- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Ne is nondd)
Régen írtam róluk cikket, mik voltak a siker titkai, egyszer bemérgeltem magam a ph-ra - sokszor) -, és töröltem.
MC HP jellegzetes hangján kívül mr. Rick J. Jordan technikai tudása és lelke - amellett, hogy jókor jöttek jó időben -. A srác tán' 5 éves korától tanult zongorázni és zenei iskolákba járt. Mai napig us ámulva hallgatom, ahogy a Back in time-ot élőben adja elő. És ne feledkezzünk meg a producerről, valamilyen Jensen ha még jól emlékszem.
Egyévados remix bandának indultak)
Jómagam soha nem tanultam zenét, ahhoz van érzékem, ha hallok egy ritmust nagy valószínűséggel el tudom dönteni, az emberek többségének tetszene-e. Azt is tudom, ha az adott ritmust már hallottam. Innen tudom amit sokan új zenênek hisznek, sokszor több évtizedes. Mindig érdekelt miből lett a cserebogár) Fiatalokkal is szoktam bandázni, sokszor volt benyomtak egy zenét, kérdem tudod ez miből van? Hát új zene, miből lenne. Aztán megmutatok pl egy ezer éves zenét ( :
Mindig csináltam zenéket magamnak, haveroknak, barátnőnek. Napokban valahogy szembejött a Suno, na mondom teszt. Megpróbálom definiálni mit szeretnék hallani. Nem lett jó a végeredmény. Bevonom a chat gpt-t supportnak, ha már ilyen szépet fejlődött, tolmácsoljon suno-ra. Meg is tette, közelített az eredmény. Sokadik próbálkozásra született egy olyan verzió, ami nagyon közel áll ahhoz amit elképzeltem, de a suno nagyot hibázott) meg kell tanulni a nyelvén, de a hiba miatt olyat generált, ami felülmúlta a várakozásomat. Imádom) Most is ezt hallgatom. Remélem sokan fogják majd szeretni.
Csak annyit tettem, megadtam neki mit szerettem valamikor régen ami ma is tart.
Bocsó' mert hosszú lett)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózatokról alaposan
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- YouTube
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Le Mans Ultimate
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MK600M FHD IPS 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 32MR50C-B VA Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Asus ProART Gaming PC! i9-13900K / RTX 4080 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Asus B365M i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD GTX 1660 6GB Formula Air Mesh G3 DeepCool 400W
- Lenovo X13 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest