meg már ki is vonult onnan.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
válasz Golden9 #1269 üzenetére
Ehhez tedd hozzá mindig, hogy nem kulcsot ad, hanem a saját, kifogásolható kliensen keresztül kell telepíteni, és 5 perc játék után a tiéd. Steam-re innen is meg kell venned.
-
Dilikutya
félisten
-
Dilikutya
félisten
válasz Depression #1386 üzenetére
Ingyen kulcsnál nem mindegy?
-
Dilikutya
félisten
válasz energy4ever #1442 üzenetére
Azért feleslegesnek nem mondanám, a demó mindig jól jön. Legalább ki tudod próbálni, hogy fut.
-
Dilikutya
félisten
-
Dilikutya
félisten
válasz energy4ever #1472 üzenetére
Retek volt ez pénzért is. Nem szeretem a multit, legfeljebb lanon, és ez a játék sem vitt közelebb az online világhoz. Ilyen szar rendszert is rég láttam, összesen 6-7 órám van benne, szóval gondolhatod, milyen magas szintre fejlődtem ezalatt, de hogy mennyi nálam sokkal magasabb szintű játékos volt. És ez csak az, akinek számszerűen is magasabb, azokról nem is beszélve, akik csináltak maguknak pótreget bohóckodni. Bár ennek számát olyan sokra nem tartanám, bár biztos van, aki rááldozta azt a pár €-t erre is. Szerencse, hogy valami 2-3€ volt, kb. akkor utoljára adta a Steam ennyiért 3-4 éve.
-
Dilikutya
félisten
válasz Golden9 #1673 üzenetére
Hű basszus... a Mesterlövész ehhez képest AAAAAAA játék.
-
Dilikutya
félisten
válasz l.skywalker #1675 üzenetére
Mondandóm nem erre utalt, hanem virágnyelven azt mondtam, hogy ez egy szar. De tényleg. Nem véletlen került le. Ez már akkor is ciki lett volna, amikor ez a látvány volt a csúcs, mivel van ennek tengernyi egyéb baja is. Messziről ordít, hogy valami gamemaker progival lett összekattogtatva.
-
Dilikutya
félisten
válasz Golden9 #1711 üzenetére
Helyes, rend a lelke mindennek.
Egyébként ezt szerintem a Humble is osztogatta ingyen, vagy valaki, nekem is megvan Steam-re, és teljességgel kizárt, hogy sok pénzt adtam érte. Vagy nagyon max 1 vagy 5€-s bundliban volt 2-3-4-5 másik játékkal együtt.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
válasz raskolnikoff #1857 üzenetére
Nekem még nem remegett az ujjal a "register" gombon. Az a pixelszemét nem vonz, de a This War sem birizgál. De a For Honor se, lényegében csak több hős választható a standard-ban, de a starter is a teljes játék. Még PvP is van benne, ami már egy fölösleges extra nekem. Kicsit ilyen hörcsögtanya nekem ez az Epic, mert amúgy ok, hogy osztogatnak, de mind az ingyen sem kell kategória.
-
Dilikutya
félisten
For Honor™ Standard Edition
UPlay, 0 €.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
válasz -secret- #1894 üzenetére
Tudja a bánat. Én kliensből adtam hozzá a könyvtáramhoz. Ott nem kellett. És szerintem a kliensben még még soha nem vásároltam, szóval mentve sem lehetett, már ha van ilyen opció.
[ Szerkesztve ]
-
Dilikutya
félisten
válasz blaca83 #1952 üzenetére
Ha valaki a saját játékát a saját kliensében adja ingyen, nem hiszem, hogy akarná, hogy megúszd a regisztrációt nála. Főleg, hogy ez is a cél, hogy regisztrálj.
De tényleg fillérekért meg lehet venni szinte bármikor Steam-re, 3-4€ szokott lenni, bőven ér többet is.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
válasz Csokishurka #1971 üzenetére
Én nem törném vele magam: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● tilos a warez!
- Háztartási gépek
- Óra topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SSD kibeszélő
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Farming Simulator 25
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs