Hirdetés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raynes
tag
válasz
kk831228
üzenetére
Teáskanna felesleges szerintem. Vagyis nem teljesen, de nem muszáj teázáshoz beszerezni. Elég, ha van vízforralási lehetőség, forró vizet egy mély porcelánedénybe bele, esetleg ha olyan tea, mondjuk fekete, akkor lefedni egy porcelán lapostányérral, és kész a home made teáskanna. Én már régóta így csinálom, sőt, magamnak csak porcelánbögrében csinálok teát, amit porcelán csészealjjal fedek le, bőven elég. Tudom, igénytelen vagyok. Persze, normális teáskannát sem pénzkidobás venni (csak ne fém legyen), ha jó áron sikerül hozzájutni normálishoz, de személy szerint soha nem éreztem szükségét.
Végül is a teagömb, teatojás is elmegy, csak amiatt nem szokták ajánlani, mert fémből vannak. Én normál, nyeles teaszűrőt használok, filléres, olyan, mint egy tésztaszűrő, csak kisebb, és sűrű szövésű a hálója.
Teahőmérő sem létfeltétel, tapasztalt teások már szemre, érzésre be tudják lőni, hogy mikor nem túl forró a víz. Inkább csak kezdőknek jó rávezetésnek, elfér, ha lát az ember valahol olcsót. Ez a másik jó dolog a teázásban, olcsó, sokkal olcsóbb jobb minőségben teázni, mint kávézni. Az igazán jó minőségű kávé nagyon drága, a profi kávégépek is kész vagyonba kerülnek. Teához meg jók az alap, filléres konyhai eszközök, és a legdrágább szálas teakülönlegességek is csak töredéke árban a kávénak.
-
Đ1G1Ŧ4ŁNØM4Đ
tag
válasz
kk831228
üzenetére
azt erdemes eldonteni, h hany ember, es milyen mennyisegu teat szeretne inni...
sztem ez a kanna nem rossz, de kicsit overkill!
sztem boven eleg a hushomero (ennel a kannanal is figyelni kell azert, h tenyleg a beallitott erteken ontsd... sztem, ha ennyi idot sem tudsz raszanni meloban, akkor... sztem boven hasznalhato pl egy AeroPress is a (legtobb) melohelyen, akar tizedgrammos merleggel, szoval a hushomero meg akar szepen ki is egeszitheti ezt!
(amikor rutinna valik, mar pillanatok alatt tortenik es automatikusan az egesz folyamat!
)
ha nem lenyeg az, h extra valtozatosan teazz, akkor nem para a szalas tea, es az altalam linkelt szurofajta sem... cs figyelni kell, mert 4-5nap alatt sajna mar bele tud peneszedni...
ebayes webshoprol nekem eddig a DragonTeaHouse jott be... de biztos van meg par, biztos van olcsobb is...
ngabor2: ez a krealmany vmi borzalmasan hangzik!

milyen az a teagomb?
Új hozzászólás Aktív témák
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- nVidia tulajok OFF topikja
- Azonnali fotós kérdések órája
- Gran Turismo
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- SK Hynix, Samsung és más 16GB DDR4 so dimm 3200MHz modulok számlával, 6 hó garanciával
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
sztem boven eleg a hushomero (ennel a kannanal is figyelni kell azert, h tenyleg a beallitott erteken ontsd... sztem, ha ennyi idot sem tudsz raszanni meloban, akkor... sztem boven hasznalhato pl egy AeroPress is a (legtobb) melohelyen, akar tizedgrammos merleggel, szoval a hushomero meg akar szepen ki is egeszitheti ezt!
(amikor rutinna valik, mar pillanatok alatt tortenik es automatikusan az egesz folyamat!