- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- azbest: Type-c 2x HDMI, USB3, PD töltés 4in1 dongle
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB versus 990 PRO 2TB M.2 SSD
Új hozzászólás Aktív témák
-
tigipuf
senior tag
válasz
Vhiktor #29434 üzenetére
Nem érdekel mivel nem hiszed el. Maradjunk annyiban,hogy engedélyeztem a bluetooth kapcsolatot ,és működik.A tcl távon kétszer megnyomva a vissza gombot a telekomos box főmenűjébe lépek és azt állítok amit akarok.A home gombbal meg a tcl főmenűben vagyok és ennyi.A szürke tárcsával meg lépkedek a telekomos csatornák közt.Mint írtam is a tkom távirányítót nem használom mert minek,egyedül szoftverfissítésnél kellett egyszer igénybe vennem .
-
tigipuf
senior tag
Azért erre illene reagálni mester,
#29409mert szerintem nem kevés felhasználót érint,de nagy a csend úgy látom.Mert de.
-
tigipuf
senior tag
Miért van az az érzésem,hogy ez a firmware pakolászás ,mókolgatás már kezd emlékeztetni egyes telefonok fórumára ahol mindíg szar volt minden.Érdekes módon amikor a gyártó megunta és megszüntette a lehetőséget azóta sokkal kevesebb a panasz.
-
tigipuf
senior tag
Sziasztok, 55 c805 tulaj lettem én is,most barátkozom a tv-vel.Háttérvilágítású táv nem volna esetleg beszerezhető?Lg-m volt és a mutogatós táv nagyon hiányzik ,este sötét szobában nem egyszerű a tv kezelése.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Robotporszívók
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Padavan firmware
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- AMD Phenom II X4 9xx & 8xx topic (Deneb)
- Elfelejtettem a film címét
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Samsung 24" TV bontatlan
- LG 50QNED87T3B 50 colos LG AI QNED87 4K Smart 120hz Gaming TV
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Samsung QE55QN85D 55" Neo QLED, Mini LED, 4K, 120 Hz, HDR10+
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év
- Motorola Moto G86 8/256 Cosmic Sky 1 év gari
- Samsung QE43Q60AAU QLED SMART 43" (108cm) TV
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 180SSD I 14" 2K I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest